Pavonija - super puper
Uzsiprasiau vyro kaledoms dovanu printeri - gavau , tada kompas sugedo neseniai atgavau, tai dabar spausdinsiu paveikslelius dekupazui i kaire ir desine Zodziu, sergu rimtai
Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot? Ta, kur kelios foto ant lapo ir fooonas parenkamas... Buciau labai dekinga
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 00:44)
Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot? Ta, kur kelios foto ant lapo ir fooonas parenkamas... Buciau labai dekinga
aš naudoju Adobe Photoshop arba CorelDraw programas. Bet Mijaka naudoja kažkokią skirtą Digital Scrapbooking'ui, tai gal ji tiksliai pavadinimą parašys...
P.S. manau, kad šių programėlių (ypač nemokamų) nuorodas reiktų įdėti į pirmą postą, nes jos vis pasimeta
cikcak, nuostabu
Justess - aciu.
Cikcak, nu kaip visada
Cikcak, nu kaip visada
Cikcak, dėžutės grožis tai
cikcak nerealu pavydziu tau kruopstumo...o ir stilius tavo man lb prie sirdies
Norejau siandien nusipirkti Senukuose purskiamo lako. Tai man konsultantas pareiske, kad jis netinka akriliniams dazams, nes sutrauks juos... O jums sutraukia ar cia tik mitas?
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 12:50)
Senai ką berodžiau tai pristatau savo naujieną . Pasinaudojau paveiksliukų saugykla, fėjukai- drugeliukai labai jau į akį krito tai pasitaikius progai ir panaudojau Vienas minusas labai blizga dėžutė, bet laiko žaisti su fotografavimu nebebuvo, reikėjo skubiai atiduoti taip kad kaip yra taip
Pasakų dėžutė - paveikslėlis , o pati dėžutė - forma ir ta rankėnėlė, tai
Išduok paslaptį, kur tokių galima rast?
supratau, kad negalima dekupažo užleist, per mokslus nieko nedarau jau gerą mėnesį, nors minčių pilna, bet kaip dabar jau sunku prisiruošt kai visi dažai, servetėlės gražiai sudėtos į dėžes ir paslėptos
Scrapbook flair, dar turiu GIMP'ą ir PhotoFiltre, tai su visom po truputį
šitos fėjos man labai pasakiškos dėžutės, cikcak. Tas juodas fonas
mitas ant jų visų taip rašo, kad negalima su akriliniais naudot, bet kiek naudojau, tiek nieko neatsitiko
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 00:44)
Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot?
Scrapbook flair, dar turiu GIMP'ą ir PhotoFiltre, tai su visom po truputį
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 11:50)
Senai ką berodžiau
šitos fėjos man labai pasakiškos dėžutės, cikcak. Tas juodas fonas
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 22, 15:49)
O jums sutraukia ar cia tik mitas?
mitas ant jų visų taip rašo, kad negalima su akriliniais naudot, bet kiek naudojau, tiek nieko neatsitiko
Sveikutės, auksarankės.
Užsikabinau" ir aš... Pradėjau nuo batų šepečio, porą dėžučių dukroms, o dabar ir mano eilė atėjo...
Reikia jūsų patarimo: noriu dekoruoti dėžutę su stiklu; stiklas nebus šlapinamas. Ar galiu dekoravus stiklą lakuoti paprastu statybiniu laku, ar turėtų būti lakas stiklui, apie kurį pas jus pasiskaičiau?
Visų jūsų darbai fantastiški!
Užsikabinau" ir aš... Pradėjau nuo batų šepečio, porą dėžučių dukroms, o dabar ir mano eilė atėjo...
Reikia jūsų patarimo: noriu dekoruoti dėžutę su stiklu; stiklas nebus šlapinamas. Ar galiu dekoravus stiklą lakuoti paprastu statybiniu laku, ar turėtų būti lakas stiklui, apie kurį pas jus pasiskaičiau?
Visų jūsų darbai fantastiški!