QUOTE(sawlute @ 2008 10 05, 20:27)
as po metu nepastojimo nuvykau i klaipedos VK, man itare policistiniu kiausidziu sindroma, padare visus hormoninius, lytiskai plintanciu lygu tyrimus, citomegalo ir toksoplazmozes, turejo daryti ir mano vyrui tyrima, bet kadangi ureaplazmos tyrimas buvo teigimas, tai reikejo abiem gydytis, todel buvo beprasmiska ji daryti, nusprendem kad pasidarys po gydymo kurso, as taip pat po gydymo kurso sulaukus pirmu mmm, turejau nuvykti pasidaryti gimdos nuotrauka, ir tada jau kaip gydytoja sake butu stimuliave. Bet nei vyrui nebereikejo darytis tyrimo, nei man gimdos nuotraukos, nes po ureaplazmos gydymo, kita menesi as pastojau
va tokia ta mano istorija nelabai ilga, bet pakankamai psichologiskai nuvarginusi, jei nebuciau nuvykus i VK, tai manau ir toliau pagal poliklinikos gydytojos nurodymus gerciau vitaminus
Sveikinu Sawlute
, viskas gerai kai gerai baigiasi
Aisku, as cia puse terminu net ir nesuprantu, turbut teks ir man su tuo susidurti...
Nei mano seimoj, nei vyro seimoj neteko susidurti su sia problema..
As visada bijojau netiketo nestumo, mokslai, darbas, reikejo atsistot ant koju, saugojomes, ir va, pagaliau vestuves, nuosavas butas, galvoju apie leliuka, na pagaliau atejo tas momentas, bet mmm kaip ateina, taip ir ateina
nuejau pas gin. rado cista, teko operuotis, bet sako viskas gerai, tyrimai super, operacija irgi, o po operacijos jau 4 men. o leliuko nerasta....
visi draugai su seimom, jau po 2 turi, jau greitai 30... kazkaip liudna i baisu