Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

Nutellina aciukas smile.gif
Nenuorama jei tai apie mano pakabeles tai aciukas smile.gif
Cipa007 aciukas smile.gif
Melyna aciukas smile.gif
Atsakyti
Niekas neatsakė, tai bandysiu dar paklaust blush2.gif

QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 18, 15:03)
Sveikos  4u.gif Gal kuri esat bandžiusi kontūrinius pieštukus įvairiems paviršiams iš senasnaujas  rolleyes.gif Ant ko bandėt? Koks  rezultatas? Gal turit pvz foto  ax.gif Galvoju pirkt ir man reikia, kad tiktų tiek ant medžio, tiek ant veidrodžio  rolleyes.gif

O gal galit rekomenduot kitą kokią priemonę aapvedžiojimui ax.gif Cikcak, gal žinai, ar tų dailininkų parduotuvėj Jogailos g. turi kokių nenuplaunamų kontūrų apvedžiojimui rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Serinute,2008 01 20, 12:58]
Sveikos visos dekupažintojos:)
Labai reikia JŪsų patarimo. Sendaikčiuose radau tokią cigarų dėžutę. Pati dėžutė yra išgraviruota visokiais įrašais. Noriu ją dekupažinti. Norėjau paklausti, kaip manot, ką su tais užrašais daryti, švitrinti? Ar dar gal kokių patarimų turite?
Dėžutė atrodo štai taip:
as tai palikciau tos uzrasus ant dezutes.labai grazi dezute, uzdek kelis akcentus ir bus gerai.

Papildyta:
[quote=Rasma,2008 01 20, 15:26]
kai jūs kerpate servetėlės motyvą, tai kerpate per visą servetėlę t.y. per visus 4 sluoksnius, ar prieš tai atskiriate patį viršutinį ir tik tada kerpate blush2.gif?

as tai kerpu su tais sluksniais, tada tvirtesne servetele ir lengviau issikerpa paveiksliukas.
Atsakyti
Aš vis kaupiuosi, kaupiuosi dekupažui, skaitinėju book.gif 000164.gif smoke.gif angel_not.gif

Vis svarstau, ką namie galėčiau pagadinti pirmiausia biggrin.gif

Turiu tarybinių baldų- sode yra viena tokia didelė ir gana bjauri sovietinė spinta..

Tai kaip manote, merginos, dekupažininkės: ar reali mintis, iš sovietinės šviesios spintos- (nu aš net nežinau tiksliai iš ko ji- ar iš medžio, ar klijuota faniera- nu bet nėra antikvarinis šedevras, švelniai tariant)- padaryti a la antikvarinę- kaip nors perlakuoti tamsiu ar raudonmedžio spalvos kokiu laku, papuošt visokiom briaunom ar apvadais stilizuotais ar iš medžio držotais, kad reljefas gautųsi ir senoviškiau atrodytų, gal kokių ovalių pailgų ar apvalių veidrodžių ant durų pakabinti- irrrrr........ dekupažo uždėti?

bet dekupažą aš norėčiau dėti cielom servetėlėm ar dideliais popieriaus lakštais- nes noriu, kad spinta būtų nudekupažinta senovinių paveikslų reprodukcijomis- tokiomis, kaip Džokondos, su visu tuo, kas pavaizduota jai už nugaros- t.y. priklijuoti cielą servetėlę, nekarpant jos dalis. Todėl man būtų įdomu, ar tos servetėlės didelės nesusigarankštytų, nebūtų kaip vietomis atšokę, nepradėtų luptis nuo žiemą mediniame sodo namelyje tvyrančios grėgmės, ar nepergreit nusitrintų nuo spintos durų nuolatinio lietimo (darinėjimo)? Ir apskritai, ar atrodys gražiai, kai dekupažinta tokie dideli plotai (t.y. ar nebus kokių techninių niuansų, kurie dideliame plote atrodytų neražiai)? ar verta brandinti tokią idėją ir jai kauptis, ar ji nereali ir ją geriau pamiršti?

Kadangi dar nebandžiau nieko dekupažinti ir net rankose turbūt nudekupažinto daikto nesu turėjusi, tai neįsivaizduoju ar dekupažas tinka tokioms idėjoms įyvendinti....

žinoma, kyla klausimas iš kur aš gausiu tokių servetėlių- tai tuo pačiu norėjau paklausti, ar nebandėte tokio būdo- kaip susiradimas internete kokio paveikslo, ir atprintinimas jo ant baltos servetėlės ar kokio ryžinio popieriaus? Na, gal kokiam akropoly tokį dalyką padarytų- iš kompo ant servetėlės perkeltų- ir gal visai gražiai persikeltų- kaip manote? Gal kas bandėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 21 sausio 2008 - 02:31
LABAS RYTELIS 4u.gif

Galiu bandyt Tau atsakyt.Pirmiausia pabandyk dekupazint ant mazo kokio daikto.Suprasi kas prie ko.nes tik be dirbant atsiranda visokiu niuansu.Kas del spintos,tai bandyti reiktu,Nesvarbu ar ji medine ar fanierine.Pirmiausia turi pasveisti(pasiausti laka,kad dazai geriau liptu)Naudok dekupazini popieriu,nes servietka priklijuoti visa,tai doh.gif doh.gif doh.gif AS dariau duri su dekupaziniu popieriu,tai gavosi thumbup.gif Juo labiau kad yra dekupazinio popieriaus labai grazaus(su madonom)SEKMES
Atsakyti
Nenuorama aš nebandžiau pirkti spec. kontūrų bet naudoju stiklo iš dailininkų parduotuvės. Turiu sidabrinį auksinį ir juodą, bet naudoju tik auksinį g.gif . Tinka man jis ant visko. Man rodos Pavonija naudojo tuos spec. (jei neklystu veidrodį mačiau su kontūrais), gal ji dar ką pakomentuos.

svytejimas ezero dugne pagal rašymo laiką tai jau net naktimis skaitai-rašai biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif . Bet su patarimais - dar ankstoka, tu iš pradžių pasitreniruok ant ko nors mažesnio tau pačiai daug kas taps aiškiau, o tada jau ir prie spintų galima bus pereiti ax.gif nes darbelio bus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
svytejimas ezero dugne, ir man taip atrodo, nepradėk nuo spintos smile.gif , treniruokis ant mažesnių daiktų, nes pirmą daiktą( spintą) dekupažinti per ne lyg drąsu, gali praeiti noras iš viso tuo reikalu užsiimti ax.gif
Nenuorama, aš pirkau šios firmos kontūrą "Meno mūzoj", jis skirtas stiklui, bet galima naudoti ir ant kitų paviršių
http://www.lefranc-b...p;t_gam_cle=196
tik jis gana tirštas, reikia spausti tūbelę ir sunkiai liniją gražią išraityti, man labiau patiko tos pačios firmos dažai stiklui spirito pagrindu( nereikia kepti orkaitėj), teptuku dengiasi, na bet tai ne kontūras 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2008 01 21, 09:18)
Nenuorama aš nebandžiau pirkti spec. kontūrų bet naudoju stiklo iš dailininkų parduotuvės. Turiu sidabrinį auksinį ir juodą, bet naudoju tik auksinį  g.gif . Tinka man jis ant visko. Man rodos Pavonija  naudojo tuos spec. (jei neklystu veidrodį mačiau su kontūrais), gal ji dar ką pakomentuos.

QUOTE(pavonija @ 2008 01 21, 09:41)
Nenuorama, aš pirkau šios firmos kontūrą "Meno mūzoj", jis skirtas stiklui, bet galima naudoti ir ant kitų paviršių
http://www.lefranc-b...p;t_gam_cle=196
tik jis gana tirštas, reikia spausti tūbelę ir sunkiai liniją gražią išraityti, man labiau patiko tos pačios firmos dažai stiklui spirito pagrindu( nereikia kepti orkaitėj), teptuku dengiasi, na bet tai ne kontūras 4u.gif  smile.gif

Man labai tiesios linijos ir nereikia ax.gif Bet kaip supratau šitą kontūrą reikia kaitinti orkaitėje ania? g.gif Reikės matyt ir į Meno mūzą užsukt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 21 sausio 2008 - 10:09
Na taip, regis reik biggrin.gif , nes to nepadarius nuo lėkštės labai gražiai nagu nusikrapšto wink.gif , o dažų kur rašiau nereik jie išdžiūva per parą ir kvit. Manau, kad meno mūzoj vistiek ką nors protingo tau patars drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu gi charakteris mano:lotuliukas: - aš visada taip- pradedu galvoti nuo spintų visokių- galvoju galvoju, kartais net ne vienus metus- o paskui kad dedu.... blink.gif Ir spintą kokią pagadinu lotuliukas.gif Paskui sugalvoju, kad nesigavo, ir viską iš naujo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu sako būdą sunku pakeisti biggrin.gif

Bet gerai, kad yra kas į protą atveda- ačiū merginos už patarimus smile.gif

-fainai, kad yra popieriaus su madonomis..

Bet gal pradžioje vis tik pabandysiu butelį kokį madonomis papuošt ax.gif lotuliukas.gif - kokias kelias viduramžių damas, madoną, ir tarp jų savo draugę panašiame stiliuje- gimtadienis jos dar toli- vasarą, bet linksma bus su tokiu buteliu į svečius nueit biggrin.gif

Čia tai dar nieko, ta mintis kaip pirmą darbą nudekupažinti giantišką spintą lotuliukas.gif lotuliukas.gif - bet pradžioje aš buvau sugalvojus ją visą apmozaikinti- irgi kaip pirmą mozaikos darbą lotuliukas.gif - ir paversti senovinio židinio ar pečiaus imitacija- tokio mozaikinio pečiaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet paskui nusprendžiau pradžioje apmozaikinti didelį palmės vazoną, kaip pirmą darbą lotuliukas.gif

Plytelių jau prisipjausčiau kalną- vazonui...ir kaupiuosi vis, raštus galvoju. O dabar dar ir apie dekupažą pradėjau galvoti- nu tie rankdarbiai- kokia tai maniakinė psichozė- vis galva ir rankos užimtos kokiu briedu, greit gyventi neturėsiu kur- jau ir plytelių, ir floristikos reikmenų, ir muilų, ir žvakių, ir nebaigtų nėrinių- viskas ant spintos, sofos dėžėje, jau ir už sofos galo kemšu, po stalais, ant stalų, spintose.... ir dar dekupažo priemonių atsiras lotuliukas.gif

O aš vis bręstu spintoms lotuliukas.gif
- nu bet SM prablaivo mane- ir į protą atveda labai laiku- kol nesugalvojau kaip pirmo darbo nudekupažinti savo daugiabučio namo lotuliukas.gif lotuliukas.gif - ačiū SM už tai drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 01 21, 11:20)
O aš vis bręstu spintoms lotuliukas.gif
- nu bet SM prablaivo mane- ir į protą atveda labai laiku- kol nesugalvojau kaip pirmo darbo nudekupažinti savo daugiabučio namo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - ačiū SM už tai drinks_cheers.gif

g.gif o as esu susidurusi, kad zmones, kurie dar nepadare nieko, o tiek daug planuoja ir smarkiai reiskiasi, taip nieko ir nepadaro g.gif neisizeisk 4u.gif tai tik pastebejimas. nemazai mano draugiu svaigo dekupazu, klausinejo patarimu ir t.t. bet taip ne sykio ir nepabande doh.gif as tai uz "maziau kalbu daugiau darbu" blush2.gif
o pati dabar prisikaupiau nauju servetku ir nauju daiktu dekoravimui blush2.gif ir net dazu is dailininku pardes, o ne statybiniu doh.gif labai laukiu, bet darbus vis tenka atidet verysad.gif tai suserga kas, tai laidojam verysad.gif
sekmes darbstuolems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 21 sausio 2008 - 10:41
Laba diena smile.gif
norejau paklausti, o yra mediumo kur siaip pirkti, o ne tik internetu uzsakyneti?

aciukas smile.gif
Atsakyti