QUOTE(emb @ 2009 02 20, 17:57)
Vilnietes, atsiliepkit
Pas ka jus lankotes, kokie atsiliepimai? As lankausi pas Klima, bet planuoju pakeisti, nes kazkaip viskas per ilgai tesiasi be jokiu konkreciu veiksmu... Toks jausmas, kad jam svarbiausia, kad kuo dazniau pas ji apsilankyciau (o apsilankymu kainos tikrai nemazos)... Kaip minejau, pas ji viskas labai letai juda, o man kiekviena diena brangi ir norisi kuo greiciau issiaiskinti savo nepastojimo problemas...
Gal aš ir vėluoju su atsakymu, nes tik db sugrįžau į šį skirių po ilgo nesilankymo.
Aš lankiausi pas Klimą. Vizitų tikrai buvo daug, praktiškai kas antrą dieną eidavom su vyru (na, vyras būdavo kaip palaikymo komanda
). Klimas tik stebėdavo, kartais reikdavo pasidaryt tai vienus, tai kitus tyrimus, dažniausiai nurodydavo kur juos darytis. Bet kai jau užtiko subrendusį kiaušinėlį, tai palinkėjo vaisingo savaitgalio. Deja, ovuliacija neįvyko, tada Klimas skubiai suleido man vaistų, lyg iš O raidės. Neprisimenu. Ir bac, pavyko
Klimas iskart man nustatė PKS, supeikė mano paprastos ginės gydymą, ir... jau beveik 9 mėnesiai mes džiaugiamės savo šauniąja dukryte
Man jis pasirodė lb atidus, dėmesingas ir išmanatis savo darbą. Visad viską aiškindavo ir man, ir vyrui. Net vyrui viską parodydavo
Vizitai kainuodavo nemažai, kur dar tyrimai ir vaistai... Bet aš niekiek nesigailiu.
Kai ateis laikas antram, ir jei vėl kils problemų, vėl šoliuosim pas jį net nesukdami galvos