apie tavo nuostabia dezute ir padekla
juk cia neiskirptas o istisinis
nu ir kaip toki uzklijuoti kad nesusigarbaniuotu
QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 21, 00:34)
Niekas neatsakė, tai bandysiu dar paklaust
O gal galit rekomenduot kitą kokią priemonę aapvedžiojimui Cikcak, gal žinai, ar tų dailininkų parduotuvėj Jogailos g. turi kokių nenuplaunamų kontūrų apvedžiojimui
O gal galit rekomenduot kitą kokią priemonę aapvedžiojimui Cikcak, gal žinai, ar tų dailininkų parduotuvėj Jogailos g. turi kokių nenuplaunamų kontūrų apvedžiojimui
Man nepamainomi FERRARIO, 20 ml ~ 10lt( perku dailinkų parduotuvėse) gali piešti beveik ant visko, ty.- stiklas, keramika, porcelianas, medis, plasmasė, metalas, oda, drobė ir t.t
ir lnijos pakankamai plonos gaunasi
ItaBita - labai gražu
na ka dziugu, kad mano nardimai po ineta ne tik man pravercia
o jau lekste kokia grazi
ir as noriu
bet cia jau ne dekupazas cia piesta?
o jau lekste kokia grazi
ir as noriu
bet cia jau ne dekupazas cia piesta?
ItaBita, ant dėžutės ištisiniai paveiksliukai, spausdinti, o va su padėklu tai neužteko nes lapas A4 30x21 o padėklas 23x35, tad teko visus šonus tapyti a la dailininko braižu ir lakuoti, šveisti, lakuoti, šveisti( kad nesimatytų kur klijuota)
frederica, labai graži lėkštė
frederica, labai graži lėkštė
Furija nenusimink
nu siandiena nekas, ryt viskas bus ciki
va dar biski pasirodysiu
aisku kritikuosit, ale nebijau, bo dar tik mokausi
nu siandiena nekas, ryt viskas bus ciki
va dar biski pasirodysiu
aisku kritikuosit, ale nebijau, bo dar tik mokausi
Ačiū ItaBita , nors nėr ten Fornasetti, bet kai ką kitą vertingo aptikau
Nėr ko bijot, gali pasimėgint ir viskas pasidarys aiškiau, kas nusitrina,o kas lieka
Šlifuojamas darbelis turi būti jau bent kartą lakuotas. Naudoju šlifavimo kempinėlę arba popierių (600-1000 grubumo).
Ir po šlifavimo, nuvalius dulkes,reik dar kartą nulakuoti
Darbelį šlifuoti tikrai verta, rezultatas .
Pavonija, o dėžutė kartais ne su kokiu stikliniu dangteliu?
Nes turiu panašią dėžutę, visą apklijavau dekupažiniu popieriumi, liko tas ale stikliukas (nes ten ne stiklas) - o jis man kažkaip ne prie širdies, ir neapsisprendžiu dabar (jau visą savaitę): ar bus gražu jei jį užklijuosiu?... Ech, kol nepamėginsiu, tol ir nepaaiškės
O tavo padėklas ir dėžutė tai super
Papildyta:
Tai kad nėr ką čia kritikuot Tik pastebėjau vieną dalyką: tavo dėžučių šonai labiau dekoruoti nei viršus.
QUOTE(Furija @ 2008 01 21, 14:29)
turiu klausima, merginos minejo, kad rauksles galima panaikinti paslifuojant, nedrysau to daryti, nes bijau kad kartu ir servietele nutrinsiu arba gausis kokie balti tarpai kur pakilimas buvo. Gal slifuoti galima tik kai mazos raukslytes ir nori lygaus pavirsiau? jei klijuota didelis plotas gal geriau nesveisti?
Nėr ko bijot, gali pasimėgint ir viskas pasidarys aiškiau, kas nusitrina,o kas lieka
Šlifuojamas darbelis turi būti jau bent kartą lakuotas. Naudoju šlifavimo kempinėlę arba popierių (600-1000 grubumo).
Ir po šlifavimo, nuvalius dulkes,reik dar kartą nulakuoti
Darbelį šlifuoti tikrai verta, rezultatas .
Pavonija, o dėžutė kartais ne su kokiu stikliniu dangteliu?
Nes turiu panašią dėžutę, visą apklijavau dekupažiniu popieriumi, liko tas ale stikliukas (nes ten ne stiklas) - o jis man kažkaip ne prie širdies, ir neapsisprendžiu dabar (jau visą savaitę): ar bus gražu jei jį užklijuosiu?... Ech, kol nepamėginsiu, tol ir nepaaiškės
O tavo padėklas ir dėžutė tai super
Papildyta:
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 21, 18:39)
Tai kad nėr ką čia kritikuot Tik pastebėjau vieną dalyką: tavo dėžučių šonai labiau dekoruoti nei viršus.
ItaBita, ko tave kritikuoti, net sunkesnį variantą pasirinkai dekupažinti ant lakuoto medžio, labai jauki pavasariška dėžutė
IF..., dėkavoju gal tik atrodo , kad ten stiklas, ne ten toks kaip įdubimas, bet irgi medinis( čia iš Puseplus 3 dėžučių komplektas ir jos visos viršuje tokiu šlykščiu dermantinu "pasipuošusios", tad reikia išpjauti ir galvoti kaip apklijuoti)
IF..., dėkavoju gal tik atrodo , kad ten stiklas, ne ten toks kaip įdubimas, bet irgi medinis( čia iš Puseplus 3 dėžučių komplektas ir jos visos viršuje tokiu šlykščiu dermantinu "pasipuošusios", tad reikia išpjauti ir galvoti kaip apklijuoti)
dekui
nu zinok tai stipriau uz mane , nieko negaliu su savimi padaryti, norisi man taip ir psio
o kodel nezinau
bendari zinau kodel
o gi todel kad augalai auga is apacios o virsui visokios muses ir bites sraidzioja
Tik pastebėjau vieną dalyką: tavo dėžučių šonai labiau dekoruoti nei viršus. smile.gif
nu zinok tai stipriau uz mane , nieko negaliu su savimi padaryti, norisi man taip ir psio
o kodel nezinau
bendari zinau kodel
o gi todel kad augalai auga is apacios o virsui visokios muses ir bites sraidzioja
QUOTE(frederica @ 2008 01 21, 14:05)
Man nepamainomi FERRARIO, 20 ml ~ 10lt( perku dailinkų parduotuvėse) gali piešti beveik ant visko, ty.- stiklas, keramika, porcelianas, medis, plasmasė, metalas, oda, drobė ir t.t
ItaBita - labai gražu
ItaBita - labai gražu
Kur tu buvai anksčiau Nusipirkau ir aš Toj dailininkų parduotuvėj pasiūlė JAVANA kažkokį kontūrą, kur šilkui naudoja, bet sakė tinka ir ant kitų paviršių Jau išvandžiau, tai rezultate neblogas kontūras gavosi, bet to iškilumo nbeveik neliko, tiesiog tokia piešta linija pasidarė Nu, bet šiam darbeliui tiko
Dėkui visoms, kad pasidalinot info
P.S. Frederica, nereali lėkštutė Prie progos, jei gali įmesk tų Ferrario kontūrų buteliuko foto
ItaBita, ir man taip i6eina - vir6us beveik tuščias - apačioje - žolynėliai
Pavonija, dėžutė ir padėklas įpatingai padėklas . Puiku!!!! Ką čia bepridėsi