Paulyte, ilsėkis ramybėje. Šiandien jau 2 metukai kaip tu švieti danguje
QUOTE(lina31m @ 2007 12 29, 20:14)
...Visą paskutinę dieną Paulytė sekiojo mane akimis po palatą nenuleisdama akių - net nemirksėdama, matyt jautė, kad mamą mato paskutinį kartą.. išėjo ramiai, nesikankino - tiesiog nustojo plakusi širdelė 12.21 03.31h
ir man labiausiai įstrigęs Rūtos žvilgsnis... toks gilus gilus, tarsi bandantis atsižiūrėti mamą paskutinius kartus ...
Ramybes mazajam angeleliui stiprybes mamytei
QUOTE(lina31m @ 2010 03 17, 22:16)
Paulytei trečiojo gimtadienio proga uždegta žvakelė....
Šiandien taip gražu lauke, dukryt... Balta visur..Galėtume bėgti pabraidyt po sniegą.. arba ne - išsivoliotume abi... O gryžę abi raudonais žandais eitume gerti arbatos. Tu jau būtum visa pana su ilgom kasytėm... Gal šiandien eitume į darželio Kalėdinę eglutę ir tu ten būtum apsirengusi snaige arba sniego fėja.. Sakytum garsiai eilėraštį... O po to išsigandusi Kalėdų senelio atbėgtum pas mane į glėbį.. Šiandien puoštume eglutę..
Bet viskas yra kitaip. Šalia tavo nuotraukytės šiandien dega žvakutė, o tavo paminklėlis apdengtas dideliu sluoksniu puraus sniego...
Jau trečios šventės - nešventės... Ilsėkis dukryt. Myliu tave...
Bet viskas yra kitaip. Šalia tavo nuotraukytės šiandien dega žvakutė, o tavo paminklėlis apdengtas dideliu sluoksniu puraus sniego...
Jau trečios šventės - nešventės... Ilsėkis dukryt. Myliu tave...
Stiprybes tau kuo didziausios Lina,isivaizduoju kaip tu jautiesi...man pirmos sventes po sunelio netekimo ir ta jausma puikiai suprantu...tas ilgesys ir skausmas begalinis... Stiprybes tau brangioji...