Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

Ačiū merginos blush2.gif Cikcak - gerai kad priminei - taip, ten svarovskiukai, kuriems silvercity dabar 25% nuolaida mirksiukas.gif Ir visai vėrimo žaliavai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Klausimėlis. Kur gauti būtent tokį motyvą dekupažui? Čia jau reik specialaus dekupaž. popieriaus ieškot? g.gif Gal žinot kur konkrečiai, nes aš dekupaže kol kas tundra, bet noriu pabandyt būtent šitaip ''patiuninguot'' savo senobinį, paraitytą staliuką rolleyes.gif
user posted image
Ačiū už atsakymą ir jūsų gerumą dalinant patarimus pradedančiosioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 17 sausio 2008 - 16:24
Oregano, man atrodo, jog šita spintelė buvo daroma taip: pradžioje tam tikrose vietose priklijuojamos gėlės ir lapeliai, o kotelis nupieštas. Bent jau aš taip dariau vieną vyno dėžutę (išeksponuosiu kitą savaitę).
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 16:23)
Sveikos  mirksiukas.gif
Klausimėlis. Kur gauti būtent tokį motyvą dekupažui? Čia jau reik specialaus dekupaž. popieriaus ieškot?  g.gif Gal žinot kur konkrečiai, nes aš dekupaže kol kas tundra, bet noriu pabandyt būtent šitaip ''patiuninguot'' savo senobinį, paraitytą staliuką  rolleyes.gif

Skaityk pirmam poste, kur mes perkame dekupažinį popierių 4u.gif Ten labai aiškiai parašyta...pasivaikščiok po internetines parduotuves 4u.gif Dar gali norimo dydžio motyvą atsispausdinti pati (gabalais ant A4 formato ir sulipdyt bedekoruojant).
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 17:23)
Sveikos  mirksiukas.gif
Klausimėlis. Kur gauti būtent tokį motyvą dekupažui? Čia jau reik specialaus dekupaž. popieriaus ieškot?  g.gif Gal žinot kur konkrečiai, nes aš dekupaže kol kas tundra, bet noriu pabandyt būtent šitaip ''patiuninguot'' savo senobinį, paraitytą staliuką  rolleyes.gif

Ačiū už atsakymą ir jūsų gerumą dalinant patarimus pradedančiosioms  4u.gif

Gal ir klystu, bet čia nedekupažinta, o piešta.
Bet kuriuo atveju, jau nuskambėjo pasiūlymas - derinti - dekupažą ir tapybą rolleyes.gif

Crazy Daisy thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms labai už atsakymus.. aciuks.gif
Po justess22 draugiško spyrio į užpakalį puoliau ieškot dekupažinio popieriaus ir radau štai ką..... doh.gif doh.gif doh.gif
Net nesitikėjau, kad rasiu būtent tą pačią spintelę mastau.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Ot tau ir dekupažas biggrin.gif IF.. buvo teisi mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju vistiek dėkui jums, brangiosios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 17 sausio 2008 - 18:00
ten purškiami dažai ,pavadinimą pažiūrėsiu grįžus,dabar ne namie kelias dienas.

Savom akim mačiau,kaip tą spintelę tapė,gyvai tikrai tai gražiai neatrodo.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 17, 18:06)
ten purškiami dažai ,pavadinimą pažiūrėsiu grįžus,dabar ne namie kelias dienas.

Savom akim mačiau,kaip tą spintelę tapė,gyvai tikrai tai gražiai neatrodo.

O tą gėlės motyvą taip ''iš lempos'' ir nupiešė? g.gif
Atsakyti
na va pasirodysiu ir as truputi smile.gif
nors Justess sake nebekrauti daugiu geliu ale as dar truputi dadejau smile.gif ax.gif
va ka gavosi smile.gif
o dabar klausimas man toks iskilo del sendinimo g.gif
sendinti ja ar ne g.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 20:22)
na va pasirodysiu ir as truputi smile.gif
nors Justess sake nebekrauti daugiu geliu ale as dar truputi dadejau smile.gif  ax.gif
va ka gavosi smile.gif
o dabar klausimas man toks iskilo del sendinimo  g.gif
sendinti ja ar ne  g.gif  ax.gif

Agi gražu tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ne blogiau už fimukus rolleyes.gif
Tik va žiūriu - kažko reikia ant viršaus - gal kokio užrašo? O kas čia per dėžutė?
O sendint - čia jau skonio reikalas, nors gal geriau sakyti mados?.. g.gif Dabar dekupažas nebeįsivaizduojamas be sendinimo...
Man asmeniškai, ši dėžutė žavi ir be jo, gal tik kokius labai labai švelnius šėšėlius padaryčiau (ar ten yra kažkas lens.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
nea nera jin net nelakuota smile.gif
o dezute is artmanijos tongue.gif
piestukine ar kaip ten kazkaip taip vadinasi smile.gif ax.gif
jinai nediduke labai tokia smile.gif

o ant virsaus as ir nezinau ar nebus kokia tai perkrauta, labai jau jin marga gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 17 sausio 2008 - 19:49
O nuotraukoj atrodo, kad didelė blink.gif , pagalvojau gal kokiam vynui... ax.gif
Žodžiu graži, belieka tik nulakuot, kokius 20 kart lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti