įkelsiu savo servetėlių lobynus, kai sesija baigsis
Nutellina, spintelė superinė
daugiau neprisemenu nikais kas ką dėjo bet rankinukas patiko ir taburetkė
Aš norėjau parodyt servetėles, bet pagalvojau, kad tam Vilniaus albume, jei būtų dar albumų su forumiečių nickais, būtų lengviau atsirinkt.O dabar kaip, visos dedam ir gaunas daug daug servetėlių viena po kitos?
hmmm...tai nežinau, kaip patogiau...ar dar ir nickais albumus, ar tik miestais palikt? prašom daugiau nuomonių
Na pvz. aš turiu albumą susikurūs su servetėlėm, tik kitam puslapyje. Tai gal įdėt tik kelias servetėles kaip pvz. ir pateikt nuorodą bet kad nėra ten kur tos nuorodos dėt..
Na, perdariau jau albumėlį - bus galima ir atskirus albumus su nickais susikurti... aš irgi turiu kitur pasidarius servetėlių albumėlį, bet ten daugiau dėl savęs, nes daugumos tai po kelis vnt. tik turiu, tai neparduodu... todėl čia sukelsiu tik tas, kurias tikrai parduodu
QUOTE(mijaka @ 2008 01 16, 00:26)
Nutellina, spintelė superinė
Ačiū, Mijaka Tavo galerytei tai tikrai yra super grožybių - ypač patiko dežutė vyno buteliui - aš irgi vieną padariau neseniai, bet nepalyginsi Vėliau savo vyno dežutės nuotrauka irgi įkelsiu
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 16, 00:13)
Vėliau savo vyno dežutės nuotrauka irgi įkelsiu
ačiū lauksim tavo nuotraukos
MELYNA PAUKŠTE, labai gerai gavosi man toks tikras suskilinėjęs pasenęs ir papilkėjęs medis atrodo
QUOTE(mijaka @ 2008 01 16, 14:01)
MELYNA PAUKŠTE, labai gerai gavosi man toks tikras suskilinėjęs pasenęs ir papilkėjęs medis atrodo
Jei tau taip atrodo, tai reiskia pavyko, nes tokio rezultato ir siekiau. Tikrai pasenusio
MELYNA PAUKSTE, jau kaip graziai gavosi tavo remelis sendintas o su kuo tu ji sendinai?
QUOTE(virgonca @ 2008 01 16, 14:45)
MELYNA PAUKSTE, jau kaip graziai gavosi tavo remelis sendintas o su kuo tu ji sendinai?
Aciu...
Pacius itrukimus isgavau su vienkomponenciu krakle-laku.