Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

Pavonija - super puper thumbup.gif
Uzsiprasiau vyro kaledoms dovanu printeri - gavau biggrin.gif , tada kompas sugedo doh.gif neseniai atgavau, tai dabar spausdinsiu paveikslelius dekupazui i kaire ir desine lotuliukas.gif Zodziu, sergu rimtai doh.gif
Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot? blush2.gif Ta, kur kelios foto ant lapo ir fooonas parenkamas... Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 00:44)
Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot?  blush2.gif  Ta, kur kelios foto ant lapo ir fooonas parenkamas... Buciau labai dekinga  ax.gif

aš naudoju Adobe Photoshop arba CorelDraw programas. Bet Mijaka naudoja kažkokią skirtą Digital Scrapbooking'ui, tai gal ji tiksliai pavadinimą parašys...

P.S. manau, kad šių programėlių (ypač nemokamų) nuorodas reiktų įdėti į pirmą postą, nes jos vis pasimeta doh.gif
Atsakyti
Senai ką berodžiau blush2.gif ax.gif tai pristatau savo naujieną biggrin.gif. Pasinaudojau paveiksliukų saugykla, fėjukai- drugeliukai labai jau į akį krito tai pasitaikius progai ir panaudojau rolleyes.gif Vienas minusas labai blizga dėžutė, bet laiko žaisti su fotografavimu nebebuvo, reikėjo skubiai atiduoti doh.gif doh.gif taip kad kaip yra taip g.gif ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
cikcak, nuostabu bigsmile.gif
Atsakyti
Justess - aciu. 4u.gif
Cikcak, nu kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Cikcak, dėžutės grožis tai thumbup.gif
Atsakyti
cikcak wub.gif nerealu doh.gif pavydziu tau kruopstumo...o ir stilius tavo man lb prie sirdies wub.gif
Atsakyti
Norejau siandien nusipirkti Senukuose purskiamo lako. Tai man konsultantas pareiske, kad jis netinka akriliniams dazams, nes sutrauks juos... O jums sutraukia ar cia tik mitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 12:50)
Senai ką berodžiau  blush2.gif  ax.gif  tai pristatau savo naujieną  biggrin.gif. Pasinaudojau paveiksliukų saugykla, fėjukai- drugeliukai labai jau į akį krito tai pasitaikius progai ir panaudojau  rolleyes.gif Vienas minusas labai blizga dėžutė, bet laiko žaisti su fotografavimu nebebuvo, reikėjo skubiai atiduoti  doh.gif  doh.gif  taip kad kaip yra taip  g.gif  ax.gif

Pasakų dėžutė thumbup.gif - paveikslėlis wub.gif , o pati dėžutė - forma ir ta rankėnėlė, tai wub.gif wub.gif wub.gif
Išduok paslaptį, kur tokių galima rast? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 22 sausio 2008 - 16:28
supratau, kad negalima dekupažo užleist, per mokslus nieko nedarau jau gerą mėnesį, nors minčių pilna, bet kaip dabar jau sunku prisiruošt doh.gif kai visi dažai, servetėlės gražiai sudėtos į dėžes ir paslėptos

QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 00:44)
Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot? 

Scrapbook flair, dar turiu GIMP'ą ir PhotoFiltre, tai su visom po truputį
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 11:50)
Senai ką berodžiau  blush2.gif

šitos fėjos man labai wub.gif pasakiškos dėžutės, cikcak. Tas juodas fonas wub.gif
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 22, 15:49)
O jums sutraukia ar cia tik mitas?  g.gif

mitas ax.gif ant jų visų taip rašo, kad negalima su akriliniais naudot, bet kiek naudojau, tiek nieko neatsitiko

Atsakyti
wub.gif Cikcak , pasakų pasaka wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, auksarankės.
„Užsikabinau" ir aš... blush2.gif Pradėjau nuo batų šepečio, porą dėžučių dukroms, o dabar ir mano eilė atėjo...
Reikia jūsų patarimo: noriu dekoruoti dėžutę su stiklu; stiklas nebus šlapinamas. Ar galiu dekoravus stiklą lakuoti paprastu statybiniu laku, ar turėtų būti lakas stiklui, apie kurį pas jus pasiskaičiau? g.gif

Visų jūsų darbai fantastiški! thumbup.gif
Atsakyti