Įkraunama...
Įkraunama...

Paulytei atminti

Linute, užuojauta Tau ir Tavo šeimynai.
Atsakyti
Užuojauta tėveliams ir artimiesiems verysad.gif
Atsakyti
Uzuojauta Linute Tau ir Tavo seimai, stiprybes Jums.
Paulyte visiems laikams liks musu sirdyse...
Atsakyti
Dieve kokia neteisybe,didziausia suzuojauta mamai ir teciui cray.gif
Atsakyti
Norėtume, kad mūsų žodžiai būtų dideli,
Kad sielvarte sušildytų paguostų,
Gyventi šauktų vėl be sopulio širdy
Ir ašaras nušluostytų nuo skruostų.

Uzuojautos zodziai teveliams.
Nepaluzkit.
verysad.gif
Atsakyti
Stiprybės Jūsų šeimai.
Paulytei lengvos kelionės.
Atsakyti
Tik motinos širdis žino, koks tas skausmas be galo, be krašto... verysad.gif Nepaguos nei gražūs žodžiai svetimi, nei palinkėjimai...Sunku...Tėvams linkiu stiprybės ir būti atrama vienas kitam.
Lai Paulinai žemelė būna lengva
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2007 12 21, 10:16)
Sukaupiau visas jėgas ir užėjau čia. Noriu padėkoti visoms visoms už supratimą, moralinę paramą, linkėjimus. Esu labai rami, nes Paulytė irgi išėjo ramiai, be skausmo - širdutė nustojo plakus 03.31 h. Dabar tik žinau, kad nebijosiu mirti, nes ji manęs lauks ten... Ačiū.

Aš visada ją prisminsiu tokią
user posted image

PAULINA
                                  2007 03 13 - 2007 12 21

O Dieve, kodėl toks negailestingas. Kodėl pasiimi tokį mažą angeliuką pas save, kuris dar tiek galėtų patirti laimės ir džiaugsmo, bei jo suteikti aplinkiniams čia žemėje. Kodėl?

Nors ir nebendravom, nepažįstu, bet negaliu sulaikyti ašarų. Žinau, kad žodžiai ir mūsų užuojauta nepadės, bet vis vien visa širdimi linkiu Jums stiprybės, ramybės, vilties...
Atsakyti
visa praeita nakti negalejau uzmigti, krete drebulys ir ryte pamacius kad Tu Linute man skambini supratau.....supratau kad nebespejau...uzvalde begalinis noras nekelti ragelio, bet...pakeliau....ir pasidare taip salta ir tuscia viduje....
ir dabar sedziu ir negaliu sumerkt akiu nes uzsimerkus matau nuostabia sypsena, tokia kokios niekas neturi ir niekada netures, nes tokia sypsena turi tik vienas angelelis-Paulyte wub.gif
user posted image
ji liks mano sirdyje amzinai o uzaugus Augustukui papasakosiu kad jis turejo tokia Drauge(nepakartojamos sypsenos savininke) tik deja labai trumpai verysad.gif
stiprybes Tau Linute, zinok kad as mintimis visada su Tavimi ir jei kada prireiks peties issiverkti, ar tiesiog silto apkabinimo, mano numeri zinai....betkuriuo paros metu...
o mintys taip sunkiai deliojasi verysad.gif
Atsakyti
Linute, dar visai neseniai nepažinojau jūsų su Paulyte... Bet dabar pažįstu...

Žodžiai dabar beprasmiai... Palaikau jūsų šeimyną šią sunkią valandą visa širdimi... Tikriausiai Paulytė tapusi angelėliu padės kokiam kitam lelyčui, kai bus sunku...Mirtis niekada nebūna beprasmė... Verkiu...
Atsakyti
O Dieve.. uzuojauta teveliams.. pritrukau zodziu.. sad.gif
Atsakyti
Stibrybes teveliams ir ir artimeisiems... Tai dar karta mane priverte susimastyti koks ziaurus gyvenimas... Jetus net nzn ka parasyti, truksta zodziu.... bet labai skaudu verysad.gif
Atsakyti