Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymo įstaigos

Labas, as jos klinikoj irgi dariausi du IUI su siuntimu,( gydziausi kitoje klinikoje) pirma pas ja , antra pas Griciu, aisku kaip tu ir pasakoji, tai pasijauciau taip pat, pries pat procedura pasake, kad rezultatai labai blogi, bet vistiek padare, aisku sesute paaiskino, kaip egtis po proceduros...kai Gricius dare, tai buvo malonu su juo bendrauti, daug ka paaiskino ir pan, aisku noreciau gal pas ji labiau, bet nezinau ar jisai dirba su vaisingumo problemomis, nes dauguma skaiciau, kad jis ginekologas, priimeneja gimdymus.. nu po savaites zinosim kaip vyro tyrimai ir tada jauciu as ieskosiu kita klinika...nu sakes, jau trecia ieskosiu g.gif unsure.gif
Aciu tau smile.gif
[/quote]

As irgi laukiu rezultatu,ir jei reiks,eisiu pas kita gydytoja. IUI forume prisiskaiciau apie merginu pasakojimus,ir gal bandysiu i Baltijos Amerikos klinika smile.gif man tai irgi bus jau 3 kartas,nes pries Bogdanskiene ,lankiausi VK pas Usoniene, atsiliepimai mano irgi nelabai kokie apie ja schmoll.gif
Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
as registravausi bak- e ,tai sake,kad pas griciu nevaisingumo klausimu geriausiai kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2008 11 29, 15:15)
as registravausi bak- e ,tai  sake,kad pas griciu nevaisingumo klausimu geriausiai kreiptis  mirksiukas.gif

As irgi BAK'e gydausi tuoklausimu, bet pa gyd. R.Ziobakiene. Na kol kas esu patenkinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinnsA @ 2008 11 29, 20:04)
As irgi BAK'e gydausi tuoklausimu, bet pa gyd. R.Ziobakiene. Na kol kas esu patenkinta. smile.gif

tai as ir pas ja persirasiau,nes pas vyra nenoriu schmoll.gif ziuresim
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2008 11 30, 19:36)
tai as ir pas ja persirasiau,nes pas vyra nenoriu schmoll.gif ziuresim

o del kokiu problemu kreipetes? ar cia pirmi tyrimai ir konsultacijos bus?
praneskit,kokie atsiliepimai bus 4u.gif
Atsakyti
noriu kreiptys i mergaites vilniete!!!
gal kuri galietu pariekomenduot vilniuj kliniga ir gyd, del nevaisingumo! mano seimoj, yra pora kuri nepastoja jau 7 metus, bet del ko net nezino, paprase mane surast pas ka kreiptys, nes nenori eit nezinuodami nei kas per gyd, nei kas per klinika! na matomai ji taip jaustusi saugiau, gal kuri pagelbetu!!! isanksto aciu!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Mes su vyru irgi susidurem su ta pacia problema. Nusprendem kreiptis i vaisingumo klininka, nes daugiausiai apie ja skaiciau teigiamu atsiliepimu. Kas jau praejo tuos kelius, gal galit mazdaug papasakot, pas ka geriau uzsirasyt, nuo ko viskas prasideda, kokie tyrimai pagrinde atliekami ir aisku, kokie rezultatai viso to 4u.gif
Atsakyti
man padėjo http://www.vaisingumas.lt/ , konkrečiai http://www.vaisingum...diana_jatuziene
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2008 12 01, 14:20)

aciu labai!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2008 12 01, 12:47)
Sveikos
Mes su vyru irgi susidurem su ta pacia problema. Nusprendem kreiptis i vaisingumo klininka, nes daugiausiai apie ja skaiciau teigiamu atsiliepimu.  Kas jau praejo tuos kelius, gal galit mazdaug papasakot, pas ka geriau uzsirasyt, nuo ko viskas prasideda, kokie tyrimai pagrinde atliekami ir aisku, kokie rezultatai viso to  4u.gif

Sveikute 4u.gif
O kokiam mieste zadate lankytis VK? as pati lankiausi Vilniuje,pas Usoniene. Mano atsiliepimai nelabai kokie,bet tai nereiskia,kad ji bloga gydytoja smile.gif o tyrimus tai turbut visada pradeda daryt nuo vyru,spermos tyrimas, o veliau pereina prie taves,na bent jau mums taip dare,nes su mumis daugiau terliones ax.gif
siaip,per konsultacija tau viska paaiskins,man net ant lapuko surase,kada ir kokiu tyrimus darytis.. Taip kad ,apsilankysit ir viska suzinosit smile.gif
Mes jau 6 metai laukiam,bet rezultatu dar neturim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2008 12 01, 13:47)
Sveikos
Mes su vyru irgi susidurem su ta pacia problema. Nusprendem kreiptis i vaisingumo klininka, nes daugiausiai apie ja skaiciau teigiamu atsiliepimu.  Kas jau praejo tuos kelius, gal galit mazdaug papasakot, pas ka geriau uzsirasyt, nuo ko viskas prasideda, kokie tyrimai pagrinde atliekami ir aisku, kokie rezultatai viso to  4u.gif

Sveika 4u.gif
pirmos konsultacijos metu, gyd. sudare tyrimu plana: man 1) bendra apziura (tepinelis, vaginaline echo ir pan) 2) tyrimai del mikoplazmu, chlamidiju ir ureaplazmu 3) hormononiai kraujo tyrimai atliekami 2 kartus, 2 ir 21 ciko diena. 4) kiausintakiu praeinamumo tyrimas. vyrui - spermograma.
As jau savo ruoztu visus atlikau, dar tik nezinau kokie kraujo tyrimai, kita savaite eisiu pas gyd. tai susizinosiu. Ir reikes dar vyro tyrimukus atlikti.
Ir bus matyt kas toliau smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kad pasidalinot info. Kazkodel baisu, bet bandyt tikrai reikia smile.gif
Atsakyti