Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

spinduliux, grazus darbeliai mirksiukas.gif as tik nesupratau, ant tos taburetes ten kas per paveiksleliai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
IF.. na jau juodoji dezute.....pasakiska!
Atsakyti
labai graziu ir idomiu darbeliu pridejote smile.gif
ir padekliukas ir dezute ir dar ieskojau ieskojau, bet jokio readijatoriaus neradau g.gif doh.gif
kur jis? noriu paziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 01 21, 11:35)
Sveikos,ir as pabandziau dekupaza ax.gif ,tik man servetele susiraukslejo tragiskai doh.gif

Kurioj vietoj susiraukslejo? g.gif Nematau schmoll.gif 4u.gif
QUOTE(pavonija @ 2008 01 21, 12:20)
Dar savo darbų parodysiu, abu sendinti prancūziškuoju 2- komponenčiu laku smile.gif , dėžutė dar truputį beicu vietomis patamsinta( pamozota)

Padeklas tiesiog fantastiskas wub.gif
QUOTE(frederica @ 2008 01 21, 13:05)
ir lnijos pakankamai plonos gaunasi mirksiukas.gif

Vau kokia lekste! thumbup.gif
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 21, 16:39)
va dar biski pasirodysiu smile.gif
aisku kritikuosit, ale nebijau, bo dar tik mokausi 

Labai vasariska dezele thumbup.gif wub.gif
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 10:50)
Senai ką berodžiau  tai pristatau savo naujieną. Pasinaudojau paveiksliukų saugykla, fėjukai- drugeliukai labai jau į akį krito tai pasitaikius progai ir panaudojau 

Pradedant forma, baigiant dekoru - dezele wub.gif
QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 11:04)
cia mano pirmas darbelis

Labai grazu ir nesimato jokiu rauksliu! 4u.gif As irgi tokiu serveteliu turiu, tik dar vis neprisiruosiu kur nors panaudot... blush2.gif
QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 20:33)
"Prisiduosiu" ir aš 

Nu jau juoda kokia elegantiska! Super!
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 24, 08:08)
O mano darbelį moderatoriai pašalino. Jei kam įdomu, prašau užsukti į mano darbelių galeriją 

Grazus darbeliai thumbup.gif Dek mazesnes nuotraukas ir nesalins ju mirksiukas.gif
QUOTE(QWERTI @ 2008 01 24, 09:37)
Sveikos ,buvau įlindus  ax.gif ,pasirodo ir aš turiu tokį pat rėmelį  bigsmile.gif
ir dar viena arbatos dežutė

wub.gif
Atsakyti
KTuriu klausimeliu keleta.
Gal kuri is jusu dirbo su Stamperios vasku? Nes nusipirkau ir sianakt pradejau bandyti, ziuresim kaip seksis..
Ar tiesiog nukreipkite mane kurioje temoje ieskoti. nes nerandu...
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 01 24, 14:49)
Ten vonios gyvatukas, jis gi nėra super karštas. O nutaikyti momentą, kad jis būtų šaltas/išjungtas - gali tekt ilgokai laukt.
Ir tikrai niekas nelimpa.

Pas mane gyvatukas visda toks karstas, kad rankos ilgiau palaikyti neįmanoma bigsmile.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 24, 15:22)
spinduliux, grazus darbeliai mirksiukas.gif  as tik nesupratau, ant tos taburetes ten kas per paveiksleliai blush2.gif  doh.gif

Ačiū 4u.gif O ten yra šaukštai su ryžiais biggrin.gif Visokių draugų komentarų prisiklausiau: vieniems pasirodė, kad raketės, kitiems - vėl kaži kas... Kad tie šaukštai būtų ilgesniu kotu, tai gal nekiltų tokių klausimų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spinduliux: 25 sausio 2008 - 08:47
Pavonija dezute thumbup.gif
Citi padeklas thumbup.gif
IF... antroji dezute thumbup.gif
Atsakyti
mėlyna, aurelija_ma, 4u.gif ačiuks
Na pasinaudojau kai kieno nuorodom Fornasetti: ax.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pavonija, oho wacko.gif čia kažkas naujo juodai balta wub.gif wub.gif man gražu, labai net rolleyes.gif

If dabar jau tavo darbelio lauksim - tu čia visą košę su Fornasetti užvirei, aš net jo biografiją persiskaičiau doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aha, If, čia tu užvedei biggrin.gif , dabar teks pačiai kokį darbą rodyti ph34r.gif
Cikcak, o aš dar neperskaičiau einu ieškoti ax.gif , dėkui hi.gif
Atsakyti
Vau user posted image kaip gražu Pavonija user posted image

Ech net pavydas bambą graužia, ir aš noriu tokios dėžutės mastau.gif

O mano Fornesetti interpretacijos bus negreit... artimiausiu metu mano hobiu taps user posted image
Atsakyti
OI, merginos-jūsų darbai puikūs puikiausi thumbup.gif pati nedekupažinu, bet skaitau dekupažo temas , kaupiu info, grožiuosi jūsų kūryba...

IF... - labai gražios tavo dėžutės, labai wub.gif (tik nuotraukos galėtų būti didesnės, norėtųsi tarsi iš arčiau apžiūrėti).

kunigunda78-jau kaip dėkui už nuorodą apie fotografavimo patobulinimą, tikrai reiks pasinaudoti ir pabandyti pasigamint.Ačiū!!!!!

pavonija - jėgiška dėželė thumbup.gif
Atsakyti