justycija kokios tavo problemos, ar kokius nors tyrimus darėt
QUOTE(Raimondaite @ 2008 02 27, 22:43)
aš nevaisingumą gydžiausi pas A. Kildą Kaune.puikus gydytojas ir psichologas kartu. man pavyko po labai daug metų, bet pavyko supti kūdikėlį.
na as apie kilda nieko gero negaleciau pasakyt. lankiausi pas ji, nes problemos su pastojimu. tai tik pinigus lupo, o naudos jokios. vaistus skyre ne tada kada reikia, dievagojosi kad man pks tikrai nera, nors du is triju rodikliu rode kad pks tikrai yra, bet paskutinis lasas buvo kai po menesio lankymosi eilini karta vel atejau pas ji apziurai, nors buvau uzvakar dar atejus, o jis ziuri i mane ir klausia kuo skundziates. mazdaug kaip imra karta mane matydamas, nors per menesi as pas ji lankiausi 15 kartu. po to nepadares reikiamu tyrimu skyre vaistus, kurie man visai nepadejo nes buvo skirti ne tomis dienomis. kiekviena kart atejus, jis net nepasizymedavo kokius man tyrimus dare, kokiu nedare, kokie rodikliai. kiekviena karta vis is naujo reikedavo savo pake traukti su rezultatais. taigi labai esu nepatenkinta jo gydymu, nes jam rupi ne pacientas o pinigai. dabar lankausi pas Klima. jis dirba vilniuje. nors ten truputeli brangiau ir reik i vilniu pavazinet, bet pas ji per pirma stimuliacija man pagaliau o ivyko. prieziura superine, viskas isaiskinama, viskas uzsirasoma ir nereikia kiekviena karta nuo pradziu aiskinti kas ir kaip. per pirma stimuliacija uzsiauginom net 4 folikulus, kuriu du sprogo. laukiam rezultatu dabar.
As galiu pasisakyti apie vaisingumo klinikoje kaune dirbancia egle tvarijonaviciene. gal kazkada ji ir buvo gera gydytoja, bet dabar moteriske visiskai pasidariusi arogantiska, pasiputusi, uzdavus klausima sulauki akiu vartymo ir dusavimo, atseit, o siaube, dar cia jai aiskint, jaucia pareiga iterpti sarkastiska komentara (matyt taip issikrauna) o jau apie kazkokia parama, gera zodi, kad viskas bus gerai, tai belieka pasvajoti ir pasikliauti savo pacios tvirtybe ir optimizmu. labai gailiuosi, kad pas ja apsilankiau ir linkiu jums sekmes, jei surizikuosite pas ja pasigydyti. Gal jums pavyks ir jai bus gera nuotaika
QUOTE(loft @ 2008 05 18, 11:45)
As galiu pasisakyti apie vaisingumo klinikoje kaune dirbancia egle tvarijonaviciene. gal kazkada ji ir buvo gera gydytoja, bet dabar moteriske visiskai pasidariusi arogantiska, pasiputusi, uzdavus klausima sulauki akiu vartymo ir dusavimo, atseit, o siaube, dar cia jai aiskint, jaucia pareiga iterpti sarkastiska komentara (matyt taip issikrauna) o jau apie kazkokia parama, gera zodi, kad viskas bus gerai, tai belieka pasvajoti ir pasikliauti savo pacios tvirtybe ir optimizmu. labai gailiuosi, kad pas ja apsilankiau ir linkiu jums sekmes, jei surizikuosite pas ja pasigydyti. Gal jums pavyks ir jai bus gera nuotaika
Pritariu tau . Pries 7 metus ji buvo visai kitokia. O vat neseniai buvau pas ja ir tiesiog apsizliumbiau kabinete ... Labai pasiputusi, arogantiska ir t.t. Gal ne nuotaikoj buvo , bet nebeinu pas ja po to karto ir tikiuosi neteks su ja daugiau susitikti
QUOTE(loft @ 2008 05 18, 12:45)
QUOTE(Saule3 @ 2008 05 18, 13:29)
Pritariu tau . Pries 7 metus ji buvo visai kitokia. O vat neseniai buvau pas ja ir tiesiog apsizliumbiau kabinete ... Labai pasiputusi, arogantiska ir t.t. Gal ne nuotaikoj buvo , bet nebeinu pas ja po to karto ir tikiuosi neteks su ja daugiau susitikti
Na štai, kiek žmonių, tiek nuomonių... Aš pas šią gyd pradėjau lankytis prieš tris metus, per juos man gyd atliko 2 laparaskopijas ir pas ją atlikau 2 IVF stimuliacijas. Jai esu dėkinga, kad netrukus susitiksime su leliuku
Visada galėjau/galiu jai pasiskambinti, jei kas neaišku, be abejo, jei negalėdavo kalbėti, tai taip ir pasakydavo/pasako... man jos net gaila,kad dirba per kelias įstaigas, nors, įtariu, kad galėtų sau laisvai tik privačia praktika užsiimti...
o šiaip tai gyd irgi žmonės: gali keistis, būti ne nuotaikoj ir t.t.
Aš gyd linkėčiau vieną kartą gerai pailsėti
Prieš tai irgi lankiausi pas auksčiau minėtą gyd Kildą ir mano nuomone, jis visų pirma verslininkas... bet čia tik aš taip manau, kitoms jis labai
o gal kas turit kokiu atsiliepimu apie Kauno Vk gydytoja R. Verbiskiene?
QUOTE(gytutes @ 2008 05 18, 18:34)
o gal kas turit kokiu atsiliepimu apie Kauno Vk gydytoja R. Verbiskiene?
Aš pas Redą Verbickienę lankausi gal jau pusantrų metų. Kaip žmogus ji man labai fainas - atidi, švelni, klausia ar viską gerai supratau, ar neturiu klausimų... Pas ją dariausi 1 IVF (tiksliau ji tik stimuliavo, nes Vilniaus VK ji nedirba); ji nukreipė histeroskopijai į KGN...
Vis dėlto kartais pagalvoju apie gyd keitimą. Mane vargina važinėjimas į Vilniaus VK, ne tas pats gyd daro punkciją+įsodinimą, o tai labai didelis minusas. Be to, ji ne taip seniai dirba VK, kartais lyg sukirba kažkoks nepasitikėjimas jos žiniomis nevaisingumo srityje, nors pagrindo tam ir neturiu. O gal visa tai dėlto, kad vis dar nėra rezultato
Girdėjau nuomonių, kad ji paprasta ginekologe poliklinikoje dirbo (ir dirba) ir neturi pakankamai kompetencijos nevaisingumo gydyme. Tačiau nemanau, kad į VK priima bet ką dirbti, be to, girdėjau ir apie sėkmingus jos darbo rezultatus.
Žodžiu, nieko blogo pasakyti negaliu.
Labas mergytes. Norejau pasidometi, gal kas lankosi Klaipedos VK pas gydytoja Rima Graziene? kaip ji jums? as pas ja pradejau lankytis, kolkas viskas
QUOTE(janta @ 2008 05 19, 09:38)
Aš pas Redą Verbickienę lankausi gal jau pusantrų metų. Kaip žmogus ji man labai fainas - atidi, švelni, klausia ar viską gerai supratau, ar neturiu klausimų... Pas ją dariausi 1 IVF (tiksliau ji tik stimuliavo, nes Vilniaus VK ji nedirba); ji nukreipė histeroskopijai į KGN...
Vis dėlto kartais pagalvoju apie gyd keitimą. Mane vargina važinėjimas į Vilniaus VK, ne tas pats gyd daro punkciją+įsodinimą, o tai labai didelis minusas. Be to, ji ne taip seniai dirba VK, kartais lyg sukirba kažkoks nepasitikėjimas jos žiniomis nevaisingumo srityje, nors pagrindo tam ir neturiu. O gal visa tai dėlto, kad vis dar nėra rezultato
Girdėjau nuomonių, kad ji paprasta ginekologe poliklinikoje dirbo (ir dirba) ir neturi pakankamai kompetencijos nevaisingumo gydyme. Tačiau nemanau, kad į VK priima bet ką dirbti, be to, girdėjau ir apie sėkmingus jos darbo rezultatus.
As pas gyd. Verbickiene lankausi metai jau, va ka tik padareme trecia IUI labai tikiuosi kad sekminga. Man as meniskai ji kaip gydytoja tai nuostabi, ir nemazai turi sekmingu rezultatu. As tai jos niekada nekeisciau
QUOTE(sawlute @ 2008 05 22, 09:18)
Labas mergytes. Norejau pasidometi, gal kas lankosi Klaipedos VK pas gydytoja Rima Graziene? kaip ji jums? as pas ja pradejau lankytis, kolkas viskas
Sveikutės,
Ir aš lankausi pas šitą gyd. jau gana seniai , man tai ji tikrai atrodo.
QUOTE(ziwwwa @ 2008 07 13, 12:37)
Sveikutės,
labas. o tu del vaisingumo lankaisi pas ja, ar siaip profilaktiskai?
QUOTE(sawlute @ 2008 07 13, 16:43)
labas. o tu del vaisingumo lankaisi pas ja, ar siaip profilaktiskai?
Dėl nevaisingumo