Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

Citi aš keliu dažniausiai per čia (na tiesa jei rusų kalba ne problema g.gif )

Ačiū mergaitės už gerus žodžius 4u.gif 4u.gif . If man tų dėžučių kaimynė pripirko dar vasarą taip kad - senas rezervas. Pirko ji turguje tik nebeprisimenu kokiam rodos Gariūnuose g.gif g.gif .

Papūgėle nebandžiau lakuoti stiklo paprastu laku, bet pabandyk suradusi kokį nereikalingą gabaliuką (gal nuo nuotraikos rėmelio) nes čia problema gali būti ne kaip lakas laikysis, o kaip jis gulsis ant stiklo ar nesimatys potėpių. Jei viskas gerai tai lakuok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 23 sausio 2008 - 11:23
http://i010.radikal....9126b08ca5b.jpg[/IMG]e9126b08ca5b.jpg

cia mano pirmas darbelis smile.gif
kaip pirmam blinui manau visai man kazkas pavyko, kaikurios serveteles susigaranksciavo bet vistiek man miela.
skaiciau cia, ka po pirmo karto nulakavimo galima truputuka pasliuoti ir tie garanksciavimai nelabai matosi, tai bandysiu siandien dar slyfuoti smile.gif smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 23, 13:22)
Čia mano šviežiausias darbelis  ax.gif

kaip grazu thumbup.gif , labai labai

smile.gif mano darbas palyginus su Tavo, atrodo kaip penkiametes mergaite smile.gif

O tu cia klijavai su dekupaziniu popieriumi?
Atsakyti
Vaje, kokia didele nuotrauka gavosi, sorry, nezinau dar kaip sumazinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 13:27)
kaip grazu  thumbup.gif , labai labai

smile.gif mano darbas palyginus su Tavo, atrodo kaip penkiametes mergaite smile.gif

O tu cia klijavai su dekupaziniu popieriumi?

Man čia visų darbeliai labai gražūs 4u.gif Nereikia taip savęs nusivertinti. Aš prie savo darbelio irgi galiu daug kuom prisikabinti blush2.gif Čia dariau su servėtėlėm. Baisiai raukšlėjasi ir fotkinant labai blizga lakas.
Atsakyti
o norejau dar pasiklausti, kaip man pasidaryti trafareta? is kokio medziagos Jus darote ir kur ja perkate.
pasivazinejau po visokias parduotuves kanceliariniu prekiu ir niekur nera trafaretinio popieriaus.
noriu pabandyti su trafaretais papiesti ir va turiu beda.
skaiciau, kad galima trafareta ant kartono padaryti. bet man reikia, kad kelis kartus tuo paciu rastu pasinaudociau, o su kartonu jau sito nelabai padarysi smile.gif
Atsakyti
Citi, man labai patiko tavo padėklas bigsmile.gif
O aš pagaliau nusigavau iki fotiko, tą progą įkeliu kelis darbelių pavyzdžius:

Papildyta:
Oi, prašau moderatorių ką nors padaryti su mano gromėzdais doh.gif
Kažkokie gigantai gavosi. Kitąkart kelsiu tik nuorodą.
Atsiprašau dėl užimtos vietos. Aš netyčia. blush2.gif

! 
Nuotraukos buvo pašalintos dėl jų dydžio. Dar kartą įkėlus tokio dydžio, perspėjimų nebus, gausite įspėjimą
Atsakyti
ir as taip greita mokesiu graziai viska daryti smile.gif
labai grazu smile.gif tik nuotrauku didys truputuka per didelis biggrin.gif
bet kaip faina viskas iseina pas Jumi smile.gif
Atsakyti
Tautki, čia gal ne tu kalta man tai išvis mamkos durniuoja, vos radau kur rašyti atsakymą tooooks milžiniškas langas atsidarė doh.gif doh.gif . Bet kažkas pas tave ten įdomaus ir gražaus- gal vėliau nuotraukos susitvarkys. Kitų irgi darbeliai labai nieko sau thumbup.gif thumbup.gif atsiprašau kad nevardinu, labai viskas sunkiai veikia......
Atsakyti
Cikcak, ačiū už paguodą smile.gif
man tai tuos nuotraukos asocijuojasi su dvipusiu veidrodžiu, kurio viena pusė rodo įprastai, o kita didina.
Tai kai pamačiau, kaip atrodo padidintos nuotraukos, apėmė tikras siaubas (lygiai taip pat pasijuntu, kai pasižiūriu į veidrodžio didinančią pusę). Net ir nenumaniau, kad tiek daug trūkumų atsiras. O realybėje tie darbeliai visai normaliai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 12:04)
http://i010.radikal....9126b08ca5b.jpg[/IMG]e9126b08ca5b.jpg

cia mano pirmas darbelis smile.gif

o bandei jau dėti karštą puodelį ant padėklo? turiu tokį patį padėklą ir norėčiau dekupažinti, bet bijau, kad karštas puodelis prie akriliniu laku nulakuoto paviršiaus nepriliptų :/
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 01 23, 16:49)
o bandei jau dėti karštą puodelį ant padėklo? turiu tokį patį padėklą ir norėčiau dekupažinti, bet bijau, kad karštas puodelis prie akriliniu laku nulakuoto paviršiaus nepriliptų :/

nea, dar nebandziau, nes vakar tik pirma karta lako uztepiau.
kai isbandysiu tai duosiu zinoti smile.gif
Atsakyti
"Prisiduosiu" ir aš biggrin.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Vakare gerai nufotografuoti be šansų doh.gif Taigi mėlynos dėžutės spalvos iškraipytos. Šėšėlių nesimato schmoll.gif
O juodoji dėžutė daryta su dekupažiniu popieriumi - 1-asis bandymas tongue.gif Tik va, labai ilgai sukau galvą, ką daryti su jos dangteliu, nes tas stikliukas buvo visai ne prie širdies.
Taigi nusprendžiau užklijuoti ryžinį popierių, ant jo spausdinau juodam fone inicialus, kurie matomi iš vidinės dangtelio pusės, o iš viršaus matosi tik pilkas fonas su ryž. pop. siūleliais smile.gif
user posted image
Atsakyti