Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

QUOTE(virgonca @ 2008 01 15, 10:10)
labai labai taburete grazi! as dar apie tokius didelius daiktus negalvoju ax.gif kol kas

user posted image dekui 4u.gif
atvirai pasakius, su taburetka buvo lengviau dirbti nei su pakaba g.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2008 01 15, 10:58)
[Galvoju pabandyt ant keraminių plytelių dekupažinti, bet jaučiu nieko nesigaus nes paviršius slidus... Ar reikia daryt kaip ant stiklo? Niekas nebandėt? Būtų smagu jei pasidalintumėt patirtimi.

Gali bandyti. tik tau reikes stiklo mediumo. Principas tas pats, reikia plytele gerai nuvalyti, kad neliktu riebalu ir klijuoti. Gali ant virsaus su stiklo dazais apipiesti. Jei plyteles dar nepriklijuotos, gali paskui jas prikaitinti orkaiteje, tada amzinas dalykas bus!
Atsakyti
Sveikutės,

gal jau kur rašėt, bet šioj temoj neradau, o kur jus gaunat tas visokias medines dėžutės?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2008 01 15, 12:33)
Sveikutės,

gal jau kur rašėt, bet šioj temoj neradau, o kur jus gaunat tas visokias medines dėžutės?

Ačiū  4u.gif

as maciau senasnaujas.lt bei artmanija.com puslapiuose, bet gal ir dar kur buna pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2008 01 15, 10:33)
Sveikutės,

Ačiū  4u.gif

Kai ieškojau kaune tekstilinio mediumo buvau užklydusi į puseplius ofisiuką, ten mačiau įvairių dėžučių.. Tik kainų nebepamenu. Tiesa kartais geru dėžučių lobynu gali būti ir sendaikčių turgūs. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 15 sausio 2008 - 10:57
pirmiausia giriu:
b-i-k, rankines ideja - thumbup.gif stilius lb man patinka. atlikima galima tobulinti, bet tai tinka mums visoms rolleyes.gif ir tikrai pritariu, kad tekstilinis dekupazas - drasu, todel, manau, puikiai susitvarkei thumbup.gif
virgonca, sages- wub.gif as pati visai neturiu kantrybes maziems daikciukams blush2.gif todel mane zavi tokie darbeliai blush2.gif
ragana, is visu triju darbeliu is karto matosi tavo stilius smile.gif puiku. man tai graziausia pakaba, bet itariu, kad ta taburete irgi smarkiai pagrazejo. as dazniausiai atnaujinamus daiktus nufotkinu PRIES ir PO dekoravimo. tada efektas didesnis blush2.gif ax.gif
na, tai ir as truputi pasigirsiu. nors tai nera visiskai dekupazas, bet blush2.gif dekoravau dukrai stala. cia toks paprastas pusinis, kaip Lacheses darbastalis (temoje - musu darbo vieta). siaip tai vargau daug su tuo stalu.
taigi, rodausi:
bendras vaizdas
motyvas is arciau
ir dar arciau smile.gif
atsiprasau del "balaganelio"..siaip tai cia yra "sutvarkyto" stalo vaizdas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 15 sausio 2008 - 11:21
Tai nupirkot dukrelei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,man labai jis patinka,kad nesiteptų tiek reikia nulakuoti,bet kadangi neturėjau kantrybės ,tai tiesiog užsidėjau stiklą ir ramiai galiu terliotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 15 sausio 2008 - 11:31
b-i-k bandėm mirksiukas.gif Kaip tik dėl slidumo ir labai puikiai servetėlės (aš su jomis eksperimentavau) klijuojasi ant keramikos, raukšlių nulis thumbup.gif . Klijuok su lipalu, po to stiklo mediumu padeng ir į orkaitę (aišku jei tai naujos plytelės dar neklijuotos). Jeigu jau suklijuotos tada dengi laku atspariu vandeniui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 15, 12:28)
Tai nupirkot dukrelei  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ,man labai jis patinka,kad nesiteptų tiek reikia nulakuoti,bet kadangi neturėjau kantrybės ,tai tiesiog užsidėjau stiklą ir ramiai galiu terliotis smile.gif

nupirkom smile.gif uz tai ir vargau, kad lakavau visas detales, tik paskui leidau surinkti doh.gif (apie zirafu klijavima isvis patyliu, net baisu prisimint doh.gif )
stalvirsi dengiau 3 kartus tokiu brangesniu laku parketiniu, tai tikiuosi, laikys. nors..jau maciau brukstelta flomastriu g.gif galvoju, gal ir deciau stikla, bet gi tegu mozoja, jos stalas hihihi.gif tik mes ji rinkdami pritvirtinome, kad nebutu lankstomas. nes kai prades paskui vaiaki lankstyt, tai jo ir neliks greitai doh.gif
dukrai dekoravau zirafomis, o maziui pirksim toki pat veliau, tai puosiu raganosiais rolleyes.gif is tikro patogu, kad tos lentynos yra, viskas gana talpiai susideda ten ax.gif
Atsakyti
ak, paklaidziojau Lacheses albume ax.gif pasvaigau blush2.gif klausima parasysiu i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 14, 22:32)
Tai ka mergaites  4u.gif  Atiduodu ir as jusu teismui savo pirmaja"taburetka" (ji buvo matyt po nuomojamo buto remontu labai nukentejus, aptaskyta visokiu spalvu dazais)
Pirmaji mano sepeti ir  pakaba  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Taburetka, labai čiotka thumbup.gif Turbūt daug vargai motyvus karpydama doh.gif

Turiu pasiūlymą merginoms iš Vilniaus, kurios apsipirkinėja senasnaujas.lt rolleyes.gif Gal kartais galim susikooperuoti apsipirkimą pas juos ir gautume nuolaidą rolleyes.gif Man pvz., ne visada reikia prekių už 100 lt, o nuolaida nepasinaudoti tikras griekas doh.gif lotuliukas.gif
Galėtume daryti pirkimą per vieną forumietą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 15, 12:18)
ak, paklaidziojau Lacheses albume ax.gif  pasvaigau blush2.gif  klausima parasysiu i az smile.gif
tam jis ir pavadintas "svajonių kampeliu"

Dėl koperavimosi,tikrai gera idėja,o kokia nuolaida?
Atsakyti