Labuka uzsikreciau ir as, perskaiciau visus puslapius informacijos, susidariau "bendra vaizda" ir bandysiu pradet kurt. Taciau iskilo vienas klausimelis ir gal kas galetu i ji atsakyt. Nelabai suprantu kaip vyksta sendinimas. Na gerai: pasiimi nudazyta vazona, uzklijuoji servetele ir kas tada? Tepi sendinimo laka ir viskas? Ar kazkaip kitaip? Ir koks to lako pavadinimas? Ar senukuose yra? Labai buciau dekinga jei parasytumet sendinimo eiga.
QUOTE(saulyt @ 2008 01 17, 01:13)
Labuka uzsikreciau ir as, perskaiciau visus puslapius informacijos, susidariau "bendra vaizda" ir bandysiu pradet kurt. Taciau iskilo vienas klausimelis ir gal kas galetu i ji atsakyt. Nelabai suprantu kaip vyksta sendinimas. Na gerai: pasiimi nudazyta vazona, uzklijuoji servetele ir kas tada? Tepi sendinimo laka ir viskas? Ar kazkaip kitaip? Ir koks to lako pavadinimas? Ar senukuose yra? Labai buciau dekinga jei parasytumet sendinimo eiga.
Labai įdomu kuom užsikrėtei ir ką skaitei?...
Visa info pirmame puslapyje ČIA
Sendinimo pamokėlė ČIA lėtai atidarinėja, bet atidarys!
Dar apie priemones ČIA
Štai kam man reikėjo to aurelijos išmislo,bet teko daryti senu patikrintu būdu,dažyti baltai.
Nutellina,kaip malonu,kad tą bacilą pagavai pas mane
Nutellina,kaip malonu,kad tą bacilą pagavai pas mane
vajetus koks grožis
aš norėjau, kad labiau auksinimas matytusi ir po klimto servetėle dažiau auksiniais dažais- bet nepasitvirtino - visgi nors ir auksiniai, bet per tamsūs dažai pagrindui.
aš norėjau, kad labiau auksinimas matytusi ir po klimto servetėle dažiau auksiniais dažais- bet nepasitvirtino - visgi nors ir auksiniai, bet per tamsūs dažai pagrindui.
Lachese labai gražu Klimtas vienas mano mėgstamiausių
O senas išbandytas metodas ir yra geriausias kiti išmyslai tik iš bėdos jei jau kažką pridarai ne taip
If na nors tu čia už mus visas kartais drįsti griežčiau pasisakyti . Jetau kiek gi galima tą patį aiškinti kai yra parodyta ir ant lentynėlių sudėliota, bandyti reikia o jau po to galima aiškintis kas nesigauna
O senas išbandytas metodas ir yra geriausias kiti išmyslai tik iš bėdos jei jau kažką pridarai ne taip
If na nors tu čia už mus visas kartais drįsti griežčiau pasisakyti . Jetau kiek gi galima tą patį aiškinti kai yra parodyta ir ant lentynėlių sudėliota, bandyti reikia o jau po to galima aiškintis kas nesigauna
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 16, 22:45)
O aš išmėginau tą būdą su dažyta servetėle,matyt,pasitaikė labai plona servetėlė ir man kiaurai dažas permirkdavo,bandžiau purkšti plaukų laku,nepadeda, ir sausiau tepant nepasidengia gražiai.Gal Aurelija dar kokios paslapties nepasakė ?
pasakiau viska, bet tik purskiau ne su plauku laku, o su tikru akriliniu laku o pakabele tai liuks
Lachese, pakabele tai super grazi!
Qwerti, saunuole - mieli darbeliai, vazonai gelems su aguonom man patiko
Qwerti, saunuole - mieli darbeliai, vazonai gelems su aguonom man patiko
niu kai pasake, kad neisena ejau dar syki savo eksperimenta daryti, nudazyti serveteles antra puse, niu ir vel viskas gavosi, va parodysiu kaip atrodo jei servetele uzklijuoji paprastai ant tamsaus pavirsiaus, stai koks vaizdas
http://public.fotki....s/dscn1856.html
ir va kaip tas pats gavosi jei uzlakuoji ir uzdazai kita puse
http://public.fotki....s/dscn1860.html
p.s. tik daryta ant bile ko, nes knietejo vel pabandyti
http://public.fotki....s/dscn1856.html
ir va kaip tas pats gavosi jei uzlakuoji ir uzdazai kita puse
http://public.fotki....s/dscn1860.html
p.s. tik daryta ant bile ko, nes knietejo vel pabandyti
ačiū už pagyras ir experimentus, mano išvada : ta servetėlė tikrai labai plona,net ranka paėmus jaučiasi,kad plonesnė už kitas,kitas dalykas neturiu purškiamo akrilinio lako.Tiesa pasakius net nežinau,koks jis būna ,ar brangus ir kokie pavadinimai.
Beje juodas dažas pas mane mašininiai dažai labai gražiai pasidengia ir iš karto duoda tokį blizgesį.
Beje juodas dažas pas mane mašininiai dažai labai gražiai pasidengia ir iš karto duoda tokį blizgesį.
Sveikos auksarankės Atgavau kompą ir iškart pas jus Lachesyte - pakaba Man patinka juodi daiktai
Įdedu savo rėmelių seriją
Ir dar viena dėžutė jau padovanota:
Įdedu savo rėmelių seriją
Ir dar viena dėžutė jau padovanota:
tas bučinys nė iš tolo neprilygsta klimtui Super Crazy Daisy