Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

QUOTE(Lachesė @ 2008 01 15, 12:37)
tam jis ir pavadintas "svajonių kampeliu"

Dėl koperavimosi,tikrai gera idėja,o kokia nuolaida?

Tai kaip skelbia jų tinkalapyje 4,5 proc. ax.gif Aišku, suma nėra didelė, bet vis litas kitas ax.gif , o už 100 lt juk ne kiekviena gali užsipirkt doh.gif o jei surinktume daugiau norinčių pirkti, pvz už 200-300 lt, tai gal senasnaujas dar didesnę nuolaidėlę suteiktų ax.gif
Vat pvz. man dabar reikia vienos servetėlės iš jų, tai jos užsakyti man neapsimoka doh.gif Gal kuri ruošiatės ant dienų pas juo daryti didesnį užsakymą. Pinigėlius pervesčiau į sąskaitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Nelabai jie leidžias į kalbas dėl tų nuolaidų, nes nevienas žmogus valdo eparduotuvę, tai tipo negali suteikt nuolaidos ir bla bla bla
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 15, 13:31)
Tai kaip skelbia jų tinkalapyje 4,5 proc.  ax.gif Aišku, suma nėra didelė, bet vis litas kitas  ax.gif , o už 100 lt juk ne kiekviena gali užsipirkt  doh.gif o jei surinktume daugiau norinčių pirkti, pvz už 200-300 lt,  tai gal senasnaujas dar didesnę nuolaidėlę suteiktų  ax.gif
Vat pvz. man dabar reikia vienos servetėlės iš jų, tai jos užsakyti man neapsimoka  doh.gif Gal kuri ruošiatės ant dienų pas juo daryti didesnį užsakymą. Pinigėlius pervesčiau į sąskaitą  mirksiukas.gif

Negaliu neįsiterpti... Neseniai pirkau už 200 Lt, tai gavau 6,5 proc. nuolaidą ax.gif
Atsakyti
Ajajai, nenuorama, kaip tik si sekmadieni pasiemiau prekes is senasnaujas, siek tiek pavelavai verysad.gif verysad.gif
Aha, gerai supratai, jau uzsidegineju dekupazu thumbup.gif kaip tik sekmadieni pabandziau, bet aisku, kad pirmas blynas prisvilo unsure.gif g.gif verysad.gif
Su stiklu nera jau taip paprasta, bet vistiek ranku nezadu nuleisti thumbup.gif

Pasinaudosiu proga ir paklausiu visu profesionaliu 4u.gif ka darau ne taip: issikirpau motyva, uztepiau stiklo mediumo, nuemiau nuo serveteles visus apatinius sluoksnius (kokie tik galejo nusiimti) ir prilipinau. Tik kad man baisiausiai susiraukslejo verysad.gif bandziau tiesinti su kempinele, bet tada pradejo plysineti g.gif o kai ant virsaus dar karta bandziau tepti mediumo, isvis susigarbiniavo unsure.gif ka darau ne taip?? Gal ne visus sluoksnius reikai nuimt nuo serveteles, kad ji butu storesne?? O gal mediuma reikia skiesti, kad nebutu toks klampus?? blink.gif g.gif

Is anksto visoms DEKOJU uz patarimus!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 01 15, 14:02)
Pasinaudosiu proga ir paklausiu visu profesionaliu  4u.gif ka darau ne taip: issikirpau motyva, uztepiau stiklo mediumo, nuemiau nuo serveteles visus apatinius sluoksnius (kokie tik galejo nusiimti) ir prilipinau. Tik kad man baisiausiai susiraukslejo  verysad.gif bandziau tiesinti su kempinele, bet tada pradejo plysineti  g.gif o kai ant virsaus dar karta bandziau tepti mediumo, isvis susigarbiniavo  unsure.gif ka darau ne taip?? Gal ne visus sluoksnius reikai nuimt nuo serveteles, kad ji butu storesne?? O gal mediuma reikia skiesti, kad nebutu toks klampus??  blink.gif  g.gif

Is anksto visoms DEKOJU uz patarimus!! 4u.gif  wub.gif

aš ant stiklo klijuoju tik viršutinį servetėlės sluoksnį su skiestu lipalu (kaip įprasta dekupaže). O išdžiūvus servetėlei užtepu stiklo mediumu ant viršaus ir iškepu. Tokiu atveju tikrai labai lengva dirbti - servetėlė nesiraukšlėja, o jei kokia raukšlytė susimeta, tai ant slidaus stiklo paviršiaus nesunku patempti servetėlę, kad raukšlė išsilygintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 01 15, 14:00)
Negaliu neįsiterpti...  Neseniai pirkau už 200 Lt, tai gavau 6,5 proc. nuolaidą  ax.gif

Nu va bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rainiaake @ 2008 01 15, 14:02)
Ajajai, nenuorama, kaip tik si sekmadieni pasiemiau prekes is senasnaujas, siek tiek pavelavai verysad.gif  verysad.gif
Aha, gerai supratai, jau uzsidegineju dekupazu thumbup.gif kaip tik sekmadieni pabandziau, bet aisku, kad pirmas blynas prisvilo  unsure.gif  g.gif  verysad.gif
Su stiklu nera jau taip paprasta, bet vistiek ranku nezadu nuleisti  thumbup.gif

Pasinaudosiu proga ir paklausiu visu profesionaliu  4u.gif ka darau ne taip: issikirpau motyva, uztepiau stiklo mediumo, nuemiau nuo serveteles visus apatinius sluoksnius (kokie tik galejo nusiimti) ir prilipinau. Tik kad man baisiausiai susiraukslejo  verysad.gif bandziau tiesinti su kempinele, bet tada pradejo plysineti  g.gif o kai ant virsaus dar karta bandziau tepti mediumo, isvis susigarbiniavo  unsure.gif ka darau ne taip?? Gal ne visus sluoksnius reikai nuimt nuo serveteles, kad ji butu storesne?? O gal mediuma reikia skiesti, kad nebutu toks klampus??  blink.gif  g.gif

Is anksto visoms DEKOJU uz patarimus!! 4u.gif  wub.gif

Nu va verysad.gif Šaunuolė, kad bandai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2008 01 15, 13:51)
Nelabai jie leidžias į kalbas dėl tų nuolaidų, nes nevienas žmogus valdo eparduotuvę, tai tipo negali suteikt nuolaidos ir bla bla bla

Na, tvarkoj, kad ir neduotų papildomos nuolaidos, bet pvz. jei aš surenku pirkimų sau tik už 80 lt ir trūksta 20 lt , o kitai merginai reikia tik kokių smulkmenų, o jas tik siunčia, tai jai apsimokėtų kooperuotis. Ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites 4u.gif
Prisižiurėjau Jūsų padarytų grožybių ir pati nusprendžiau pabandyti. Štai mano pirmieji darbeliai - spintelė ir gelių vazonai. Nors gelių vazonai nepavyko - servetelės raštas susiliejo ir beveik nesimatė - tai aš piešinį išryškinau su akrilo dažais ir po to padengiau laku smile.gif O spintelė tai puikiai dera miegamajame ax.gif

Mano pirmieji darbeliai
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 15, 17:16)
Laba diena, mergaites  4u.gif
Prisižiurėjau Jūsų padarytų grožybių ir pati nusprendžiau pabandyti. Štai mano pirmieji darbeliai - spintelė ir gelių vazonai. Nors gelių vazonai nepavyko - servetelės raštas susiliejo ir beveik nesimatė - tai aš piešinį išryškinau su akrilo dažais ir po to padengiau laku smile.gif O spintelė tai puikiai dera miegamajame  ax.gif

Mano pirmieji darbeliai

Nu labai liuks pirmi darbeliai thumbup.gif thumbup.gif Spontelė su tapetais klijuota? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 15, 18:46)
Laba diena, mergaites  4u.gif
Prisižiurėjau Jūsų padarytų grožybių ir pati nusprendžiau pabandyti. Štai mano pirmieji darbeliai - spintelė ir gelių vazonai. Nors gelių vazonai nepavyko - servetelės raštas susiliejo ir beveik nesimatė - tai aš piešinį išryškinau su akrilo dažais ir po to padengiau laku smile.gif O spintelė tai puikiai dera miegamajame  ax.gif

Mano pirmieji darbeliai

Labai grazi spinta!!! Ir siena!!! Labai!!!
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 01 14, 14:02)
Puiku, matau, kad dauguma pritarė pasiūlymui thumbup.gif

Štai čia galite rasti albumėlius pagal miestus ir vieną albumą, skirtą servetėlių paieškai mirksiukas.gif

Parduodamos/keičiamos servetėlės

Jei kam nors bus noras kažką pakeisti ar sugalvosit kokį patogesnį būdą, tai prašom albumėlyje padaryti tvarką mirksiukas.gif

O kaip paziuret parduodamas/keiciamas sarveteles? blush2.gif
Ar albumas dar tuscias? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 15 sausio 2008 - 19:54
QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 15, 18:23)
Nu labai liuks pirmi darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif Spontelė su tapetais klijuota?  g.gif

Ačiukas 4u.gif Taip - čia tapetai biggrin.gif Ploninau juos kaip temeles pirmam puslapyje paaiškinta ax.gif

QUOTE(taibent1 @ 2008 01 15, 18:23)
Labai grazi spinta!!! Ir siena!!! Labai!!!

Ačiū už palaikymą - o siena tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2008 01 15, 19:53)
O kaip paziuret parduodamas/keiciamas sarveteles?  blush2.gif
Ar albumas dar tuscias?  ax.gif

kol kas albumai tušti...matyt dar neprisiruošė merginos savo servetėlių sukelti ax.gif
Atsakyti