QUOTE(rasaar @ 2011 01 26, 10:56)
Sveikos,gal galetumet rekomenduot kokia gydytoja,ar privacia klinika,kuri patartu kazka pastojimo klausimais,dabar einu i privacia klinika,bet kai tik paklausiu kazko,tai viskas taip abstraktu,jokio rupescio ar noro pagelbeti
jau metus laiko bandau pastoti su antru lelium ir nieko
Sakau gal patars ar kokiu vitaminu pagert,ar kazka,nieko,jokio normalaus atsakymo ar patarimo
Tai ieskau dabar kur galeciau nueiti kad normaliai galetu kazka patarti ... Kaune.
Kaune yra du pasirinkimai: vaisingumo klinika Senamiestyje arba "motina ir vaikas". Man teko apsilankyti abiejuose klinikose...prdažiai nuėjau į vaisingumo kliniką, pas Tvarijonavičienę, kuri man labai nepatiko, bet čia tikriausiai kiek žmonių, tiek nuomonių, o ir pats aptarnavimas klinikoje man nelabai, o paskui apsilankiau "motina ir vaikas" klinikoje (pas žėbą), kurią visi labai gyrė ir tikrai nenusivyliau, nei pačiu aptarnavimu, nei gydytoju...ten tikrai jauti, kad tavimi rūpinais, ir mokėdamas pinigus žinai už ką moki..o dėl pastojimo, tai mano nuomonė tokia: kai vaikelis jau pasiruošęs ateiti tai nesvarbu, kurioje klinikoje gydysies, jis vistiek ateis
Sėkmės