labai aciu uz atsakyma jau tiek prisiskaiciau apie viska, kad galva sukasi bandysiu vel savo blyna antra karta klijuoti, bet gaila, kad net 3 serveteles sugadinau bet nieko padarysiu, gal grazu padekla
QUOTE(Citi @ 2008 01 19, 16:58)
labai aciu uz atsakyma jau tiek prisiskaiciau apie viska, kad galva sukasi bandysiu vel savo blyna antra karta klijuoti, bet gaila, kad net 3 serveteles sugadinau bet nieko padarysiu, gal grazu padekla
o dar klausimas, ar nuėmei servetėlei du/tris baltus atsiskiriančius sluoksnius?
Ir be to nereikia labai sudrėkinti servetėlės, paprastai nuo to ir raukšlėjasi - reikia saikingai.
QUOTE(IF... @ 2008 01 19, 17:04)
o dar klausimas, ar nuėmei servetėlei du/tris baltus atsiskiriančius sluoksnius?
Ir be to nereikia labai sudrėkinti servetėlės, paprastai nuo to ir raukšlėjasi - reikia saikingai.
sluoksnius nuemiau, visus 3. bet va visa diena skaitau apie klijavima ir man atrodo supratau kur mano klaida.
as pasiemiau visa servetele ir pradejau ja klijuoti. o tai kiek supratau tik profesionales gali padaryti, pradziamoklems reikia pradeti nuo mazu daleliu
ir greiciausiai mano teptukas per didelis, vaziuosiu pirkti mazesnio ir pabandysiu per nauja.
gal jeigu niekas pries poto idesiu nuotrauka su tuo kas gavosi, ir man nurodysite kur mano klaidos
QUOTE(Citi @ 2008 01 19, 13:13)
na bandysiu
tikiuosi, labai nesutrukdysiu Jusu, jei man vel nepasiseks ir as uzdavinesiu kvailus klausymus
tikiuosi, labai nesutrukdysiu Jusu, jei man vel nepasiseks ir as uzdavinesiu kvailus klausymus
Viskas ok, tu tik klausk
QUOTE(Citi @ 2008 01 19, 15:58)
Aš tai tau siūlyčiau pirma ant kokio kito pagrindo su balta servetėle pasibandyt Ir būtinai pasirodyk
Sveikos visos dekupažintojos:)
Labai reikia JŪsų patarimo. Sendaikčiuose radau tokią cigarų dėžutę. Pati dėžutė yra išgraviruota visokiais įrašais. Noriu ją dekupažinti. Norėjau paklausti, kaip manot, ką su tais užrašais daryti, švitrinti? Ar dar gal kokių patarimų turite?
Dėžutė atrodo štai taip:
Labai reikia JŪsų patarimo. Sendaikčiuose radau tokią cigarų dėžutę. Pati dėžutė yra išgraviruota visokiais įrašais. Noriu ją dekupažinti. Norėjau paklausti, kaip manot, ką su tais užrašais daryti, švitrinti? Ar dar gal kokių patarimų turite?
Dėžutė atrodo štai taip:
Jau viską turiu savo pirmam darbeliui, bet kilo pats paprasčiausias kvailokas klausimas (aš jau ir sendinimą "teoriškai" išmokau ), kai jūs kerpate servetėlės motyvą, tai kerpate per visą servetėlę t.y. per visus 4 sluoksnius, ar prieš tai atskiriate patį viršutinį ir tik tada kerpate ?
Ankstesnes temas sąžiningai perskaičiau, bet ten tokio smulkmeniško paaiškinimo neužfiksavau
Ankstesnes temas sąžiningai perskaičiau, bet ten tokio smulkmeniško paaiškinimo neužfiksavau
QUOTE(Rasma @ 2008 01 20, 14:26)
Jau viską turiu savo pirmam darbeliui, bet kilo pats paprasčiausias kvailokas klausimas (aš jau ir sendinimą "teoriškai" išmokau ), kai jūs kerpate servetėlės motyvą, tai kerpate per visą servetėlę t.y. per visus 4 sluoksnius, ar prieš tai atskiriate patį viršutinį ir tik tada kerpate ?
Manau kiekviena daro taip kaip jai patogiau, kaip geriau kerpasi
QUOTE(Serinute @ 2008 01 20, 11:58)
Noriu ją dekupažinti. Norėjau paklausti, kaip manot, ką su tais užrašais daryti, švitrinti? Ar dar gal kokių patarimų turite?
užšpakliuok ir pašveisk
aš irgi noriu pasigirt - nupirkau vakar maximoje dėžutę, va labai panašią kaip Heart, išmatavimai tai apie 20x15 cm ir aukštis 5 cm. Tokia tamsaus medžio išpardavimas buvo, o viduje maža gertuvė, pelilis sulankstomas, čierkutė metalinė ir už viską 14,99 lt šiaip pirkau dekupažui - turiu tokią ligą, visokius daiktus tempiu namo bet dabar net gailą ką nors ant jos daryt - ir taip graži labai. Nebent 3D dekupažą - kokį drugelį na bet kaina vistiek superinė, nemanau, kad yra kur pigiau tokio didžio dežutes pirkt gal kam pravers šita info...galvojau nufotkint, bet taip tingiu...tai žodžiai aprašiau jei kam įdomu bus - nufotkinsiu
QUOTE(Rasma @ 2008 01 20, 14:26)
man prisimenu pačioj pradžioj irgi buvo elementariausi dalykai neaiškus - pvz. kaip išvis klijuot tą servetėlę, ką su tuo teptuku daryt, ir ką reiškia "atsluoksniuot servetėlę" ir pan. o atsakymų į tokius keistus klausymus rast negalėjau na, aišku kol nepabandžiau pati...
aš kerpu visus sluoksnius - taip lengviau man atrodo
Reikalingas patarimas. Norėčiau klijuoti ryžinio popieriaus paveikslėlį ant porcelianinio puodelio. Kuo padengti priklijuotą paveikslėlį, kiek laiko po to kaitinti ir kokioje temperatūroje? (jei apie tai buvo kalbėta, gal galėtumėte bent preliminariai pasakyti kurioje temoje)
QUOTE(white tea @ 2008 01 20, 19:03)
Reikalingas patarimas. Norėčiau klijuoti ryžinio popieriaus paveikslėlį ant porcelianinio puodelio. Kuo padengti priklijuotą paveikslėlį, kiek laiko po to kaitinti ir kokioje temperatūroje? (jei apie tai buvo kalbėta, gal galėtumėte bent preliminariai pasakyti kurioje temoje)
Norint klijuoti ant stiklo/porceliano reikalingas mediumas stiklui. Aš naudoju būtent jį. Visa informacija apie kaitinimą būna užrašyta ant mediumo buteliuko. Aš ant stiklo motyvą klijuoju su skiestu lipalu, o nudžiūvus tepu ant viršaus stiklo mediumu tik ant paveiksliuko ir kokį 1mm aplink paveikslėlį. Kol kad viskas laikosi ir vandens nebijo. Žinau, kad kai kurios merginos dar vietoj stiklo mediumo naudoja vitražinius skaidrius dažus, bet apie tai jau reikia jų pačių klausti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 18, 14:30)
o cia mano pakabeles
Labai mieli darbeliai
QUOTE(Serinute @ 2008 01 20, 10:58)
Sveikos visos dekupažintojos:)
Dėžutė atrodo štai taip:
Dėžutė atrodo štai taip:
Radinys Tavo vietoj, jokiu budu neisnaikinciau tu uzrasu - tokia deze ne kasdien rasi Padekoravus kokiais vyriskais motyvais ir idejus pora cigaru, butu nuostabi dovana, net kokiam isrankuoliui Ir net nerukanciam (na, bent as taip manau)...