Labas, as jos klinikoj irgi dariausi du IUI su siuntimu,( gydziausi kitoje klinikoje) pirma pas ja , antra pas Griciu, aisku kaip tu ir pasakoji, tai pasijauciau taip pat, pries pat procedura pasake, kad rezultatai labai blogi, bet vistiek padare, aisku sesute paaiskino, kaip egtis po proceduros...kai Gricius dare, tai buvo malonu su juo bendrauti, daug ka paaiskino ir pan, aisku noreciau gal pas ji labiau, bet nezinau ar jisai dirba su vaisingumo problemomis, nes dauguma skaiciau, kad jis ginekologas, priimeneja gimdymus.. nu po savaites zinosim kaip vyro tyrimai ir tada jauciu as ieskosiu kita klinika...nu sakes, jau trecia ieskosiu
Aciu tau
[/quote]
As irgi laukiu rezultatu,ir jei reiks,eisiu pas kita gydytoja. IUI forume prisiskaiciau apie merginu pasakojimus,ir gal bandysiu i Baltijos Amerikos klinika man tai irgi bus jau 3 kartas,nes pries Bogdanskiene ,lankiausi VK pas Usoniene, atsiliepimai mano irgi nelabai kokie apie ja
Sekmes tau
as registravausi bak- e ,tai sake,kad pas griciu nevaisingumo klausimu geriausiai kreiptis
QUOTE(patinka @ 2008 11 29, 15:15)
as registravausi bak- e ,tai sake,kad pas griciu nevaisingumo klausimu geriausiai kreiptis
As irgi BAK'e gydausi tuoklausimu, bet pa gyd. R.Ziobakiene. Na kol kas esu patenkinta.
QUOTE(LinnsA @ 2008 11 29, 20:04)
As irgi BAK'e gydausi tuoklausimu, bet pa gyd. R.Ziobakiene. Na kol kas esu patenkinta.
tai as ir pas ja persirasiau,nes pas vyra nenoriu ziuresim
QUOTE(patinka @ 2008 11 30, 19:36)
tai as ir pas ja persirasiau,nes pas vyra nenoriu ziuresim
o del kokiu problemu kreipetes? ar cia pirmi tyrimai ir konsultacijos bus?
praneskit,kokie atsiliepimai bus
noriu kreiptys i mergaites vilniete!!!
gal kuri galietu pariekomenduot vilniuj kliniga ir gyd, del nevaisingumo! mano seimoj, yra pora kuri nepastoja jau 7 metus, bet del ko net nezino, paprase mane surast pas ka kreiptys, nes nenori eit nezinuodami nei kas per gyd, nei kas per klinika! na matomai ji taip jaustusi saugiau, gal kuri pagelbetu!!! isanksto aciu!!!!
gal kuri galietu pariekomenduot vilniuj kliniga ir gyd, del nevaisingumo! mano seimoj, yra pora kuri nepastoja jau 7 metus, bet del ko net nezino, paprase mane surast pas ka kreiptys, nes nenori eit nezinuodami nei kas per gyd, nei kas per klinika! na matomai ji taip jaustusi saugiau, gal kuri pagelbetu!!! isanksto aciu!!!!
Sveikos
Mes su vyru irgi susidurem su ta pacia problema. Nusprendem kreiptis i vaisingumo klininka, nes daugiausiai apie ja skaiciau teigiamu atsiliepimu. Kas jau praejo tuos kelius, gal galit mazdaug papasakot, pas ka geriau uzsirasyt, nuo ko viskas prasideda, kokie tyrimai pagrinde atliekami ir aisku, kokie rezultatai viso to
Mes su vyru irgi susidurem su ta pacia problema. Nusprendem kreiptis i vaisingumo klininka, nes daugiausiai apie ja skaiciau teigiamu atsiliepimu. Kas jau praejo tuos kelius, gal galit mazdaug papasakot, pas ka geriau uzsirasyt, nuo ko viskas prasideda, kokie tyrimai pagrinde atliekami ir aisku, kokie rezultatai viso to
man padėjo http://www.vaisingumas.lt/ , konkrečiai http://www.vaisingum...diana_jatuziene
QUOTE(amaz @ 2008 12 01, 14:20)
aciu labai!!!!
QUOTE(Gunia @ 2008 12 01, 12:47)
Sveikos
Sveikute
O kokiam mieste zadate lankytis VK? as pati lankiausi Vilniuje,pas Usoniene. Mano atsiliepimai nelabai kokie,bet tai nereiskia,kad ji bloga gydytoja o tyrimus tai turbut visada pradeda daryt nuo vyru,spermos tyrimas, o veliau pereina prie taves,na bent jau mums taip dare,nes su mumis daugiau terliones
siaip,per konsultacija tau viska paaiskins,man net ant lapuko surase,kada ir kokiu tyrimus darytis.. Taip kad ,apsilankysit ir viska suzinosit
Mes jau 6 metai laukiam,bet rezultatu dar neturim
QUOTE(Gunia @ 2008 12 01, 13:47)
Sveikos
Sveika
pirmos konsultacijos metu, gyd. sudare tyrimu plana: man 1) bendra apziura (tepinelis, vaginaline echo ir pan) 2) tyrimai del mikoplazmu, chlamidiju ir ureaplazmu 3) hormononiai kraujo tyrimai atliekami 2 kartus, 2 ir 21 ciko diena. 4) kiausintakiu praeinamumo tyrimas. vyrui - spermograma.
As jau savo ruoztu visus atlikau, dar tik nezinau kokie kraujo tyrimai, kita savaite eisiu pas gyd. tai susizinosiu. Ir reikes dar vyro tyrimukus atlikti.
Ir bus matyt kas toliau
Aciu visoms, kad pasidalinot info. Kazkodel baisu, bet bandyt tikrai reikia