Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

labai saunus remelis bigsmile.gif ir tas testinumas nuotraukytes i remuka - sauni ideja thumbup.gif
tik foto cia nelabai mum ko gero visa tai matosi

a cia mano pora nauju darbuku

user posted image
kita pusele
user posted image
is arciau
user posted image

ir dar viena

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 28, 17:30)
gal gali to lako foto įmesti? Aš kažkaip nemaniau, kad būna akrilinių purškiamų g.gif

kai galesiu imesiu foto, daba fotiko batareikos nusibaigusios doh.gif
Atsakyti
Mėlyna, kokia gera idėja thumbup.gif ir išpildymas puikus biggrin.gif ,( per CorellDraw geriausiai spausdinti nuotraukas).
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 29, 10:45)
labai saunus remelis bigsmile.gif  ir tas testinumas nuotraukytes i remuka - sauni ideja thumbup.gif
tik foto cia nelabai mum ko gero visa tai matosi
a cia mano pora nauju darbuku

Aciu 4u.gif Nelabai matosi todel, kad nuotraukos niekaip neatitaikiau atspausdint... blush2.gif
Pakabai labai dailus ir vasariski thumbup.gif
QUOTE(pavonija @ 2007 12 29, 11:02)
Mėlyna, kokia gera idėja  thumbup.gif  ir išpildymas puikus  biggrin.gif ,( per CorellDraw geriausiai spausdinti nuotraukas).

Aciu 4u.gif net susigedau, nes nelabai ten viskas puiku blush2.gif Bandysiu su Corell'iu spausdint, gal geriau eisis ax.gif
Atsakyti
mano primityvusis "dekupazas" su nakleikom blush2.gif
darbo kalendorius (auksines spalvos wub.gif)
user posted image
user posted image

dengiau 3D laku user posted image, tik kazkodel vietomis sustrukinejo arba pusles gavosi blink.gif user posted image

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 12 29, 16:20)
mano primityvusis "dekupazas" su nakleikom  blush2.gif
darbo kalendorius (auksines spalvos wub.gif)
dengiau 3D laku

Atrodo visai neblogai 4u.gif Tas lakas kuo nors ypatingas, be to kad sudaro stora persvieciama sluoksni (turbut tame ir slypi tas 3D efektas)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 29, 20:26)
Tas lakas kuo nors ypatingas, be to kad sudaro stora persvieciama sluoksni (turbut tame ir slypi tas 3D efektas)?  g.gif

na jis suteikia toki iskilumo efekta-realiai fainiai atrodo
user posted image
Atsakyti
neturiu kaip siuo metu ideti foto akrilinio lako, bet senukuose internete radau vienus tokius dazus irgi tos pacios firmos, kaip ir mano tik ten dar su 3-D efektu, jei kam idomu yra ir purskiamu 3-D efektui isgauti (pas mane irgi toks pats flakonas kaip cia tik lakas Dupli-Color Acryl-Lack 600 ml. kaina vyras sake apie 16 ar 18 lituku, as cia nuo jo nuvagiau blush2.gif mat tipo jam nebereikia, siaip masininiai ir dar masina nupiesta)
cia tie dazai 3-D efektui isgauti, gal kam pravers
http://www2.senukai....id=000050838118
P.S. Kunigunda kaip cia padarei kad teip graziai ratuku eina skilinejimas wub.gif gal isduosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 29 gruodžio 2007 - 22:12
Aš kaip partizanė, jau pirmas penkias temas atidžiai perskaičiau..atrodo, kad teorija jau įsisavinta, po truputuką perkuosi priemones. Diedas dirba statybinių medžiagų prekyboje, tai aš jam užsakymus, kai pateikiau, tai sunerimo, kad remontuosiu namus biggrin.gif Bet kadangi tai bus mano pradžia, nėra čia ko man gadinti profesionalias priemones blush2.gif Bet dar įveiksiu ir likusias 5 ankstesnes temas, jos labai naudingos, o jau grožių prisižiūrėjau thumbup.gif

Ir net pamenu, kad berods 3 dekupažo temoje Kunigunda atskleidė paslaptį, kaip padaro tokį gražų sendinimo efektą g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 12 29, 23:09)

cia tie dazai 3-D efektui isgauti, gal kam pravers
http://www2.senukai....id=000050838118

Galiu pasakyt, kad jie nesuteikia jokio 3-D efekto schmoll.gif , apsipurškia įvairiaspalviais blizgučiais ir viskas doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2007 12 29, 23:43)
Ir net pamenu, kad berods 3 dekupažo temoje Kunigunda atskleidė paslaptį, kaip padaro tokį gražų sendinimo efektą g.gif

Teisingai pastebėta 4u.gif
Atsakyti
Jei ką labai domina tai čia
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 12 30, 01:46)
Jei ką labai domina tai čia

aciukas 4u.gif , zinojau kad kazkur skaiciau, bet kur tikrai nebuciau atkapscius, reikes pabandyti gal kas gausis, bet as visus sendinimus darau su sadolin antiq ir su kempinele, niu bent jau tiek kiek dariau, reikes eiti pabandyti smile.gif
o as jau pamaniau kad cia su 3-D efektu tie purskiami, ir butu galima padengti visa pavirsiu g.gif ax.gif apsigavau, buciau jau pirkus doh.gif
Atsakyti