Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dejavu @ 2007 12 21, 23:21)
2. Vos vos daugiau erdvės iš kairės pusės, pakaušis beveik į kadro kraštą remiasi.

as ta pati netobuluma izvelgiau mirksiukas.gif

dar sillwo kadras uzstrigo, irgi nelabai patiko tas pirmas planas, bet neisivaizduoju, kaip butu galima ji pagerinti, pamazinti ar pan, nes be jo dingtu gylis unsure.gif

dar Desiree serija moteriskai uzkabino, nors butu tos nuotraukos ne serijoje, ko gero tik pati pirmoji patiktu. Ir dar labai norejosi tiketi, kad cia jau gimdymas. nu bet cia siaip - patiktu man ekstremeliai ir umiai fotografuojanti moteris
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 22, 00:21)
tik užmetus akį pamaniau, kad Desiree nuotrauka.   smile.gif
Man irgi patinka, tik pora smulkmenų kiek kliūna:
1.Apačia tokia pernelyg tamsi, kad nebesimato kur kojytės kontūras o kur šešėlis.
2. Vos vos daugiau erdvės iš kairės pusės, pakaušis beveik į kadro kraštą remiasi.

Originalą ištryniau blink.gif ir ne tik kad originalą, bet ir paverstą į j/b normalaus dydžio nuotrauką blink.gif miegot reikia eit jaučiu...
o norėjau pažiūrėti kiek kadravau, bet kiek pamenu, tai praktiškai nekadruota nuotrauka tik vos vos tiesinta, ir man gaila dėl pakaušiuko sad.gif o šešėlis taip gavosi.. tai vat ir nebepakoreguosiu nieko.. verysad.gif
Šiaip čia PS kiek pamenu, tai buvo tik paversta įj/b su Actionu ir vos vos tiesinta, gal dar ir kirpta kiek nebepamenu tiksliai. jokių levelių nekeičiau.. na nebesvarbu, nieko jau nebepataisysiu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 21 gruodžio 2007 - 23:43
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 21, 23:34)
Originalą ištryniau blink.gif ir ne tik kad originalą, bet ir paverstą į j/b normalaus dydžio nuotrauką blink.gif miegot reikia eit jaučiu...
o norėjau pažiūrėti kiek kadravau, bet kiek pamenu, tai praktiškai nekadruota nuotrauka tik vos vos tiesinta, ir man gaila dėl pakaušiuko sad.gif o šešėlis taip gavosi.. tai vat ir nebepakoreguosiu nieko.. verysad.gif

toks jausmas kad daugumai būdinga tas pakaušių nukarpymas g.gif .. gal fiziologiškai pas žmogų, sakau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 21, 15:27)
nepozuota  4u.gif

Vauga, pakėliau akmenuką mestą į mūsų daržą ir nuskubėjau ieškoti nuotraukos, kurios nepakomentavom 4u.gif Prispausta labai iš visų pusių. Saldžiai jie abu miega, bet gal būčiau iš toliau fotografavus.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 21, 22:15)
Dedu nuotraukytę komentaram, dariau vakar, vis pasižiūriu kelintą kartą dar vis patinka, kaip jums? j/b verčiau nes kelios nereikšmingos spalvos trikdė truputį..

Man patinka.. Nors Dejavu paminėjo kiek kliūvančias detales. Gaila, kad originalo nebeturi, man keletą kart irgi taip nutiko verysad.gif Ai kartosiuos, bet mane veža paskutiniai tavo darbai. Vienas po kito vis labiau.

Atsakyti
Miegat visos ania biggrin.gif
Parašykit ryt kas galėsit iš kur keliat nuotraukytes g.gif Niekas taip ir neatsakėt unsure.gif
Kažką jau bandžiau padaryt, gal ryt jau parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 21, 23:49)
Miegat visos ania  biggrin.gif 
Parašykit ryt kas galėsit iš kur keliat nuotraukytes  g.gif  Niekas taip ir neatsakėt  unsure.gif 
Kažką jau bandžiau padaryt, gal ryt jau parodysiu  ax.gif

`

nemiegam.
Dauguma rodos per photobucket kelia. Lauksim darbų 4u.gif
Atsakyti
http://img136.imageshack.us/

http://talpink.lt/

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 17:43)
nepykit jei padaviau nekokybiškų kadrų, bandau pakelt sau nuotaiką bent taip bigsmile.gif

Sansara, man ta pirmoji ne ax.gif nesuprantu aš jos minties ax.gif
o antroj kirpčiau visą viršų ir tą obelį bandyčiau išryškint, nes jos dabar reikia gerokai paieškot.

QUOTE(westa @ 2007 12 21, 19:49)
dar norėjau įdėt vieną dukros klasiokės foto.. ne vertinimui, tiesiog labai charizmatiškas vaikas  smile.gif .. kada bandysiu daugiau su ja pasifotografuot.. trumpam įdedu.. leido  smile.gif

viską pasakė Sillwio ir Dejavu biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:46)
Pasakykit ką nors apie mano žieminio miško balaganą. Dedu didelę, nes mažoj lieka košė ir nesijaučia gylio.

labai patiko spalvos, spinduliai. tik man kažkaip viršaus trūksta g.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 12 21, 21:25)
oi westa, toks geras kadras buvo - berniukas, grūmojantis piršteliu meškiukui. Meškiukas, įsikabinęs į koją mergytei ir mergaitė, atidžiai stebinti, kiekvieną berniuko judesį. Gaila, kad fokusas į kojas o ne į berniuką ir  geriau mažiau grindų, bet daugiau viršugalvio blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 21, 22:14)
o dėl tų 10000 pirmų fotkių.. tikuos tai ne visiems galioja  unsure.gif  unsure.gif

manau, kad jis buvo teisus tongue.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 21, 23:15)
Dedu nuotraukytę komentaram, dariau vakar, vis pasižiūriu kelintą kartą dar vis patinka, kaip jums? j/b verčiau nes kelios nereikšmingos spalvos trikdė truputį..

patinka. tik man trūksta šiek tiek viršaus ir kairės pusės. dar nukirpčiau apačios. nes dabar vaikas kaip ir kabo tame kampe ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Dar nepasveikinau ND nugaletojos thumbup.gif saunuole 4u.gif

sansara man gal pirmoj jb noretusi matyti, siaip idomiai.
antroj kol nepasakei tos obels ir nepamaciau, kazkaip ja isryskinus (neisivaizduoju kaip) butu sauni nuotrauka (nors man sepija nelabai patinka)

silwio labai patiko taviske thumbup.gif ir salna gerai jauciasi, net ant zolytes ledukai spinduliukai matos thumbup.gif bandziau ant desktopo uzsideti bet issitampo viskas doh.gif

avytess sveika prisijungus drinks_cheers.gif saunios tavo nuotraukos thumbup.gif

na va cia tokia rytine nuotraukele amn pasirode idomi, kaip jums?
user posted image
Atsakyti
Na jūsų ir tempai bigsmile.gif Nebespėju net skaityti smile.gif

Mačiau, kad užkabinote klausimą kaip fotografuoti su išorine blykste. Kadangi aš blykste įsigijau gan neseniai ir nesu dar jos įvaldęs, todėl kyla daug visokiausiu klausimų. Sutinku mokytis kartu ax.gif Jei ka, mano blykstė Canon 580EX II.

Be to sugalvojau įsigyti spausdintuvą nuotraukoms spausdinti. Kiek konsultavausi parduotuvėse, ten matosi pardavėjų žinios arba ribotos arba bando atsikratyti jiems nereikalingais modeliais. Gal kas labiau patyręs patars į ką labiau reikėtų atkreipti dėmesį renkantis spausdintuvą, kuris bus naudojamas beveik vient tik nuotraukoms spausdinti.
Atsakyti
aš vėl su savo šabakštynais ateinu. varykit mane lauk ir liepkit daugiau į archyvus nelįsti, nes savo markę numušiu visai lotuliukas.gif tiesiog man pavydu, jūsų tobulėjimai man tokie akivaizdūs, o pati atrodo trypčioju toje pačioje vietoje ir nors tu ką sad.gif
šį kartą palikau spalvas, nepervedinėjau į jb ar sepija.
mano jau iš visų pusių rodytas medukas
user posted image

ir ta pati vakarykštė obelis tik iš arčiau lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sansara, graži pirma ir tikrai nereikia į jb .. Ta geltona -žemė perteikia tikrą nuotaiką, metų laiką.. JB taip nekalbėtų..
antroj vis tiek nelabai gerai ta obelis matosi , nors geriau nei vakarykštėj.. gal dar kiek dešinės pamažint ..

latoya labai linksma foto.. smile.gif ir kas man visada kliūva gerąja prasme - kokybiška rolleyes.gif

Bilekas turiu ir aš namie kažkur uždulkėjusį spausdintuvą Kodak kaip tik foto.. reiktų gal ištraukt, dulkes prabraukt.. tik ten nelabai dideliu formatu, kiek pamenu galima spaust g.gif
Atsakyti