Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 16, 15:48)
Aciu...
Pacius itrukimus isgavau su vienkomponenciu krakle-laku.

nu super kaip graziai tas sendinimas tau gavosi, as bandziau su sadolin antique laku, tai man kol kas niekas nesigavo...
Atsakyti
Dekupažas ant stiklinės lėkštės iš kitos pusės.
Un decoupage Diferente
Nežianu ar teko kam nors matyt. ax.gif
Atsakyti
Bik, labai graži lekštė - aš irgi taip noriu išbandyti biggrin.gif

Įdedu savo paskutinius darbelius - dežutė vyno buteliui ir keli kiti (pvz - ružavas buteliukų rinkinukas). ax.gif

Mano nauji darbeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutellina: 16 sausio 2008 - 14:42
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 16, 16:40)
Bik, labai graži lekštė - aš irgi taip noriu išbandyti  biggrin.gif

Įdedu savo paskutinius darbelius - dežutė vyno buteliui ir keli kiti (pvz - ružavas buteliukų rinkinukas).  ax.gif

Mano nauji darbeliai

labai labai vyno deze thumbup.gif is tokios dezutes tai ir vynas bus skanus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgonca: 16 sausio 2008 - 14:52
b-i-k ne tik matėm bet ir darėm ax.gif biggrin.gif . Aš dariau Pavonija darė mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2008 01 16, 15:04)
b-i-k  ne tik matėm bet ir darėm  ax.gif  biggrin.gif . Aš dariau Pavonija  darė  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

blush2.gif ir aš galvoju išbandyt...
Atsakyti
pakabele smile.gif jau foto tai doh.gif
http://public.fotki....abaramunes.html
melyna paukste niu tikrai sena padarei thumbup.gif man ci liaba graziai thumbup.gif (sorry jei tavo varda vis svepluodama parasau tingiu klaviatura persijungineti tongue.gif )
nutellina dezute thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 16 sausio 2008 - 19:06
Įdedu savo paskutinius darbelius - dežutė vyno buteliui ir keli kiti (pvz - ružavas buteliukų rinkinukas). ax.gif

Mano nauji darbeliai
[/quote]

NUTELINA
ooi kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O
jau ta dovana,tai superine 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tur but gimtuvininke laabai dziaugesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 16 sausio 2008 - 19:39
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 16, 20:01)
pakabele smile.gif  jau foto tai  doh.gif
http://public.fotki....abaramunes.html
melyna paukste niu tikrai sena padarei  thumbup.gif man ci liaba graziai  thumbup.gif (sorry jei tavo varda vis svepluodama parasau tingiu klaviatura persijungineti tongue.gif )
nutellina  dezute thumbup.gif

Labai aciu.
Nei nesitikejau, kad patiks blush2.gif
Nieko tokio del sveplavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 16, 20:01)
nutellina  dezute thumbup.gif

Ačiū 4u.gif O jūsų gražių pakabelių prisižiurėjus greit irgi pradėsiu savas daryti bigsmile.gif

QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 16, 20:38)
NUTELINA
ooi kaip grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O
jau ta dovana,tai superine 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tur but gimtuvininke laabai dziaugesi biggrin.gif

Ačiukas biggrin.gif Puokštė tikrai patiko ir ant stalo atrodė originaliai ax.gif Net anyta pasakė, kad aš ir toliau tokius dalykus daryčiau, o ji padės anukus prižiurėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražu ,Nutellina,jeigu reikia servetėlių,prašom vėl pas mane į svečius,pasidalinsiu,ką turiu atliekamo smile.gif

O aš išmėginau tą būdą su dažyta servetėle,matyt,pasitaikė labai plona servetėlė ir man kiaurai dažas permirkdavo,bandžiau purkšti plaukų laku,nepadeda, ir sausiau tepant nepasidengia gražiai.Gal Aurelija dar kokios paslapties nepasakė ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 16, 22:45)
Labai gražu ,Nutellina,jeigu reikia servetėlių,prašom vėl pas mane į svečius,pasidalinsiu,ką turiu atliekamo smile.gif

Ačiū, Lachesė biggrin.gif Tiesa, tada pas tave ir užsidegiau išbandyti dekupažą - pradėjau nuo eglutės papuošalų - mano albumuke irgiyra įdėta. Bet, aišku, taip gražiai kaip tavo - nesigavo schmoll.gif Bet vistiek savo eglutę papuošem tongue.gif O dėl servetelių turėsiu omenyj ax.gif
Atsakyti