QUOTE(žieminukė @ 2009 04 15, 19:18)
Aš taip pat būčiau dėkinga už atsiliepimus apie BAK gydytojus. Jų tinklapyje skaičiau, kad jie naudoja modernias technologijas.
Būčiau labai dėkinga už atsiliepimus.
Galiu pasidalint apie lankymąsi BAK'e ir gydytojus. Iš tikro tai nusivyliau... tai buvo trečia vaisingumo klinika kurioje teko lankytis. Pirmiausia kas labai nervino, tai laukimas... Užsiregistruoji 17 val., šeip ne taip išsiprašai iš darbo, atvažiuoji 17 val. 100 km ir ilgai ir nuobodžiai lauki... iki 19 o kartais ir iki 20 val.
Na paskui jau registruodavaus paskutiniui talonui, bet vistiek tekdavo min 1 ar pusantros valanados laukti...Juk čia privati klinika, o už konsultaciją moki tikrai didelius pinigus...
Pats pasirengimas IVF'ui irgi nepatiko. O galiausiai, kadangi noriu konsultuotis pas kitus gydytojus, ką toliau daryt, tai vakar paprašiau, kad man padarytų kopijas iš koretėlės, man buvo pasakyta, kad visa kortelės kopija kainuos 150 lt
, jei tik keli lapai, tai vieno lapo kopija 3 lt.
, išrašą gali padaryti nemokamai... Nesupratau, juk pvz. hormonų tyrimai buvo daryti ne pas juos, aš už tuos tyrimus kitur jau sumokėjau, atnešiau į kliniką, gydytoja įklijavo į kortelę ir dabar norint gauti kopiją ar dar turiu 3 lt sumokėt???
jiems ką gal mažas biznis iš IVF'ų, kad kopijavimą dar nori užsidirbt???
Tai laukiu dabar kortelėss išrašo, pažiūrėsiu kaip man jį padarys, ar viską surašys kaip buvo atliktas IVF'as Tiesa, kai vakar prašiau kopijų, net nežinojo kur mano kortelė randasi... "šauniai dirba"
Tuo tarpu prieš tai lankiausi dvejose Kauno vaisingumo klinikose, jokių problemų, padarė kokias reikėjo kopijas už ačiū
Beje apie naujų technologijų taikymą, na taiko greitą užšaldymą, bet pas juos ir kainos gaunasi
be to blastocistų niekas nešaldo Lietuvoje
o daugiau tai viskas kaip ir kitose klinikose