Įkraunama...
Įkraunama...

Paulytei atminti

user posted image

Stiprybės tėvams....ir lengvos kelionės mažam angelyčiui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 29 gruodžio 2007 - 13:33
Paulytei lapkričio 16 d. buvo diagnozuota genetinė liga - Spinalinė raumenų atrofija. Tai baisi liga, kai vaikelis nepajėgia nei sėdėt, nei stovėt, nulaikyt galvą ir valgyti irgi labai sunku (pastarieji Paulytės nevargino - ir valgė ir galvytę laikė). Kai ši liga diagnozuojama dar kūdikystėj vaikeliai neišgyvena, jie miršta nuo kvėpavimo sutrikimus sukeliančių ligų. Viena iš jų ir paguldė į patalą mano saulutę. KMUK reanimacijoj pragulėjome nuo 12.10 iki 12.18.Po to mus iškėlė į III ligoninę - kiek supratau dabar - numirti...Visą paskutinę dieną Paulytė sekiojo mane akimis po palatą nenuleisdama akių - net nemirksėdama, matyt jautė, kad mamą mato paskutinį kartą.. išėjo ramiai, nesikankino - tiesiog nustojo plakusi širdelė 12.21 03.31h

user posted image
Atsakyti
Linute didžiuojuosi tavimi tu esi laaabai stipri wub.gif Ir tikiu jog Tavo Angelėlis džiaugiasi matydamas tave tokią wub.gif
Mes Paulytės šypseną prisiminsim ilgai,juk ji tokia ypatinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2007 12 29, 21:14)
Paulytei lapkričio 16 d. buvo diagnozuota genetinė liga - Spinalinė raumenų atrofija. Tai baisi liga, kai vaikelis nepajėgia nei sėdėt, nei stovėt, nulaikyt galvą ir valgyti irgi labai sunku (pastarieji Paulytės nevargino - ir valgė ir galvytę laikė). Kai ši liga diagnozuojama dar kūdikystėj vaikeliai neišgyvena, jie miršta nuo kvėpavimo sutrikimus sukeliančių ligų. Viena iš jų ir paguldė į patalą mano saulutę. KMUK reanimacijoj pragulėjome nuo 12.10 iki 12.18.Po to mus iškėlė į III ligoninę - kiek supratau dabar - numirti...Visą paskutinę dieną Paulytė sekiojo mane akimis po palatą nenuleisdama akių - net nemirksėdama, matyt jautė, kad mamą mato paskutinį kartą.. išėjo ramiai, nesikankino - tiesiog nustojo plakusi širdelė 12.21  03.31h

user posted image

stiprybes Jums.......................... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Linute...didziausia uzuojauta Jusu seimynai...
stiprybes Jums
Atsakyti
Užjaučiu tave ir tavo artimuosius verysad.gif verysad.gif verysad.gif Rieda man ašaros skaitant.... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
užuojauta Jums ...
Atsakyti
Uzuojauta jusu seimai.Laikykites ir stiprybes jums
Atsakyti
užuojauta
Atsakyti
Linute užuojauta Jūsų šeimai.Ir stiprybės Jums.Paulytė bus mūsų širdyse.
Atsakyti

Šiandiena lygiai mėnesiukas,kaip danguje sužibo Paulytės žvaigždelė.Mes ją prisimenam ir uždegam žvakelę

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti