Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

Nu nors nusisauk-nelabai man dekupazuoti iseina g.gif neiseina, bet vistiek norisi... nu kai asilas uzsispyrusi doh.gif

blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 02 sausio 2008 - 18:02
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 02, 17:59)
Nu nors nusisauk-nelabai man dekupazuoti iseina g.gif  neiseina, bet vistiek

g.gif , o kas tau nesigauna?
Atsakyti
aga, MĖLyna Paukštė, viskas tau gaunasi thumbup.gif: tik nelabai suprantu kas čia...paveiksliukas, dėžutė.. ? ax.gif o daryta su deco popierium ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 02, 19:04)
g.gif , o kas tau nesigauna?

Man nesigauna sendinimas. tiksliau gaunasi, bet kai noriu isryskinti tuos itrukinejimas, tai man viskas patamseja ir atrodo kaip istepliota. Nesigauna su antikais biggrin.gif

QUOTE(mijaka @ 2008 01 02, 19:53)
aga, MĖLyna Paukštė, viskas tau gaunasi thumbup.gif: tik nelabai suprantu kas čia...paveiksliukas, dėžutė.. ? ax.gif o daryta su deco popierium ? g.gif

aciu..
Cia taburetke... Cia su servetelemis dekoruota.

Patiko tik mergaitei mano... vyrui dar nei vieno daikto nebuvo grazaus... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2008 01 02, 18:33)
Kedute labai fainuoliska  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Pakabos tokios rimtos, "nesaldzios"...  thumbup.gif

aciukas wub.gif kaip pradedanciai tai labai malonu sulaukti pagyru ax.gif blush2.gif nors rodau ir laukiu kada uzmetys, nes cia darbeliu kokiu yra tai wub.gif palyginus su mano ax.gif
p.s. MELYNA PAUKSTE man tai grazu visai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 02 sausio 2008 - 19:47
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 02, 18:59)
Nu nors nusisauk-nelabai man dekupazuoti iseina g.gif  neiseina, bet vistiek norisi... nu kai asilas uzsispyrusi doh.gif

blush2.gif

Man tie kampuoti/kreivi balti šešėliai (nuotraukos apipavidalinimo), gadina vaizdą, o ne paslepia aplinką/foną... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 02, 19:15)
Man nesigauna sendinimas. tiksliau gaunasi, bet kai noriu isryskinti tuos itrukinejimas, tai man viskas patamseja ir atrodo kaip istepliota. Nesigauna su antikais biggrin.gif

tai gal ant neisdziuvusio pavirsiaus tepi patina, kad issitepa g.gif, nes pas mane viskas kas nereikia su dregnu skudureku nusivalo
Atsakyti
Su Nasujaisiais visus!!!!!!Linkiu kad metai butu sekmingi,visose srityse!!!!! santa2.gif 000054.gif 000054.gif newyear.gif
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 02, 20:15)

Man tas pats,nesigauna,parodisiu darbeli,nenorejau kelt,nes geda buvo blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 02, 20:45)
aciukas  wub.gif  kaip pradedanciai tai labai malonu sulaukti pagyru  ax.gif  blush2.gif  nors rodau ir laukiu kada uzmetys, nes cia darbeliu kokiu yra tai  wub.gif  palyginus su mano ax.gif
p.s. MELYNA PAUKSTE man tai grazu visai  bigsmile.gif

Aciu...

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 02, 23:46)
tai gal ant neisdziuvusio pavirsiaus tepi patina, kad issitepa  g.gif, nes pas mane viskas kas nereikia su dregnu skudureku nusivalo

Lyg ir isdziuve buna g.gif

QUOTE(evemaska @ 2008 01 02, 23:49)
Su Nasujaisiais visus!!!!!!Linkiu kad metai butu sekmingi,visose srityse!!!!! santa2.gif  000054.gif  000054.gif  newyear.gif
Man tas pats,nesigauna,parodisiu darbeli,nenorejau kelt,nes geda buvo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

Nu ir pas mane taip gaunasi... nesuprantu kodel schmoll.gif
Atsakyti
o jūs su kokia priemone sendinat ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 01 02, 23:56)
o jūs su kokia priemone sendinat ? g.gif

As tai su atikais...
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 02, 23:03)
As tai su atikais...

Ta prasme Antik I, Antik II ? mastau.gif biggrin.gif
pabandyk aliejinius trint, puikiausiai įsitrina, nieko neištepa, man bent jau ax.gif
Atsakyti