Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

įkelsiu savo servetėlių lobynus, kai sesija baigsis karsta.gif

Nutellina, spintelė superinė thumbup.gif
daugiau neprisemenu nikais kas ką dėjo doh.gif bet rankinukas patiko ir taburetkė laugh.gif

Atsakyti
Aš norėjau parodyt servetėles, bet pagalvojau, kad tam Vilniaus albume, jei būtų dar albumų su forumiečių nickais, būtų lengviau atsirinkt.O dabar kaip, visos dedam ir gaunas daug daug servetėlių viena po kitos?
Atsakyti
hmmm...tai nežinau, kaip patogiau...ar dar ir nickais albumus, ar tik miestais palikt? prašom daugiau nuomonių rolleyes.gif
Atsakyti
Na pvz. aš turiu albumą susikurūs su servetėlėm, tik kitam puslapyje. Tai gal įdėt tik kelias servetėles kaip pvz. ir pateikt nuorodą g.gif bet kad nėra ten kur tos nuorodos dėt..
Atsakyti
Na, perdariau jau albumėlį - bus galima ir atskirus albumus su nickais susikurti... aš irgi turiu kitur pasidarius servetėlių albumėlį, bet ten daugiau dėl savęs, nes daugumos tai po kelis vnt. tik turiu, tai neparduodu... todėl čia sukelsiu tik tas, kurias tikrai parduodu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 15 sausio 2008 - 23:48
QUOTE(mijaka @ 2008 01 16, 00:26)
Nutellina, spintelė superinė thumbup.gif

Ačiū, Mijaka 4u.gif Tavo galerytei tai tikrai yra super grožybių - ypač patiko dežutė vyno buteliui - aš irgi vieną padariau neseniai, bet nepalyginsi biggrin.gif Vėliau savo vyno dežutės nuotrauka irgi įkelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 16, 00:13)
Vėliau savo vyno dežutės nuotrauka irgi įkelsiu  ax.gif

ačiū blush2.gif lauksim tavo nuotraukos rolleyes.gif

Atsakyti
Nezinau ar vykes, bet realybeje grazu... 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
MELYNA PAUKŠTE, labai gerai gavosi thumbup.gif man toks tikras suskilinėjęs pasenęs ir papilkėjęs medis atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 01 16, 14:01)
MELYNA PAUKŠTE, labai gerai gavosi thumbup.gif man toks tikras suskilinėjęs pasenęs ir papilkėjęs medis atrodo thumbup.gif

Jei tau taip atrodo, tai reiskia pavyko, nes tokio rezultato ir siekiau. Tikrai pasenusio biggrin.gif
Atsakyti
MELYNA PAUKSTE, jau kaip graziai gavosi tavo remelis sendintas thumbup.gif o su kuo tu ji sendinai?
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 01 16, 14:45)
MELYNA PAUKSTE, jau kaip graziai gavosi tavo remelis sendintas thumbup.gif o su kuo tu ji sendinai?

Aciu...
Pacius itrukimus isgavau su vienkomponenciu krakle-laku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 16 sausio 2008 - 13:48