Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymo įstaigos

QUOTE(ziwwwa @ 2008 07 13, 18:15)
Dėl nevaisingumo  ax.gif  wub.gif

ir as del to paties, del nevaisingumo. bet man gydytoja neleido mineti to zodzio, sake sakyti vaisingumas smile.gif kiek laiko jau lankaisi pas ja? ir kaip sekasi gydymas?
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2008 07 14, 15:39)
ir as del to paties, del nevaisingumo. bet man gydytoja neleido mineti to zodzio, sake sakyti vaisingumas smile.gif kiek laiko jau lankaisi pas ja? ir kaip sekasi gydymas?

Gerai, sakysiu ir aš vaisingumas mirksiukas.gif . Pirmą kartą apsilankiau kažkur prieš 4 metus. Tada pabandėm padaryti pirmą IUI ir...nieko g.gif . Ir kažkodėl daugiau nieko nebedarėm. Nežinau, gal per daug buvau nusivylusi verysad.gif neigiamu atsakymu. Dabar vėl pradėjau lankytis pas ją ax.gif . Prieš mėnesį darėm antrą IUI (skaičiuoju su tuo pirmu), ir vėl nieko verysad.gif . Šiuo metu vėl esu po IUI, antra diena, tai taip tikiuosi, kad šis-trečias kartas nemeluos ir sulauksiu gerų naujienų rolleyes.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(ziwwwa @ 2008 07 14, 17:22)
Gerai, sakysiu ir aš vaisingumas  mirksiukas.gif  . Pirmą kartą apsilankiau kažkur prieš 4 metus. Tada pabandėm padaryti pirmą IUI ir...nieko  g.gif . Ir kažkodėl daugiau nieko nebedarėm. Nežinau, gal per daug buvau nusivylusi  verysad.gif  neigiamu atsakymu. Dabar vėl pradėjau lankytis pas ją  ax.gif . Prieš mėnesį darėm antrą IUI (skaičiuoju su tuo pirmu), ir vėl nieko  verysad.gif . Šiuo metu vėl esu po IUI, antra diena, tai taip tikiuosi, kad šis-trečias kartas nemeluos ir sulauksiu gerų naujienų rolleyes.gif  wub.gif .

laikysiu uz tave kumstukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2008 07 14, 19:32)
laikysiu uz tave kumstukus wub.gif

Aciū už palaikymą wub.gif . O kaip tau sekasi gydymas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwwwa @ 2008 07 14, 20:20)
Aciū už palaikymą  wub.gif . O kaip tau sekasi gydymas?  mirksiukas.gif

Pas mane dar tik pradzia. Dar gimdos nuotraukai tik siuntima turiu. Kazkaip tikiuosi, kad gal pavyks naturaliai g.gif pirmas angeliukas, visiskai netycia ir naturaliai gavosi smile.gif Tai viltis kazkokia yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2008 07 14, 20:58)
Pas mane dar tik pradzia. Dar gimdos nuotraukai tik siuntima turiu. Kazkaip tikiuosi, kad gal pavyks naturaliai g.gif  pirmas angeliukas, visiskai netycia ir naturaliai gavosi smile.gif Tai viltis kazkokia yra ax.gif

Tai linkiu, kad nieko daugiau ir neprireiktų daryti wub.gif . Jei pirmas natūraliai pavyko tai gal ir antras pavyks g.gif , reikia tikėtis. Nors nežinosi, kažkiek laiko praėjo, o gal atsirado kokių priežasčių dėl ko nesigauna. Bet linkiu, kad nieko rimto nebūtų ir jums pasisektų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwwwa @ 2008 07 15, 07:51)
Tai linkiu, kad nieko daugiau ir neprireiktų daryti  wub.gif . Jei pirmas natūraliai pavyko tai gal ir antras pavyks  g.gif , reikia tikėtis. Nors nežinosi, kažkiek laiko praėjo, o gal atsirado kokių priežasčių dėl ko nesigauna. Bet linkiu, kad nieko rimto nebūtų ir jums pasisektų  wub.gif

As tikiuosi, kad pavyks naturaliai, nors vilties maza... jau 1,5 nepavyksta verysad.gif o tau dare GN? Jurininku ligoninej gal? ar ten skausminga, nes kazkaip bijau labau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2008 07 16, 08:07)
As tikiuosi, kad pavyks naturaliai, nors vilties maza... jau 1,5 nepavyksta verysad.gif  o tau dare GN? Jurininku ligoninej gal? ar ten skausminga, nes kazkaip bijau labau fear.gif

Jo man dare GN kai pirmą kartą pas ją pradėjau lankytis, Jūrininkų lig. Nenoriu taves gasdinti, bet man tai skaudejo. Nors aisku kai pagalvoji tas skausmas neamzinas, bet tuo momentu tai skauda. Juk mes daug ka galim iskesti, vardan 2.gif .Po to kai padare GN dar pagulejau gera pusvalandi, MB buvo salia ax.gif , tai viska kazkaip lengviau ejo iskesti wub.gif .
Sekmės tau ir nebijok wub.gif (gal labai neisgasdinau)
Atsakyti
QUOTE(ziwwwa @ 2008 07 16, 15:42)
Jo man dare GN kai pirmą kartą pas ją pradėjau lankytis, Jūrininkų lig. Nenoriu taves gasdinti, bet man tai skaudejo. Nors aisku kai pagalvoji tas skausmas neamzinas, bet tuo momentu tai skauda. Juk mes daug ka galim iskesti, vardan 2.gif .Po to kai padare GN dar pagulejau gera pusvalandi, MB buvo salia  ax.gif , tai viska kazkaip lengviau ejo iskesti  wub.gif
Sekmės tau ir nebijok  wub.gif (gal labai neisgasdinau)

nenugazdinai mirksiukas.gif iskesim kaip nors, kiek skaiciau tai tas skausmas kelias minutes tetrunka, gimdyma iskentejau negi GN neiskesiu smile.gif kokios naujienus pas tave, ar pavyko nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2008 07 20, 11:48)
nenugazdinai mirksiukas.gif iskesim kaip nors, kiek skaiciau tai tas skausmas kelias minutes tetrunka, gimdyma iskentejau negi GN neiskesiu  smile.gif kokios naujienus pas tave, ar pavyko nestuke.gif ?

Sveikute,
Dar esu laukimo rezime ax.gif , jeigu istempsiu dar visa kita savaite, tai gal jau bus pavyke blush2.gif . Labai tikiuosi, kad pavyks smile.gif , vilties dar nepraradau, taigi belieka laukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwwwa @ 2008 07 20, 16:00)
Sveikute,
Dar esu laukimo rezime  ax.gif , jeigu istempsiu dar visa kita savaite, tai gal jau bus pavyke  blush2.gif . Labai tikiuosi, kad pavyks  smile.gif , vilties dar nepraradau, taigi belieka laukti  wub.gif

as vis dar laikau kumstukus wub.gif isivaizduoju kaip tas laukimas vargina. mane si menesi mano mmm nuvargino juodai, kokia 10 testuku pasidariau g.gif aisku jie visi neigiami buvo, bet viltis juk mirsta paskutine. aisku mmm sulaukiau doh.gif Kaip sakoma tikimes geriausio, bet esam pasiruose ir blogiausiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika,
Baigėsi mano laukimas, deja ir šį kartą nieko verysad.gif . Bet rankų nenuleidžiu, eisim toliau ax.gif
Atsakyti