labai saunus remelis ir tas testinumas nuotraukytes i remuka - sauni ideja
tik foto cia nelabai mum ko gero visa tai matosi
a cia mano pora nauju darbuku
kita pusele
is arciau
ir dar viena
QUOTE(justess22 @ 2007 12 28, 17:30)
gal gali to lako foto įmesti? Aš kažkaip nemaniau, kad būna akrilinių purškiamų
kai galesiu imesiu foto, daba fotiko batareikos nusibaigusios
Mėlyna, kokia gera idėja ir išpildymas puikus ,( per CorellDraw geriausiai spausdinti nuotraukas).
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 29, 10:45)
labai saunus remelis ir tas testinumas nuotraukytes i remuka - sauni ideja
Aciu Nelabai matosi todel, kad nuotraukos niekaip neatitaikiau atspausdint...
Pakabai labai dailus ir vasariski
QUOTE(pavonija @ 2007 12 29, 11:02)
Mėlyna, kokia gera idėja ir išpildymas puikus ,( per CorellDraw geriausiai spausdinti nuotraukas).
Aciu net susigedau, nes nelabai ten viskas puiku Bandysiu su Corell'iu spausdint, gal geriau eisis
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 12 29, 16:20)
mano primityvusis "dekupazas" su nakleikom
darbo kalendorius (auksines spalvos )
dengiau 3D laku
darbo kalendorius (auksines spalvos )
dengiau 3D laku
Atrodo visai neblogai Tas lakas kuo nors ypatingas, be to kad sudaro stora persvieciama sluoksni (turbut tame ir slypi tas 3D efektas)?
neturiu kaip siuo metu ideti foto akrilinio lako, bet senukuose internete radau vienus tokius dazus irgi tos pacios firmos, kaip ir mano tik ten dar su 3-D efektu, jei kam idomu yra ir purskiamu 3-D efektui isgauti (pas mane irgi toks pats flakonas kaip cia tik lakas Dupli-Color Acryl-Lack 600 ml. kaina vyras sake apie 16 ar 18 lituku, as cia nuo jo nuvagiau mat tipo jam nebereikia, siaip masininiai ir dar masina nupiesta)
cia tie dazai 3-D efektui isgauti, gal kam pravers
http://www2.senukai....id=000050838118
P.S. Kunigunda kaip cia padarei kad teip graziai ratuku eina skilinejimas gal isduosi
cia tie dazai 3-D efektui isgauti, gal kam pravers
http://www2.senukai....id=000050838118
P.S. Kunigunda kaip cia padarei kad teip graziai ratuku eina skilinejimas gal isduosi
Aš kaip partizanė, jau pirmas penkias temas atidžiai perskaičiau..atrodo, kad teorija jau įsisavinta, po truputuką perkuosi priemones. Diedas dirba statybinių medžiagų prekyboje, tai aš jam užsakymus, kai pateikiau, tai sunerimo, kad remontuosiu namus Bet kadangi tai bus mano pradžia, nėra čia ko man gadinti profesionalias priemones Bet dar įveiksiu ir likusias 5 ankstesnes temas, jos labai naudingos, o jau grožių prisižiūrėjau
Ir net pamenu, kad berods 3 dekupažo temoje Kunigunda atskleidė paslaptį, kaip padaro tokį gražų sendinimo efektą
Ir net pamenu, kad berods 3 dekupažo temoje Kunigunda atskleidė paslaptį, kaip padaro tokį gražų sendinimo efektą
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 12 29, 23:09)
Galiu pasakyt, kad jie nesuteikia jokio 3-D efekto , apsipurškia įvairiaspalviais blizgučiais ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2007 12 29, 23:43)
Teisingai pastebėta
QUOTE(IF... @ 2007 12 30, 01:46)
aciukas , zinojau kad kazkur skaiciau, bet kur tikrai nebuciau atkapscius, reikes pabandyti gal kas gausis, bet as visus sendinimus darau su sadolin antiq ir su kempinele, niu bent jau tiek kiek dariau, reikes eiti pabandyti
o as jau pamaniau kad cia su 3-D efektu tie purskiami, ir butu galima padengti visa pavirsiu apsigavau, buciau jau pirkus