spinduliux, grazus darbeliai as tik nesupratau, ant tos taburetes ten kas per paveiksleliai
IF.. na jau juodoji dezute.....pasakiska!
labai graziu ir idomiu darbeliu pridejote
ir padekliukas ir dezute ir dar ieskojau ieskojau, bet jokio readijatoriaus neradau
kur jis? noriu paziureti
ir padekliukas ir dezute ir dar ieskojau ieskojau, bet jokio readijatoriaus neradau
kur jis? noriu paziureti
QUOTE(rulle @ 2008 01 21, 11:35)
Sveikos,ir as pabandziau dekupaza ,tik man servetele susiraukslejo tragiskai
Kurioj vietoj susiraukslejo? Nematau
QUOTE(pavonija @ 2008 01 21, 12:20)
Dar savo darbų parodysiu, abu sendinti prancūziškuoju 2- komponenčiu laku , dėžutė dar truputį beicu vietomis patamsinta( pamozota)
Padeklas tiesiog fantastiskas
QUOTE(frederica @ 2008 01 21, 13:05)
ir lnijos pakankamai plonos gaunasi
Vau kokia lekste!
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 21, 16:39)
va dar biski pasirodysiu
aisku kritikuosit, ale nebijau, bo dar tik mokausi
aisku kritikuosit, ale nebijau, bo dar tik mokausi
Labai vasariska dezele
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 10:50)
Senai ką berodžiau tai pristatau savo naujieną. Pasinaudojau paveiksliukų saugykla, fėjukai- drugeliukai labai jau į akį krito tai pasitaikius progai ir panaudojau
Pradedant forma, baigiant dekoru - dezele
QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 11:04)
cia mano pirmas darbelis
Labai grazu ir nesimato jokiu rauksliu! As irgi tokiu serveteliu turiu, tik dar vis neprisiruosiu kur nors panaudot...
QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 20:33)
"Prisiduosiu" ir aš
Nu jau juoda kokia elegantiska! Super!
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 24, 08:08)
O mano darbelį moderatoriai pašalino. Jei kam įdomu, prašau užsukti į mano darbelių galeriją
Grazus darbeliai Dek mazesnes nuotraukas ir nesalins ju
QUOTE(QWERTI @ 2008 01 24, 09:37)
Sveikos ,buvau įlindus ,pasirodo ir aš turiu tokį pat rėmelį
ir dar viena arbatos dežutė
ir dar viena arbatos dežutė
KTuriu klausimeliu keleta.
Gal kuri is jusu dirbo su Stamperios vasku? Nes nusipirkau ir sianakt pradejau bandyti, ziuresim kaip seksis..
Ar tiesiog nukreipkite mane kurioje temoje ieskoti. nes nerandu...
Gal kuri is jusu dirbo su Stamperios vasku? Nes nusipirkau ir sianakt pradejau bandyti, ziuresim kaip seksis..
Ar tiesiog nukreipkite mane kurioje temoje ieskoti. nes nerandu...
QUOTE(IF... @ 2008 01 24, 14:49)
Ten vonios gyvatukas, jis gi nėra super karštas. O nutaikyti momentą, kad jis būtų šaltas/išjungtas - gali tekt ilgokai laukt.
Ir tikrai niekas nelimpa.
Ir tikrai niekas nelimpa.
Pas mane gyvatukas visda toks karstas, kad rankos ilgiau palaikyti neįmanoma
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 24, 15:22)
spinduliux, grazus darbeliai as tik nesupratau, ant tos taburetes ten kas per paveiksleliai
Ačiū O ten yra šaukštai su ryžiais Visokių draugų komentarų prisiklausiau: vieniems pasirodė, kad raketės, kitiems - vėl kaži kas... Kad tie šaukštai būtų ilgesniu kotu, tai gal nekiltų tokių klausimų
Pavonija dezute
Citi padeklas
IF... antroji dezute
Citi padeklas
IF... antroji dezute
Pavonija, oho čia kažkas naujo juodai balta man gražu, labai net
If dabar jau tavo darbelio lauksim - tu čia visą košę su Fornasetti užvirei, aš net jo biografiją persiskaičiau
If dabar jau tavo darbelio lauksim - tu čia visą košę su Fornasetti užvirei, aš net jo biografiją persiskaičiau
Aha, If, čia tu užvedei , dabar teks pačiai kokį darbą rodyti
Cikcak, o aš dar neperskaičiau einu ieškoti , dėkui
Cikcak, o aš dar neperskaičiau einu ieškoti , dėkui
Vau kaip gražu Pavonija
Ech net pavydas bambą graužia, ir aš noriu tokios dėžutės
O mano Fornesetti interpretacijos bus negreit... artimiausiu metu mano hobiu taps
Ech net pavydas bambą graužia, ir aš noriu tokios dėžutės
O mano Fornesetti interpretacijos bus negreit... artimiausiu metu mano hobiu taps
OI, merginos-jūsų darbai puikūs puikiausi pati nedekupažinu, bet skaitau dekupažo temas , kaupiu info, grožiuosi jūsų kūryba...
IF... - labai gražios tavo dėžutės, labai (tik nuotraukos galėtų būti didesnės, norėtųsi tarsi iš arčiau apžiūrėti).
kunigunda78-jau kaip dėkui už nuorodą apie fotografavimo patobulinimą, tikrai reiks pasinaudoti ir pabandyti pasigamint.Ačiū!!!!!
pavonija - jėgiška dėželė
IF... - labai gražios tavo dėžutės, labai (tik nuotraukos galėtų būti didesnės, norėtųsi tarsi iš arčiau apžiūrėti).
kunigunda78-jau kaip dėkui už nuorodą apie fotografavimo patobulinimą, tikrai reiks pasinaudoti ir pabandyti pasigamint.Ačiū!!!!!
pavonija - jėgiška dėželė