Ačiū Bučinys draugų. Toks tikras ir iš meilės...
Crazy Daisy, dėžutė
Laba diena
prisijungiau prie Jusu pirma karta, nes labai noriu uzsiimti dekupazu, visko daug prisiskaiciau ir prisiziurejau, bet geriausi patarimai tik cia.
norejau paprasyti pagalbos, nenoriu iskarto sugadinti daikto. nusipirkau medini padekla ir noriu ji apklijuoti servetelemis. ar man ji reikia pries tai dazyti kokia spalva, ar gali ant gryno medzio iskarto klijuoti?
aciu
prisijungiau prie Jusu pirma karta, nes labai noriu uzsiimti dekupazu, visko daug prisiskaiciau ir prisiziurejau, bet geriausi patarimai tik cia.
norejau paprasyti pagalbos, nenoriu iskarto sugadinti daikto. nusipirkau medini padekla ir noriu ji apklijuoti servetelemis. ar man ji reikia pries tai dazyti kokia spalva, ar gali ant gryno medzio iskarto klijuoti?
aciu
Crazy Daisy - labai gražūs darbeliai
Va čia yra purškiamo akrilinio lako nuotrauka. Aš tos pat firmos turiu bespalvį purškiamą, tai su akriliniais dažais jokių neigiamų reakcijų nepastebėjau ale smirda tas lakas tai tikrai
Beje, o tie mašininiai juodi dažai turbūt purškiami, ane?
Na, šiandien dar pabūsiu gera, nors į tokį patį klausimą kaip tavo atsakinėjom mažiausiai 20 kartų...tai jei atidžiai skaitytum, klausimų nekiltų
Jei nori, gali padėklą dažyti. Bet pasirink šviesią spalvą, nes ant tamsaus fono servetėlių klijuoti nesigaus - servetėlės piešinys tiesiog dings. Dažyt patartina su akriliniais dažais. Jei naudosi dekupažinį popierių, tuomet fono spalva gali būti ir tamsi - tai neturės įtakos piešinio ryškumui. Galima klijuoti ir ant nedažyto paviršiaus, jei medžio spalva nėra tamsi.
Visa kita informacija yra pirmame šios temos poste Sėkmės
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 17, 12:46)
neturiu purškiamo akrilinio lako.Tiesa pasakius net nežinau,koks jis būna ,ar brangus ir kokie pavadinimai.
Va čia yra purškiamo akrilinio lako nuotrauka. Aš tos pat firmos turiu bespalvį purškiamą, tai su akriliniais dažais jokių neigiamų reakcijų nepastebėjau ale smirda tas lakas tai tikrai
Beje, o tie mašininiai juodi dažai turbūt purškiami, ane?
QUOTE(Citi @ 2008 01 17, 13:52)
aciu
aciu
Na, šiandien dar pabūsiu gera, nors į tokį patį klausimą kaip tavo atsakinėjom mažiausiai 20 kartų...tai jei atidžiai skaitytum, klausimų nekiltų
Jei nori, gali padėklą dažyti. Bet pasirink šviesią spalvą, nes ant tamsaus fono servetėlių klijuoti nesigaus - servetėlės piešinys tiesiog dings. Dažyt patartina su akriliniais dažais. Jei naudosi dekupažinį popierių, tuomet fono spalva gali būti ir tamsi - tai neturės įtakos piešinio ryškumui. Galima klijuoti ir ant nedažyto paviršiaus, jei medžio spalva nėra tamsi.
Visa kita informacija yra pirmame šios temos poste Sėkmės
aciu labai, maciau ir skaiciau, bet vistiek paklausiau
aciu uz pagalba ir geruma
QUOTE(Citi @ 2008 01 17, 14:20)
aciu labai, maciau ir skaiciau, bet vistiek paklausiau
nėr už ką smagu, kad pirmiausiai pasiskaitei, o tik paskiau klausi...nes būna ir atvirkštinių variantų Be abejo, kai pradėsi daryti darbelius, kils dar begalė klausimų. Bet į juos irgi galima rasti atsakymus - jei savarankiškai nerasi, visuomet pagelbėsim
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 17, 23:09)
Qwerti, saunuole - mieli darbeliai, vazonai gelems su aguonom man patiko
Dėkui, tavo darbeliai irgi šaunus ,o dekupazas man nusiraminimas, kai stogas nuo visko pradeda važiuoti
Crazy Daisy gražu
QUOTE(Citi @ 2008 01 17, 16:20)
as irgi daug skaiciau skaiciau, ir is visu cia temeliu ir ismokau darau dabar sages, tik pastarosiomis dienomis nelabai laiko yra. kai ka padarysiu, parodysiu
Papildyta:
o bet jus cia visos tai saunuoles, tik darbuojasi, tik darbuojasi merginos
Crazy Daisy šaunu Dėžutė - dovana su nuotaika, neabejoju kad patiko draugams. Rėmelis su Disnėjaus žvėriukais patiko tuo kad pasistengiai juos apjungti ne šiaip išmėtei a bet kaip . Juodam rėmelyje man rodos dar ir kažkas panašaus į svarovskio kristaliukus prikijuota, nelabai įžiūriu gražu...
siaip masininiai yra ir dazomi, skarbonkikese, pas mus namie yra, jau norejau prasisukti bet vyras uzprotestavo mat "zinai kokia ju kaina" o jau buciau paemusi, nes vien delto kad juodi, bet deja neisejo man jais pasinaudoti
Crazy Daisy, bučinio dėžutė labai graži. Man patiko, kad nuotrauka tokia pasendinta atrodo, o Elenutei tai labai pasisekė - rėmelis super.
Sveikutes
retai cia beuzsuku Darbeliai vis grazesni ir grazesni, labai patiko remeliai Elenutei Pati jau senai dekupazinus buvau, tai pasiilgau ir is to ilgesio sumeistravau pora papuosaliuku Pasirodau kritikuot galit, as ne pikta
Cia dekupazintos rozytes ant fimo:
Cia taip pat ir dar sendinau su Crakle Medium step1 ir step2 :
Sitas pakabukas anytai
retai cia beuzsuku Darbeliai vis grazesni ir grazesni, labai patiko remeliai Elenutei Pati jau senai dekupazinus buvau, tai pasiilgau ir is to ilgesio sumeistravau pora papuosaliuku Pasirodau kritikuot galit, as ne pikta
Cia dekupazintos rozytes ant fimo:
Cia taip pat ir dar sendinau su Crakle Medium step1 ir step2 :
Sitas pakabukas anytai