Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

QUOTE(bonza @ 2008 01 14, 22:12)
sveikos 4u.gif
ar pastebejot kad senasnaujas dezutes po pora litu pabrango  verysad.gif  gun_rifle.gif  bash.gif  box.gif

Jau ir taip jų kaina kosminė, ką jau ten branginti blink.gif
Galės po kiek laiko atseit išpardavimą padaryti - po tuos porą litų atpigins - žiūrėk kas ir susigundys doh.gif - o iš tikrųjų mokės pirminę kainą lotuliukas.gif

virgonca ir b-i-k - GRAŽU, smagu kad prisijungėt drinks_cheers.gif

nekartokit nuotraukų!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 14 sausio 2008 - 21:50
Tai ka mergaites 4u.gif Atiduodu ir as jusu teismui savo pirmaja"taburetka" (ji buvo matyt po nuomojamo buto remontu labai nukentejus, aptaskyta visokiu spalvu dazais)
Pirmaji mano sepeti ir pakaba blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
daili taburetė smile.gif mėgstu tokį stiliuką
Atsakyti
o man pakaba labiausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2008 01 14, 22:56)
daili taburetė smile.gif mėgstu tokį stiliuką

QUOTE(Lachesė @ 2008 01 15, 00:40)
o man pakaba labiausiai  wub.gif

Dekui mergaites user posted image Man labai daug reiskia tokie zodziai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 14, 23:32)
Tai ka mergaites  4u.gif  Atiduodu ir as jusu teismui savo pirmaja"taburetka" (ji buvo matyt po nuomojamo buto remontu labai nukentejus, aptaskyta visokiu spalvu dazais)
Pirmaji mano sepeti ir  pakaba  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

niu grazu thumbup.gif , as irgi turiu tokiu serveteliu kaip ant taburetes (tik dar niekur nepanaudojau) drinks_cheers.gif , graziai jos cia ir sendinimas thumbup.gif , juk ta spintele (is seniau) irgi buvai graziai apdirbusi smile.gif niu grazu viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 15 sausio 2008 - 09:25
QUOTE(virgonca @ 2008 01 14, 14:35)
sveikos mergaites, visas dekupoazo temas perskaiciau ir dabar ir as is jusu ismokau dekupazinti, mano pats pirmas ir graziausias darbelis, super kaip man patinka, tik nezinau kaip iseis foto ideti
user posted image
Papildyta:
dar kelios smile.gif (noriu paskelbti skelbimu lentoje-rankdarbiai, kad parduodu, bet kazkaip nepaskelbia mano temeles). gal pavyks ir uzsidirbti is sio malonaus uzsiemimo, nes jau nemazai sagiu pridariau ir namiskius, drauges jau apdovanojau
user posted image
user posted image
user posted image
prasau ivertinti, bet labai piktai nekomentuokite ax.gif

Tikrai grazios sages. Subtilios.

QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 14, 23:32)
Tai ka mergaites  4u.gif  Atiduodu ir as jusu teismui savo pirmaja"taburetka" (ji buvo matyt po nuomojamo buto remontu labai nukentejus, aptaskyta visokiu spalvu dazais)

Man tai labai patiko sepetys thumbup.gif
Atsakyti
Bic rankine man patiko, ir Raganos darbeliai labai mieli, spalvos ramios, labai subtilus. thumbup.gif
Atsakyti
virgonga gražios sagės. Man į akį krito su kailiuku wub.gif wub.gif wub.gif

Ragana šepetys ir pakaba labai liuks thumbup.gif thumbup.gif ir "taburietkai" į gerą pasikeitimai biggrin.gif biggrin.gif

Oi vos nepamiršau b-i-k , na šaunuolė, dekupažinis popierius ant medžiagos tai tikrai nėra paprasta doh.gif . Rankinė super thumbup.gif nelabai nuotraukoje ir negerumai tesimato tongue.gif . Retai kas išviso ant medžiagos rįžtasi dekupažint, taip kad pagyrimai tau dideliausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 15 sausio 2008 - 09:41
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 15, 09:16)
niu grazu thumbup.gif , as irgi turiu tokiu serveteliu kaip ant taburetes (tik dar niekur nepanaudojau) drinks_cheers.gif , graziai jos cia ir sendinimas thumbup.gif , juk ta spintele (is seniau) irgi buvai graziai apdirbusi  smile.gif niu grazu viskas thumbup.gif

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 15, 09:22)
Man tai labai patiko sepetys thumbup.gif

QUOTE(else @ 2008 01 15, 09:28)
Raganos darbeliai labai mieli, spalvos ramios, labai subtilus. thumbup.gif

QUOTE(cikcak @ 2008 01 15, 09:32)
Ragana  šepetys ir pakaba labai liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  ir "taburietkai" į gerą pasikeitimai  biggrin.gif  biggrin.gif

oi mergaiciukes, didelis dekui 4u.gif kaip gera girdeti tokius zodzius is ismananciu zmoniu blush2.gif labai sirdele paglostet user posted image norisi vel kazka daryti ax.gif
Va jum visom user posted image
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyrimus 4u.gif 4u.gif
Gal būčiau nieko nedarius ant medžiagos, bet labai tašikės reikėjo, o naujos kaip ir neradau tokios kokios noriu arba kaina buvo doh.gif Tai pasiryžau atnaujint. Bet jau nežinau, kada ant medžiagos vėl bandysiu, nebent iš užsispyrimo, kad padaryt gerai ir gražiai blush2.gif ax.gif
Galvoju pabandyt ant keraminių plytelių dekupažinti, bet jaučiu nieko nesigaus nes paviršius slidus... Ar reikia daryt kaip ant stiklo? Niekas nebandėt? Būtų smagu jei pasidalintumėt patirtimi.
Atsakyti
[quote=aurelija_ma,2008 01 14, 21:25]
virgonca thumbup.gif thumbup.gif
o kaip vis delto pasidaryti ar kur gauti ta pacia sage ant kurios dekupazinti butu galima, gal ir buvo cia rasyta, bet tikrai nepamenu, gal kas pasakytu ax.gif

as tai ant paprasto kartono klijuoju paveiksliuka (servetele, arba is zurnalo, arba ant paprasto popieriaus su paprastu printeriu atspausdinta), isdziusta klijai, ir tada tepu Antik I, isdziusta, tepu Antik II, isdziusta, tada patina su spalvotais milteliais kokiais nors (seseliai, bronza, tekstilei dazai, akriliniai dazai), isigeria, nuvalau ir lakuoju laku. viskas kerpiesi paveiksliuka ta ir bandai kaip nors idomiai apilikuoti, tik vat kartais negrazu kad is sono paziurejus tai ir matosi tas kartono krastelis (tada jeigu neklijuoju atlasines juosteles, tai bent jau karoliukais apsiunu), bet is virsaus tai super thumbup.gif . tai vat ta sage, tai ir yra paveiksliukas kuri tu pati ir padarai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 15, 00:32)

labai labai taburete grazi! as dar apie tokius didelius daiktus negalvoju ax.gif kol kas
Atsakyti