IF..., juodoji man labiau patinka , tokia išlaikyta, rimtuoliška dėžutė tie ryžinio popieriaus plaukeliai irgi priduoda savo šarmo , gaila kad mėlynoji taip neryškiai nufotografuota, gal nuotrauka neparodo jos viso grožio
QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 21:33)
Vakare gerai nufotografuoti be šansų
dezeles, kaip ir kitu ideti darbeliai labai fainulkos, bet mane nervina tu nuotrauku mazumas, kai ant ju atsistojus -jos nepadideje ir negali apziureti is arciau
o vakare ir galima puikiai nufotkinti turint gera fotika ir is paprastos TV dezes padaryta fotografavimo deze, kuri tinkamai apsviesta
voila
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 23, 22:51)
dezeles, kaip ir kitu ideti darbeliai labai fainulkos, bet mane nervina tu nuotrauku mazumas, kai ant ju atsistojus -jos nepadideje ir negali apziureti is arciau
o vakare ir galima puikiai nufotkinti turint gera fotika ir is paprastos TV dezes padaryta fotografavimo deze, kuri tinkamai apsviesta
voila
voila
Stengsimės pasitaisyti Bet dėžės tikrai nesimeistrausiu (mano hobi dekupažas, o ne foto), kadangi vien tik ji reikalo neišgelbės, reikia dar ir lempų, o ir mano fotiko jautrumas tik 400
QUOTE(tautki @ 2008 01 23, 16:45)
Cikcak, ačiū už paguodą
man tai tuos nuotraukos asocijuojasi su dvipusiu veidrodžiu, kurio viena pusė rodo įprastai, o kita didina.
Tai kai pamačiau, kaip atrodo padidintos nuotraukos, apėmė tikras siaubas (lygiai taip pat pasijuntu, kai pasižiūriu į veidrodžio didinančią pusę). Net ir nenumaniau, kad tiek daug trūkumų atsiras. O realybėje tie darbeliai visai normaliai žiūrisi.
man tai tuos nuotraukos asocijuojasi su dvipusiu veidrodžiu, kurio viena pusė rodo įprastai, o kita didina.
Tai kai pamačiau, kaip atrodo padidintos nuotraukos, apėmė tikras siaubas (lygiai taip pat pasijuntu, kai pasižiūriu į veidrodžio didinančią pusę). Net ir nenumaniau, kad tiek daug trūkumų atsiras. O realybėje tie darbeliai visai normaliai žiūrisi.
Tautki, paziurejau Tavo Pasauli.
QUOTE(sizike @ 2008 01 23, 16:49)
o bandei jau dėti karštą puodelį ant padėklo? turiu tokį patį padėklą ir norėčiau dekupažinti, bet bijau, kad karštas puodelis prie akriliniu laku nulakuoto paviršiaus nepriliptų :/
As paskutini sluoksni dengiu jahtiniu laku. Smirda, bet paskui niekas niekur nelimpa
IF - Antra labai prilabai man... Kad juoda, tai dar +10 balu
If,puikiai "prisidavei" man abi patinka ,bet pirmoje vietoje ta nėriniuota . O vidaus nenorėjai dažyti? Man tada būtų visiškas 100 %. Ai bet čia tik mano nuomonė (aš dažymo maniakė dažau viską nuo - iki )
Kunigunda78, geras aš tai tuo irgi neužsiimsiu, bet dukrai gi parodžiau ta dabar neatstos, teks kažkur dėžę eit ieškoti . Pamatė ten parodytas nuotraukas ir apsalo
Kunigunda78, geras aš tai tuo irgi neužsiimsiu, bet dukrai gi parodžiau ta dabar neatstos, teks kažkur dėžę eit ieškoti . Pamatė ten parodytas nuotraukas ir apsalo
IF... įlindau į tavo albumėlį Gražūs be galo darbeliai Noriu paklausti del to dekupažinto radiatoriaus: kokiu laku dengei paskutį sluoksnį ir kaip jis laikosi?
O mano darbelį moderatoriai pašalino Jei kam įdomu, prašau užsukti į mano darbelių galeriją
O mano darbelį moderatoriai pašalino Jei kam įdomu, prašau užsukti į mano darbelių galeriją
Cikcak - klijuosiu dėželių vidų aksomu, man ir patinka kai viskas iki galo išaigta.
Spinduliux - tas radiatorius dažytas spec. dažais radiatoriams ir lakuotas Sadolin pirčių laku - jau pusė metų puikiai laiko, pradžioje galvojau, gal paveikslėliai pagels, bet nieko. O lakas irgi nepavedė dar niekur nesilupa (pfu pfu pfu ... )
Ačiū visoms
Spinduliux - tas radiatorius dažytas spec. dažais radiatoriams ir lakuotas Sadolin pirčių laku - jau pusė metų puikiai laiko, pradžioje galvojau, gal paveikslėliai pagels, bet nieko. O lakas irgi nepavedė dar niekur nesilupa (pfu pfu pfu ... )
Ačiū visoms
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 24, 10:08)
Užsukau apžiūrėjau patiko. Taburetė ir dar man kažkuo labai mielas vazonėlis su provanso alyvuogėm . Visi darbeliai labai tvarkingai padaryti, malačius
QUOTE(IF... @ 2008 01 24, 11:28)
Cikcak - klijuosiu dėželių vidų aksomu, man ir patinka kai viskas iki galo išaigta.
Ačiū visoms
Ačiū visoms
Ačiū už info. Įdomi idėja. Reiks pas tėvus pritaikyti, nes pas juos radiatorius dažytas šimtą kartų
QUOTE(QWERTI @ 2008 01 24, 11:37)
Sveikos ,buvau įlindus ,pasirodo ir aš turiu tokį pat rėmelį
čia ,
ir dar viena arbatosdežutė
IF dėžutės
čia ,
ir dar viena arbatosdežutė
IF dėžutės
Geras Bet aš tikrai nekopijavau Man labai patinka tos rožės, norėjau net fototapetus tokius kambatyje klijuoti...
QUOTE(cikcak @ 2008 01 24, 11:39)
Užsukau apžiūrėjau patiko. Taburetė ir dar man kažkuo labai mielas vazonėlis su provanso alyvuogėm . Visi darbeliai labai tvarkingai padaryti, malačius
Ačiū Aš dabar visko noriu su alyvuogėm Gal praeis...
QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 21:33)
"Prisiduosiu" ir aš
Vakare gerai nufotografuoti be šansų Taigi mėlynos dėžutės spalvos iškraipytos. Šėšėlių nesimato
O juodoji dėžutė daryta su dekupažiniu popieriumi - 1-asis bandymas Tik va, labai ilgai sukau galvą, ką daryti su jos dangteliu, nes tas stikliukas buvo visai ne prie širdies.
Taigi nusprendžiau užklijuoti ryžinį popierių, ant jo spausdinau juodam fone inicialus, kurie matomi iš vidinės dangtelio pusės, o iš viršaus matosi tik pilkas fonas su ryž. pop. siūleliais
Vakare gerai nufotografuoti be šansų Taigi mėlynos dėžutės spalvos iškraipytos. Šėšėlių nesimato
O juodoji dėžutė daryta su dekupažiniu popieriumi - 1-asis bandymas Tik va, labai ilgai sukau galvą, ką daryti su jos dangteliu, nes tas stikliukas buvo visai ne prie širdies.
Taigi nusprendžiau užklijuoti ryžinį popierių, ant jo spausdinau juodam fone inicialus, kurie matomi iš vidinės dangtelio pusės, o iš viršaus matosi tik pilkas fonas su ryž. pop. siūleliais
Labai gražios dėžutės Man ta antra irgi labiau prie širdies O dekupažuoti radiatorių tai superinė idėja O tu jį dekoravai karštą ar šaltą Ar nelimpa prie jo pakabinti skalbinai ar šiaip kokie kiti įdaiktai
QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 24, 13:13)
Labai gražios dėžutės Man ta antra irgi labiau prie širdies O dekupažuoti radiatorių tai superinė idėja O tu jį dekoravai karštą ar šaltą Ar nelimpa prie jo pakabinti skalbinai ar šiaip kokie kiti įdaiktai
Ten vonios gyvatukas, jis gi nėra super karštas. O nutaikyti momentą, kad jis būtų šaltas/išjungtas - gali tekt ilgokai laukt.
Ir tikrai niekas nelimpa.