mazu angeleliu ir geru zmoniu reikia ir danguje
stiprybes jusu seimai. globokite vienas kita...
Linute, uzjauciame visa sirdimi....stiprybes Jums ir seimai
Žinau kad tai tik tušti žodžiai...
Bet mūsų Paulytė bus vienas iš tų nuostabių angelėlių kurie ŠV.Kūčiose pirmieji pasitiks užgimstantį kūdikėlį Jėzų. Turbūt ji todėl taip ir skubėjo...
Kuo nuoširdžiausia užuojauta Linos šeimai nuo visos mūsų šeimos.
Man šiuos žodžius ištarė vienas kunigas, kai man reikėjo atsisveikinti prieš pat Kalėdas su man labiausiai artimu žmogum - Mama. Man jie labai padėjo....
Bet mūsų Paulytė bus vienas iš tų nuostabių angelėlių kurie ŠV.Kūčiose pirmieji pasitiks užgimstantį kūdikėlį Jėzų. Turbūt ji todėl taip ir skubėjo...
Kuo nuoširdžiausia užuojauta Linos šeimai nuo visos mūsų šeimos.
Man šiuos žodžius ištarė vienas kunigas, kai man reikėjo atsisveikinti prieš pat Kalėdas su man labiausiai artimu žmogum - Mama. Man jie labai padėjo....
Skausmas tėveliams palydėjus kitan pasaulin savo vaikeli-žiaurus.skausmas kuris laikui begant nedingsta,o tik sumazeja.Paulinute palikO visus čia ir išėjo ten kur ja apsups ir globos angeliukai.Tėveliams jokie paguodos žodžiai nepadės,bet bent žinos,kad yra žmoniu liūdinčių ir ašaras liejančiu kartu su jais
Liūdime kartu su jumis
Stiprybės jums ir artimiesiems
VILGRA
Liūdime kartu su jumis
Stiprybės jums ir artimiesiems
VILGRA
Uzuojauta
Daugiau nieko nesugebu parasyti Tiesiog nera tokiu zodziu,kurie kazka pakeistu.
Daugiau nieko nesugebu parasyti Tiesiog nera tokiu zodziu,kurie kazka pakeistu.
Linute,zinau kad niekas ir niekada neuzpildys tavo tustumos atsiradusios sirdy.Liudziu kartu su tavim ir negaliu patiket kad tas zmogutis kuris dar rugseji beltonte sedejes pries mane ir atrodes sveikas dabar paliko mus...Negaliu pasakyt kas dedasi dabar sirdy tuo labiau jauciu ka tu isgyveni dabar.
Buk stipri,turi dar viena zmoguti kuris tave myli...ir kuriam tu visada busi reikalinga...gedziu kartu su tavim...
Zvakele mano lange visa nakti degs tik PAULYTEI...ir mano prasymas kad ja ten globotu is visos sirdies...
Buk stipri,turi dar viena zmoguti kuris tave myli...ir kuriam tu visada busi reikalinga...gedziu kartu su tavim...
Zvakele mano lange visa nakti degs tik PAULYTEI...ir mano prasymas kad ja ten globotu is visos sirdies...
Linute uzuojauta Jusu seimynai...
Didele uzuojauta teveliams
Mintyse ir as uzdegsiu zvakute Paulytei
Mintyse ir as uzdegsiu zvakute Paulytei