Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

apie tavo nuostabia dezute ir padekla smile.gif ax.gif
juk cia neiskirptas o istisinis g.gif
nu ir kaip toki uzklijuoti kad nesusigarbaniuotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 21, 00:34)
Niekas neatsakė, tai bandysiu dar paklaust  blush2.gif
O gal galit rekomenduot kitą kokią priemonę aapvedžiojimui  ax.gif Cikcak, gal žinai, ar tų dailininkų parduotuvėj Jogailos g. turi kokių nenuplaunamų kontūrų apvedžiojimui  rolleyes.gif

Man nepamainomi FERRARIO, 20 ml ~ 10lt( perku dailinkų parduotuvėse) gali piešti beveik ant visko, ty.- stiklas, keramika, porcelianas, medis, plasmasė, metalas, oda, drobė ir t.t
user posted imageir lnijos pakankamai plonos gaunasi mirksiukas.gif
ItaBita - labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 21 sausio 2008 - 14:08
na ka dziugu, kad mano nardimai po ineta ne tik man pravercia smile.gif ax.gif ax.gif
o jau lekste kokia grazi smile.gif
ir as noriu ax.gif doh.gif
bet cia jau ne dekupazas g.gif cia piesta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 21 sausio 2008 - 14:23
ItaBita, ant dėžutės ištisiniai paveiksliukai, spausdinti, o va su padėklu tai neužteko nes lapas A4 30x21 o padėklas 23x35, tad teko visus šonus tapyti a la dailininko braižu ir lakuoti, šveisti, lakuoti, šveisti( kad nesimatytų kur klijuota) doh.gif
frederica, labai graži lėkštė wub.gif
Atsakyti
Furija nenusimink mirksiukas.gif
nu siandiena nekas, ryt viskas bus ciki cool.gif

va dar biski pasirodysiu smile.gif
aisku kritikuosit, ale nebijau, bo dar tik mokausi blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū ItaBita thumbup.gif , nors nėr ten Fornasetti, bet kai ką kitą vertingo aptikau rolleyes.gif

QUOTE(Furija @ 2008 01 21, 14:29)
turiu klausima, merginos minejo, kad rauksles galima panaikinti paslifuojant, nedrysau to daryti, nes bijau kad kartu ir servietele nutrinsiu arba gausis kokie balti tarpai kur pakilimas buvo. Gal slifuoti galima tik kai mazos raukslytes ir nori lygaus pavirsiau? jei klijuota didelis plotas gal geriau nesveisti?

Nėr ko bijot, gali pasimėgint ir viskas pasidarys aiškiau, kas nusitrina,o kas lieka mirksiukas.gif
Šlifuojamas darbelis turi būti jau bent kartą lakuotas. Naudoju šlifavimo kempinėlę arba popierių (600-1000 grubumo).
Ir po šlifavimo, nuvalius dulkes,reik dar kartą nulakuoti smile.gif
Darbelį šlifuoti tikrai verta, rezultatas thumbup.gif .

Pavonija, o dėžutė kartais ne su kokiu stikliniu dangteliu?
Nes turiu panašią dėžutę, visą apklijavau dekupažiniu popieriumi, liko tas ale stikliukas (nes ten ne stiklas) - o jis man kažkaip ne prie širdies, ir neapsisprendžiu dabar (jau visą savaitę): ar bus gražu jei jį užklijuosiu?... g.gif Ech, kol nepamėginsiu, tol ir nepaaiškės smile.gif
O tavo padėklas ir dėžutė tai super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 21, 18:39)
va dar biski pasirodysiu smile.gif
aisku kritikuosit, ale nebijau, bo dar tik mokausi  blush2.gif  ax.gif

Tai kad nėr ką čia kritikuot thumbup.gif Tik pastebėjau vieną dalyką: tavo dėžučių šonai labiau dekoruoti nei viršus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 21 sausio 2008 - 18:05
ItaBita, ko tave kritikuoti, net sunkesnį variantą pasirinkai dekupažinti ant lakuoto medžio, labai jauki pavasariška dėžutė thumbup.gif
IF..., dėkavoju aciuks.gif gal tik atrodo , kad ten stiklas, ne ten toks kaip įdubimas, bet irgi medinis( čia iš Puseplus 3 dėžučių komplektas ir jos visos viršuje tokiu šlykščiu dermantinu "pasipuošusios", tad reikia išpjauti ir galvoti kaip apklijuoti) hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 21 sausio 2008 - 18:19
dekui ax.gif
Tik pastebėjau vieną dalyką: tavo dėžučių šonai labiau dekoruoti nei viršus. smile.gif

nu zinok tai stipriau uz mane , nieko negaliu su savimi padaryti, norisi man taip ir psio doh.gif doh.gif
o kodel nezinau g.gif

bendari zinau kodel doh.gif doh.gif
o gi todel kad augalai auga is apacios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o virsui visokios muses ir bites sraidzioja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 21 sausio 2008 - 19:13
QUOTE(frederica @ 2008 01 21, 14:05)
Man nepamainomi FERRARIO, 20 ml ~ 10lt( perku dailinkų parduotuvėse) gali piešti beveik ant visko, ty.- stiklas, keramika, porcelianas, medis, plasmasė, metalas, oda, drobė ir t.t
user posted imageir lnijos pakankamai plonos gaunasi mirksiukas.gif
ItaBita - labai gražu thumbup.gif

Kur tu buvai anksčiau doh.gif Nusipirkau ir aš ax.gif Toj dailininkų parduotuvėj pasiūlė JAVANA kažkokį kontūrą, kur šilkui naudoja, bet sakė tinka ir ant kitų paviršių smile.gif Jau išvandžiau, tai rezultate neblogas kontūras gavosi, bet to iškilumo nbeveik neliko, tiesiog tokia piešta linija pasidarė doh.gif Nu, bet šiam darbeliui tiko ax.gif
Dėkui visoms, kad pasidalinot info mirksiukas.gif

P.S. Frederica, nereali lėkštutė wub.gif thumbup.gif Prie progos, jei gali įmesk tų Ferrario kontūrų buteliuko foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 21 sausio 2008 - 19:51
ItaBita, ir man taip i6eina - vir6us beveik tuščias - apačioje - žolynėliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Pavonija, dėžutė ir padėklas wub.gif wub.gif wub.gif įpatingai padėklas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif . Puiku!!!! Ką čia bepridėsi ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
GAL KAM PRAVERS ax.gif
Atsakyti