Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymo įstaigos

QUOTE(sawlute @ 2008 11 09, 22:20)
Na manau, kad tikrai neverta itarineti vyro. Pas mus taip pat rado sia bakterija, bet gydytoja is VK Grazienie tikrai neminejo, kad cia vien tik lytiniu keliu plintanti bakterija.
Ar apie ta plitima tau pasake gydytoja, ar pati kur  nors paskaitei? smile.gif

Tyrimus del hormonu ir bakteriju dariausi Kaipedoje "Sorpo" klinikoje, nors mano gyd. buvo siuntime nurodzius tyrimus tik del chlamidiju, ten mane ikalbejo darytis papildomus tyrimus del uroplazmos ir mikoplazmos, tuomet ir rado ta bakterija. Kai atejau atsiimti tyrimu rezultatu, sesute man paaiskino nuo ko ji atsiranda: dazniausiai lytiniu keliu, kartais stipriai persalus ir dar kelis uzsikretimo variantus minejo, nepamenu. Na, bet as tai giliai i sirdi tikrai neimu, nes kaip jau minejau tokiu tyrimu niekada nebuvau dariusi, gal ta bekterija jau turime seniai...niekas nezino smile.gif Bet esme tame, kad gydytis reikia abiem, nes vis tik ji uzkreciama. Bet jei kada tolimoj ateiti vel tureciau tokia "drauge", tuomet tikrai jau butu neramu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 09 lapkričio 2008 - 21:13
QUOTE(Kristepala @ 2008 11 09, 22:07)
Tyrimus del hormonu ir bakteriju dariausi Kaipedoje "Sorpo" klinikoje, nors mano gyd. buvo siuntime nurodzius tyrimus tik del chlamidiju, ten mane ikalbejo darytis papildomus tyrimus del uroplazmos ir mikoplazmos, tuomet ir rado ta bakterija. Kai atejau atsiimti tyrimu rezultatu, sesute man paaiskino nuo ko ji atsiranda: dazniausiai lytiniu keliu, kartais stipriai persalus ir dar kelis uzsikretimo variantus minejo, nepamenu. Na, bet as tai giliai i sirdi tikrai neimu, nes kaip jau minejau tokiu tyrimu niekada nebuvau dariusi, gal ta bekterija jau turime seniai...niekas nezino  smile.gif Bet esme tame, kad gydytis reikia abiem, nes vis tik ji uzkreciama. Bet jei kada tolimoj ateiti vel tureciau tokia "drauge", tuomet tikrai jau butu neramu 4u.gif

Nemanau, kad reiketu nerimatau, nes vienai mergytei is supermamu, ji vis atsinaujina ir atsinaujina, tai vadinas ji turi polinki kartotis 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif
gal kuri gydetes ar gydotes pas R.Ziobakiene Baltijos Amerikos klinikoj?
Atsakyti
va ir as norejau paklausti ar i bak galima kreiptis siuo klausimu ar geriau tiesiai i VK?
Atsakyti
Kiek žinau Žiobakienė jau seniai dirba nevaisingumo srityje, pati gydausi BAK-e pas Odetą Kazlauskienę ir jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 11 23, 16:49)
Kiek žinau Žiobakienė jau seniai dirba nevaisingumo srityje, pati gydausi BAK-e pas Odetą Kazlauskienę ir jau  nestuke.gif

Labai labai nuosirdziai uz Tave dziagiuosi... Siek tiek ir as vilties ikvepiau kad ir pati greitai busiu nestuke.gif
Atsakyti
4u.gif smagu skaityti tokias naujienas...sekmes jums.tikiu ,kad ir as viena diena dziaugsiuos dideliu pilvuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwwwa @ 2008 07 23, 11:02)
Sveika,
Baigėsi mano laukimas, deja ir šį kartą nieko  verysad.gif . Bet rankų nenuleidžiu, eisim toliau  ax.gif

Laikykis
Atsakyti
Ryt man ta baisioji procedura... bijau labai, bet ne skausmo, o rezultato. Tikiuosi viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas galit pasiulyti gera gyd. Bogdanskienes klinikoj? gal kas gydosi sitoj klinkoj ir turi geru atsiliepimu? kazkaip labai pasimetusi, nezinau pas ka geriau butu kreiptis, vyras pradejo tirtis pas gyd. Sruogi cia, tai galvoju, kad geriau butu gydytis toj pacioj klinikoj smile.gif

Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2008 11 26, 19:00)
Sveikos merginos, gal kas galit pasiulyti gera gyd. Bogdanskienes klinikoj? gal kas gydosi sitoj klinkoj ir turi geru atsiliepimu? kazkaip labai pasimetusi, nezinau pas ka geriau butu kreiptis, vyras pradejo tirtis pas gyd. Sruogi cia, tai galvoju, kad geriau butu gydytis toj pacioj klinikoj  smile.gif

Sveikute 4u.gif
As pati gydausi pas Bogdanskiene, nezinau kokie atsiliepimai is kitu mergaiciu butu,bet man asmeniskai nelabai patinka jos poziuris i darba schmoll.gif Per pirma konsultacija viskas buvo gerai,labai maloniai ir aiskiai viska papasakojo. Bet kai prasidejo IUI proceduros,labai ja nusivyliau. 1 IUI ji man dare,kai vyro rezultatai buvo tokie prasti,kad tokiu atveju siuloma daryt tik IVF, o jai matyt svarbiau yra atlikt darba ir pasiimt uz tai pinigus,nors rezultatas ir taip aiskus,kad bus neigiamas. O ir galejo daugiau papasakot,ka galima daryt,o ko ne, nes as pvz nezinojau,kad po proceduros negalima eit i pirti ir kaip tik buvau 2 kartus doh.gif Ir visas jos bendravimas labai pasikeite,nezinau,gal as pataikau kai jai nera nuotaikos,bet siaip per kiekviena apsilankyma nieko neaiskina,nieko nepasakoja, tik kaip robotas paskubomis atlieka darba ir viso gero. Pries 2 IUI irgi nekas buvo. Atejau echoskopijai,ji paziurejo,kazka pamurmejo sau po nosim ir paklause ,kada as noriu daryt IUI, ryt ar poryt? Nu atsiprasau,bet ji yra gydytoja ir jai geriau zinot,kada daryt, o kai pasakiau,kad galiu bet kada ji man atsove,kad ji irgi gali ir ryt ir poryt bash.gif zodziu,dabar laukiu rezultatu ir jei reikes eit toliau,turbut keisiu klinika ir gydytoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazaiza: 27 lapkričio 2008 - 11:32
Atejau echoskopijai,ji paziurejo,kazka pamurmejo sau po nosim ir paklause ,kada as noriu daryt IUI, ryt ar poryt? Nu atsiprasau,bet ji yra gydytoja ir jai geriau zinot,kada daryt, o kai pasakiau,kad galiu bet kada ji man atsove,kad ji irgi gali ir ryt ir poryt bash.gif zodziu,dabar laukiu rezultatu ir jei reikes eit toliau,turbut keisiu klinika ir gydytoja unsure.gif
[/quote]
Labas, as jos klinikoj irgi dariausi du IUI su siuntimu,( gydziausi kitoje klinikoje) pirma pas ja , antra pas Griciu, aisku kaip tu ir pasakoji, tai pasijauciau taip pat, pries pat procedura pasake, kad rezultatai labai blogi, bet vistiek padare, aisku sesute paaiskino, kaip egtis po proceduros...kai Gricius dare, tai buvo malonu su juo bendrauti, daug ka paaiskino ir pan, aisku noreciau gal pas ji labiau, bet nezinau ar jisai dirba su vaisingumo problemomis, nes dauguma skaiciau, kad jis ginekologas, priimeneja gimdymus.. nu po savaites zinosim kaip vyro tyrimai ir tada jauciu as ieskosiu kita klinika...nu sakes, jau trecia ieskosiu g.gif unsure.gif
Aciu tau smile.gif
Atsakyti