Įkraunama...
Įkraunama...

Paulytei atminti

verysad.gif

mazu angeleliu ir geru zmoniu reikia ir danguje verysad.gif verysad.gif verysad.gif
stiprybes jusu seimai. globokite vienas kita...
Atsakyti
Linute, uzjauciame visa sirdimi....stiprybes Jums ir seimai verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
Net visos kartu sudetos uzuojautos neatpirks teveliu skausmo. Skaudu, kai nebetenkame tu, kuriu taip laukeme ir mylejome....
Stiprybes teveliams. verysad.gif
Atsakyti
Lai lengvas buna Tau, Paulyte, kelelis i dangu, pas Dievuleli...
Lai istiesia Tau rankytes kiti Angeleliai...
Musu visu sirdyse amzinai isliks Tavo sypsenele wub.gif
Sudie Paulyte...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurora: 21 gruodžio 2007 - 19:02
Žinau kad tai tik tušti žodžiai...

Bet mūsų Paulytė bus vienas iš tų nuostabių angelėlių kurie ŠV.Kūčiose pirmieji pasitiks užgimstantį kūdikėlį Jėzų. Turbūt ji todėl taip ir skubėjo...

Kuo nuoširdžiausia užuojauta Linos šeimai nuo visos mūsų šeimos.

Man šiuos žodžius ištarė vienas kunigas, kai man reikėjo atsisveikinti prieš pat Kalėdas su man labiausiai artimu žmogum - Mama. Man jie labai padėjo....
Atsakyti
Skausmas tėveliams palydėjus kitan pasaulin savo vaikeli-žiaurus.skausmas kuris laikui begant nedingsta,o tik sumazeja.Paulinute palikO visus čia ir išėjo ten kur ja apsups ir globos angeliukai.Tėveliams jokie paguodos žodžiai nepadės,bet bent žinos,kad yra žmoniu liūdinčių ir ašaras liejančiu kartu su jais verysad.gif
Liūdime kartu su jumis verysad.gif
Stiprybės jums ir artimiesiems verysad.gif

VILGRA
Atsakyti
užuojauta jūsų šeimai cray.gif
Atsakyti
DIDELE UŽUOJAUTA ŠEIMAI, SUNKU NET KA PARAŠYT cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Uzuojauta verysad.gif

Daugiau nieko nesugebu parasyti verysad.gif Tiesiog nera tokiu zodziu,kurie kazka pakeistu.

Atsakyti
Linute,zinau kad niekas ir niekada neuzpildys tavo tustumos atsiradusios sirdy.Liudziu kartu su tavim ir negaliu patiket kad tas zmogutis kuris dar rugseji beltonte sedejes pries mane ir atrodes sveikas dabar paliko mus...Negaliu pasakyt kas dedasi dabar sirdy tuo labiau jauciu ka tu isgyveni dabar.

Buk stipri,turi dar viena zmoguti kuris tave myli...ir kuriam tu visada busi reikalinga...gedziu kartu su tavim...

Zvakele mano lange visa nakti degs tik PAULYTEI...ir mano prasymas kad ja ten globotu is visos sirdies...
Atsakyti
Linute uzuojauta Jusu seimynai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalytė: 21 gruodžio 2007 - 22:47
Didele uzuojauta teveliams verysad.gif
Mintyse ir as uzdegsiu zvakute Paulyteiuser posted image
Atsakyti