Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

Sveikos visos auksarankes 4u.gif tikios sventes praleidziat linksmai, o dovaneles ar paciu padaritos ar pirktos visem patiko. As cia susiruosiau mamai padarit lekstute jubilejaus proga. turiu labai gera ideja bet kadangi dar neko dekupazo ne dariau tik teorija studijoju tai iskila klausimas. Koki akrilini laka ir kur nusipirkti? gal kas net galit ikelti nuotraukelia kaip jis atrodo. Zinau kad buna spec. dekupazui, bet ne labai turiu galimibes jo ieskoti, skaiciau kad tinka is tu kur remontuose naudojami. Tikiosi kas nors is jusu man patars. blush2.gif
Atsakyti
Akrilinis lakas būna senukuose (tikrai rasi) smile.gif
Atsakyti
visas su sventytem wink.gif

cia mano kalediniu svenciu laisvu metu padaryta dezute
"Katinukai"

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 24, 14:05)
Idomiai atrodo dezutes  mirksiukas.gif  Kaip darei lempute? Lakavai ant virsaus ar tik priklijavai?  ax.gif

aciukas 4u.gif lempute uzklijavau ir lakavau su purskiamu akriliniu laku kelis sykius smile.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 27, 10:23)
"Katinukai"

grazu 4u.gif

ir dar noriu biski pasirodyti, irgi pries sventes ka pridariau ax.gif
http://public.fotki....1/dscn1693.html
http://public.fotki....1/dscn1692.html
http://public.fotki....1/dscn1685.html
http://public.fotki....1/dscn1686.html
gal neuzmetysit labai ax.gif
Atsakyti

Mano pirma dezute :

user posted image

Pusseserei dovana.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 27, 09:23)
visas su sventytem wink.gif

"Katinukai"

wub.gif
Atsakyti
mama-gulbe kokie faini katinukai. Man smagiausia matyti kai tą patį motyvą kiekviena savaip interpretuoja thumbup.gif thumbup.gif .

KristiTal gaila maža nuotraukėlė taip norėtūsi iš arčiau apžiūrėti. Ten klijuota servetėlė ar deku popierius g.gif . Kaip pirmai dėžutei tai labai šaunu thumbup.gif o ateityje norėtūsi kad būtų pašėšėliuota aplink ar šiaip kas nors jungtų priklijuotą motyvą bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas,
vis užeinu, pasigrožiu gražiais darbeliais ir jūsų visų išmone bei kūrybingumu.
pati šiais metais kalėdom dovanojau pakabas, ne visas spėjau nufotografuoti doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 27 gruodžio 2007 - 12:44
Linada thumbup.gif superines pakabos

Cik cak - a man ir smagu kai ta pati atrodo darau bet gaunasi visiskai skirtingai
situos katukus turejau jau seniai ir va dabar tik padariau..tai sita dezute man paciai pati paciausia wub.gif
Atsakyti
na katinukai, tai katinukai biggrin.gif turiu irgi padarius su ta pačia servetėle ax.gif
user posted image
user posted image
tik nuotraukoj nesimato„ kad čia aukso spalvos akrilas aplink piešinį, o ne geltonas, ir
user posted image
user posted image
dėžutės viršus tapytas smile.gif
Atsakyti
Na tuoj tikrai miauksėsim tongue.gif lotuliukas.gif . Sakau kaip skirtingai visos daro. Pavonija tu net sendinimą dėjai, o man ir mintis tokia nekilo verysad.gif atrodo thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Dar ir viršų tapei........čia kaip toj reklamoj, žinaaauuu ką tai reiškia mirksiukas.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
linada pakabos thumbup.gif thumbup.gif pasisekė tiems kam dovanojai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 27 gruodžio 2007 - 14:05
oj kokius daikciukus fainus pridaret per sventes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .O as noriu pasakit kad yra parduotuve-klubas,ten galima isigyt dekupazinio popieriaus po 5 lt uz lapa(senasnaujas kainoja 6,13lt)yra ir mediumu,ir seveteliu pakeliais.Ta parduotuve randasi Sv.Steponog. 9, Vilnius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2007 12 27, 15:21)
oj kokius daikciukus fainus pridaret per sventes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .O as noriu pasakit kad yra parduotuve-klubas,ten galima isigyt dekupazinio popieriaus po 5 lt uz lapa(senasnaujas kainoja 6,13lt)yra ir mediumu,ir seveteliu pakeliais.Ta parduotuve randasi Sv.Steponog. 9, Vilnius. 4u.gif

a kainytes kokios?
cia visai ciki butu jei visko yra ir nereikia tada e-shopu bigsmile.gif
Atsakyti