Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

Su sventem visas! newyear.gif
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 24, 21:02)
Mėlyna, labai dėkui. Iš vienos Tavo žinutės viską supratau smile.gif O dažyt akriliniais dažais? g.gif

Malonu mirksiukas.gif Dazyti geriausia akriliniais dazais.
QUOTE(Hloja @ 2007 12 26, 11:53)
Koki akrilini laka ir kur nusipirkti? gal kas net galit ikelti nuotraukelia kaip jis atrodo. Zinau kad buna spec. dekupazui, bet ne labai turiu galimibes jo ieskoti, skaiciau kad tinka is tu kur remontuose naudojami. Tikiosi kas nors is jusu man patars. blush2.gif

As naudoju toki laka:
http://www2.senukai....id=000050028003
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 27, 08:23)
cia mano kalediniu svenciu laisvu metu padaryta dezute "Katinukai"

QUOTE(aurelija_ma @ 2007 12 27, 09:52)
aciukas  4u.gif lempute uzklijavau ir lakavau su purskiamu akriliniu laku kelis sykius  smile.gif
ir dar noriu biski pasirodyti, irgi pries sventes ka pridariau  ax.gif

Lovyte wub.gif Kur radai purskiamo akrilinio pirkt? Kaip dengia? ax.gif
QUOTE(KristiTal @ 2007 12 27, 10:01)
Mano pirma dezute:Pusseserei dovana.

Grazu thumbup.gif
QUOTE(linada @ 2007 12 27, 11:41)
labas rytas,
vis užeinu, pasigrožiu gražiais darbeliais ir jūsų visų išmone bei kūrybingumu.
pati šiais metais kalėdom dovanojau pakabas, ne visas spėjau nufotografuoti doh.gif

As apsalus! bigsmile.gif Irgi noriu tokiu pakabu... wub.gif
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 27, 08:23)
cia mano kalediniu svenciu laisvu metu padaryta dezute "Katinukai"

QUOTE(pavonija @ 2007 12 27, 12:18)
na katinukai, tai katinukai  biggrin.gif  turiu irgi padarius su ta pačia servetėle ax.gif

Mama_gulbe, pavonija, abieju dezutes nepaprastai dailios 4u.gif O jau tie katinukai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna: 27 gruodžio 2007 - 14:51
QUOTE(cikcak @ 2007 12 27, 12:13)
.

KristiTal  gaila maža nuotraukėlė taip norėtūsi iš arčiau apžiūrėti. Ten klijuota servetėlė ar deku popierius  g.gif . Kaip pirmai dėžutei tai labai šaunu  thumbup.gif  o ateityje  norėtūsi kad būtų pašėšėliuota aplink ar šiaip kas nors jungtų priklijuotą motyvą  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Taip, ten tas specialus popierius. Seseliuoti dar nemoku, bet veliau bandysiu, tik kaip suprantu spec priemones reikia. Na dar ja ir skubejau daryti blush2.gif nes nebuvo laiko, o reikejo dovanoti ax.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikutės 4u.gif Pirmiausiai visas noriu pasveikinti su šventėm wub.gif Linkiu kuo daugiau kūrybinių minčių ir laiko joms įgyvendinti 4u.gif

QUOTE(KristiTal @ 2007 12 27, 11:01)
Mano pirma dezute

Manau, kad puikiai pavyko thumbup.gif

QUOTE(linada @ 2007 12 27, 12:41)
labas rytas,
vis užeinu, pasigrožiu gražiais darbeliais ir jūsų visų išmone bei kūrybingumu.
pati šiais metais kalėdom dovanojau pakabas, ne visas spėjau nufotografuoti doh.gif 

Pakabos neišpasakyto grožio wub.gif Ypač tos su Klimto "Bučiniu", nes tie paišyti ornamentai stebuklus daro wub.gif

QUOTE(pavonija @ 2007 12 27, 13:18)
na katinukai, tai katinukai  biggrin.gif  turiu irgi padarius su ta pačia servetėle ax.gif

Labai gražu wub.gif ypač sužavėjo tas ištapytas vidus wub.gif
Atsakyti
KOkie groziai wub.gif -jau kaip pasiilgau dekupazo tai nemoku apsakyti blush2.gif

QUOTE(evemaska @ 2007 12 27, 14:21)
parduotuve randasi Sv.Steponog. 9, Vilnius. 4u.gif

o sakyk sita gatve (ta prasme numeravimas) prasideda nuo pylimo g. (salia soboro) ar nuo Sopeno g. (kur tas kablys) g.gif
Atsakyti
Visas mergaites taip pat sveikinu su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis wub.gif santa2.gif , kad niekada nepritrūktų idėjų ir noro kūrybai biggrin.gif
Juste, ačiū aciuks.gif
Linada, tavo pakabos mane irgi sužavėjo, turi gi kantrybės ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2007 12 27, 15:21)
.O as noriu pasakit kad yra parduotuve-klubas,ten galima isigyt dekupazinio popieriaus po 5 lt uz lapa(senasnaujas kainoja 6,13lt)yra ir mediumu,ir seveteliu pakeliais.Ta parduotuve randasi Sv.Steponog. 9, Vilnius. 4u.gif

Oi, man rodos aš tą parduotuvę-klubą mačiau doh.gif doh.gif ir neužėjau verysad.gif . Kožkodėl pasirodė kad ten šilko tapyba ar tai dar kažkas tokio g.gif . Nieko lyg ir nereikia bet reikės nueiti smalsumui numalšinti blush2.gif ax.gif kunigunda78, man rodos tai bus panašiai per vidurį mirksiukas.gif
Atsakyti
Įmetu žemėlapiuką, kaip rasti tą parduotuvę-klubą. Gal kam pravers blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 12 27, 21:01)
Nieko lyg ir nereikia bet reikės nueiti smalsumui numalšinti  blush2.gif  ax.gif  kunigunda78, man rodos tai bus panašiai per vidurį  mirksiukas.gif

tai ir man nereikia, bt kai pamatau tai visko ir uzsimanau blush2.gif
Atsakyti
Mėlyna - as purskiamą akrilinį laką pirkau is autosalono parduotuvės, man kartais labai gerai su juo, padengia labai plonyciu sluoksniu jei daug nepurski, geriau su juo kelis sykius, man tai jis thumbup.gif aciukas uz pastebejima mano darbeliuku, fainiai kai kam patinka 4u.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 12 28, 16:09)
Mėlyna - as purskiamą akrilinį laką pirkau is autosalono parduotuvės, man kartais labai gerai su juo, padengia labai plonyciu sluoksniu jei daug nepurski, geriau su juo kelis sykius, man tai jis  thumbup.gif

gal gali to lako foto įmesti? Aš kažkaip nemaniau, kad būna akrilinių purškiamų g.gif
Atsakyti
Justess22, ko gero būna ax.gif . Savo purškiamo lako dabar neturiu kaip apžiūrėti (kai pirkau nekreipiau dėmesio), o štai kai pirkdama auksinius purškiamus dažus, ilgai studijavau etiketę tai atsimenu tiksliai, kad akriliniai. Taigi ko gero ir aurelijos-ma lakas akrilinis tik jis eina ant tų visokių sintetinių dervų tai be abejo jis nėra toks kaip įprastas nepurškiamas vandeniu skiedžiamas g.gif bet vistik akrilinis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 12 28, 15:09)
Mėlyna - as purskiamą akrilinį laką pirkau is autosalono parduotuvės, man kartais labai gerai su juo, padengia labai plonyciu sluoksniu jei daug nepurski, geriau su juo kelis sykius, man tai jis  thumbup.gif aciukas uz pastebejima mano darbeliuku, fainiai kai kam patinka  4u.gif  cool.gif

Nebuciau pagalvojus, kad toks daiktas buna ir kur tokio ieskot! 4u.gif Atrodo patogu tam tikrais atvejais naudoti thumbup.gif Gal dar gali pasakyt koks kiekis ir kokia kaina... blush2.gif ax.gif

Pabaigiau remelius vestuvinei nuotraukai, bet niekaip negaliu atspausdint nuotraukos taip kaip reikia (remelis - nuotraukos tesinys turetu but), todel rodau taip blush2.gif Labai nebarkit... blush2.gif
user posted image
Atsakyti