Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

Labuka 4u.gif uzsikreciau ir as, perskaiciau visus puslapius informacijos, susidariau "bendra vaizda" ir bandysiu pradet kurt. Taciau iskilo vienas klausimelis ir gal kas galetu i ji atsakyt. Nelabai suprantu kaip vyksta sendinimas. Na gerai: pasiimi nudazyta vazona, uzklijuoji servetele ir kas tada? Tepi sendinimo laka ir viskas? Ar kazkaip kitaip? Ir koks to lako pavadinimas? Ar senukuose yra? Labai buciau dekinga jei parasytumet sendinimo eiga. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyt @ 2008 01 17, 01:13)
Labuka  4u.gif  uzsikreciau ir as, perskaiciau visus puslapius informacijos, susidariau "bendra vaizda" ir bandysiu pradet kurt. Taciau iskilo vienas klausimelis ir gal kas galetu i ji atsakyt. Nelabai suprantu kaip vyksta sendinimas. Na gerai: pasiimi nudazyta vazona, uzklijuoji servetele ir kas tada? Tepi sendinimo laka ir viskas? Ar kazkaip kitaip? Ir koks to lako pavadinimas? Ar senukuose yra? Labai buciau dekinga jei parasytumet sendinimo eiga. wub.gif

Labai įdomu kuom užsikrėtei ir ką skaitei?... tongue.gif
Visa info pirmame puslapyje ČIA
Sendinimo pamokėlė ČIA lėtai atidarinėja, bet atidarys!
Dar apie priemones ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 17 sausio 2008 - 00:29
Štai kam man reikėjo to aurelijos išmislo,bet teko daryti senu patikrintu būdu,dažyti baltai.

user posted image

Nutellina,kaip malonu,kad tą bacilą pagavai pas mane smile.gif

Atsakyti
vajetus koks grožis wub.gif
aš norėjau, kad labiau auksinimas matytusi ir po klimto servetėle dažiau auksiniais dažais- bet nepasitvirtino - visgi nors ir auksiniai, bet per tamsūs dažai pagrindui.
Atsakyti
Sveikos,labai gražus visų darbeliai 4u.gif,pasirodysiu ir aš pora dėžučių
Atsakyti
Lachese labai gražu wub.gif Klimtas vienas mano mėgstamiausių wub.gif

O senas išbandytas metodas ir yra geriausias thumbup.gif kiti išmyslai tik iš bėdos verysad.gif jei jau kažką pridarai ne taip mirksiukas.gif

If na nors tu čia už mus visas kartais drįsti griežčiau pasisakyti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Jetau kiek gi galima tą patį aiškinti kai yra parodyta ir ant lentynėlių sudėliota, bandyti reikia o jau po to galima aiškintis kas nesigauna doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 16, 22:45)
O aš išmėginau tą būdą su dažyta servetėle,matyt,pasitaikė labai plona servetėlė ir man kiaurai dažas permirkdavo,bandžiau purkšti plaukų laku,nepadeda, ir sausiau tepant nepasidengia gražiai.Gal Aurelija dar kokios paslapties nepasakė ?

pasakiau viska, bet tik purskiau ne su plauku laku, o su tikru akriliniu laku smile.gif o pakabele tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 17 sausio 2008 - 11:20
Lachese, pakabele tai super grazi! mirksiukas.gif

Qwerti, saunuole - mieli darbeliai, vazonai gelems su aguonom man patiko 4u.gif
Atsakyti
niu kai pasake, kad neisena ejau dar syki savo eksperimenta daryti, nudazyti serveteles antra puse, niu ir vel viskas gavosi, va parodysiu kaip atrodo jei servetele uzklijuoji paprastai ant tamsaus pavirsiaus, stai koks vaizdas
http://public.fotki....s/dscn1856.html
ir va kaip tas pats gavosi jei uzlakuoji ir uzdazai kita puse
http://public.fotki....s/dscn1860.html
p.s. tik daryta ant bile ko, nes knietejo vel pabandyti cool.gif
Atsakyti
ačiū už pagyras ir experimentus, mano išvada : ta servetėlė tikrai labai plona,net ranka paėmus jaučiasi,kad plonesnė už kitas,kitas dalykas neturiu purškiamo akrilinio lako.Tiesa pasakius net nežinau,koks jis būna ,ar brangus ir kokie pavadinimai.

Beje juodas dažas pas mane mašininiai dažai smile.gif labai gražiai pasidengia ir iš karto duoda tokį blizgesį.
Atsakyti
Sveikos auksarankės 4u.gif Atgavau kompą ir iškart pas jus biggrin.gif Lachesyte - pakaba thumbup.gif Man patinka juodi daiktai ax.gif
Įdedu savo rėmelių seriją smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir dar viena dėžutė jau padovanota:

user posted image
Atsakyti
tas bučinys nė iš tolo neprilygsta klimtui thumbup.gif Super Crazy Daisy wub.gif
Atsakyti