Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

[quote=frederica,2008 01 13, 17:39]
drinks_cheers.gif siaubingai patinka kai sumaišomos įvairios technikos ir gimsta nauji kūrinėliai. Dievinu nėrinius, o čia nėrinys + tinkas= orginalu thumbup.gif
Nuostabūs paveikslai, reiks man sienas taip ''prasitinkuot'' thumbup.gif
Papildyta:

Aciū visoms 4u.gif
Atsakyti
justess, mintis tikrai gera thumbup.gif kažkaip aš praleidau kada tai parašei hihihi.gif tik dabar pastebėjau šį pasiūlymą, kai frederika pakomentavo ax.gif aš už biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi už Justess22 pasiūlymą drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

white tea o šitos laukinės ar nelabai g.gif blush2.gif ax.gif biggrin.gif

user posted image user posted image
Tokių tai šiek tiek turiu dar g.gif g.gif

else tavo darbeliai nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 14 sausio 2008 - 11:37
As irgi uz Justes 22 pasiulyma del serveteliu, tik dar pasiulyciau miestus rasyti (ar is karto pagal miestus katalogiukus padaryti) g.gif , nes gal lengviau su is savo miestuose esanciomis apsikeisti ar parduoti, juk tada nieko ir niekur siusti nebereikia, nes pas mane irgi serveteliu tai jau prisikaupe doh.gif , ir kaip man vienai tai gal tiek ir nereikia mirksiukas.gif else tavo darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Puiku, matau, kad dauguma pritarė pasiūlymui thumbup.gif

Štai čia galite rasti albumėlius pagal miestus ir vieną albumą, skirtą servetėlių paieškai mirksiukas.gif

Parduodamos/keičiamos servetėlės

Jei kam nors bus noras kažką pakeisti ar sugalvosit kokį patogesnį būdą, tai prašom albumėlyje padaryti tvarką mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, visas dekupoazo temas perskaiciau ir dabar ir as is jusu ismokau dekupazinti, mano pats pirmas ir graziausias darbelis, super kaip man patinka, tik nezinau kaip iseis foto ideti
user posted image
Papildyta:
dar kelios smile.gif (noriu paskelbti skelbimu lentoje-rankdarbiai, kad parduodu, bet kazkaip nepaskelbia mano temeles). gal pavyks ir uzsidirbti is sio malonaus uzsiemimo, nes jau nemazai sagiu pridariau ir namiskius, drauges jau apdovanojau
user posted image
user posted image
user posted image
prasau ivertinti, bet labai piktai nekomentuokite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgonca: 14 sausio 2008 - 13:31
Ruošiausi ruošiausi ir pagaliau prisiruošiau prisijungti ir aš. Pirmas darbas, galėjau pasirinkt ir kažką lengvesnio doh.gif bet jau pirmas blynas yra - dekupažinta rankinė.
Kaip pirmas blynas gal nieko, bet tekstilei dekupažinio popieriaus turbūt nenaudosiu daugiau, labai sunkiai su juo dirbosi. Neįsigėrė, nelipo. doh.gif Nežinojau ką daryt. O po lyginimo dar ir raukšlelės gavosi.Spėju dėl blogo sukibimo su medžiaga, nors gali būt ir dėl to, kad medžiaga pati linkusi būt nelygi. Tai va.
Atiduodu jūsų teismui.
Rankine
Detale1
Detale2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 14 sausio 2008 - 18:44
***** anksciau paprasciau budavo nuotrauka idet...
pabandysiu kanors padaryt...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 14 sausio 2008 - 19:32
virgonca thumbup.gif thumbup.gif
o kaip vis delto pasidaryti ar kur gauti ta pacia sage ant kurios dekupazinti butu galima, gal ir buvo cia rasyta, bet tikrai nepamenu, gal kas pasakytu ax.gif
ir dar Justes22 gal dar butu galima viena katalogeli kaip pvz KITI MIESTAI (prie serveteliu, nes as pvz is siauliu, tai net ir neisetu man ideti, ir dar gal pasvorda butu galima, kad butu galima imesti savo serveteliu mirksiukas.gif )
b_i_k thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 14 sausio 2008 - 19:37
Iš arčiau...
user posted image
user posted image

Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar pastebejot kad senasnaujas dezutes po pora litu pabrango verysad.gif gun_rifle.gif bash.gif box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 14 sausio 2008 - 21:13
QUOTE(virgonca @ 2008 01 14, 13:35)
sveikos mergaites, visas dekupoazo temas perskaiciau ir dabar ir as is jusu ismokau dekupazinti, mano pats pirmas ir graziausias darbelis, super kaip man patinka, tik nezinau kaip iseis foto ideti
user posted image
Papildyta:
dar kelios smile.gif (noriu paskelbti skelbimu lentoje-rankdarbiai, kad parduodu, bet kazkaip nepaskelbia mano temeles). gal pavyks ir uzsidirbti is sio malonaus uzsiemimo, nes jau nemazai sagiu pridariau ir namiskius, drauges jau apdovanojau
user posted image
user posted image
user posted image
prasau ivertinti, bet labai piktai nekomentuokite ax.gif

LABAI GRAZU thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Man visos patinka!
Atsakyti