[quote=frederica,2008 01 13, 17:39]
siaubingai patinka kai sumaišomos įvairios technikos ir gimsta nauji kūrinėliai. Dievinu nėrinius, o čia nėrinys + tinkas= orginalu
Nuostabūs paveikslai, reiks man sienas taip ''prasitinkuot''
Papildyta:
Aciū visoms
justess, mintis tikrai gera kažkaip aš praleidau kada tai parašei tik dabar pastebėjau šį pasiūlymą, kai frederika pakomentavo aš už
As irgi uz Justes 22 pasiulyma del serveteliu, tik dar pasiulyciau miestus rasyti (ar is karto pagal miestus katalogiukus padaryti) , nes gal lengviau su is savo miestuose esanciomis apsikeisti ar parduoti, juk tada nieko ir niekur siusti nebereikia, nes pas mane irgi serveteliu tai jau prisikaupe , ir kaip man vienai tai gal tiek ir nereikia else tavo darbeliai
Puiku, matau, kad dauguma pritarė pasiūlymui
Štai čia galite rasti albumėlius pagal miestus ir vieną albumą, skirtą servetėlių paieškai
Parduodamos/keičiamos servetėlės
Jei kam nors bus noras kažką pakeisti ar sugalvosit kokį patogesnį būdą, tai prašom albumėlyje padaryti tvarką
Štai čia galite rasti albumėlius pagal miestus ir vieną albumą, skirtą servetėlių paieškai
Parduodamos/keičiamos servetėlės
Jei kam nors bus noras kažką pakeisti ar sugalvosit kokį patogesnį būdą, tai prašom albumėlyje padaryti tvarką
sveikos mergaites, visas dekupoazo temas perskaiciau ir dabar ir as is jusu ismokau dekupazinti, mano pats pirmas ir graziausias darbelis, super kaip man patinka, tik nezinau kaip iseis foto ideti
Papildyta:
dar kelios (noriu paskelbti skelbimu lentoje-rankdarbiai, kad parduodu, bet kazkaip nepaskelbia mano temeles). gal pavyks ir uzsidirbti is sio malonaus uzsiemimo, nes jau nemazai sagiu pridariau ir namiskius, drauges jau apdovanojau
prasau ivertinti, bet labai piktai nekomentuokite
Papildyta:
dar kelios (noriu paskelbti skelbimu lentoje-rankdarbiai, kad parduodu, bet kazkaip nepaskelbia mano temeles). gal pavyks ir uzsidirbti is sio malonaus uzsiemimo, nes jau nemazai sagiu pridariau ir namiskius, drauges jau apdovanojau
Ruošiausi ruošiausi ir pagaliau prisiruošiau prisijungti ir aš. Pirmas darbas, galėjau pasirinkt ir kažką lengvesnio bet jau pirmas blynas yra - dekupažinta rankinė.
Kaip pirmas blynas gal nieko, bet tekstilei dekupažinio popieriaus turbūt nenaudosiu daugiau, labai sunkiai su juo dirbosi. Neįsigėrė, nelipo. Nežinojau ką daryt. O po lyginimo dar ir raukšlelės gavosi.Spėju dėl blogo sukibimo su medžiaga, nors gali būt ir dėl to, kad medžiaga pati linkusi būt nelygi. Tai va.
Atiduodu jūsų teismui.
Rankine
Detale1
Detale2
Kaip pirmas blynas gal nieko, bet tekstilei dekupažinio popieriaus turbūt nenaudosiu daugiau, labai sunkiai su juo dirbosi. Neįsigėrė, nelipo. Nežinojau ką daryt. O po lyginimo dar ir raukšlelės gavosi.Spėju dėl blogo sukibimo su medžiaga, nors gali būt ir dėl to, kad medžiaga pati linkusi būt nelygi. Tai va.
Atiduodu jūsų teismui.
Rankine
Detale1
Detale2
virgonca
o kaip vis delto pasidaryti ar kur gauti ta pacia sage ant kurios dekupazinti butu galima, gal ir buvo cia rasyta, bet tikrai nepamenu, gal kas pasakytu
ir dar Justes22 gal dar butu galima viena katalogeli kaip pvz KITI MIESTAI (prie serveteliu, nes as pvz is siauliu, tai net ir neisetu man ideti, ir dar gal pasvorda butu galima, kad butu galima imesti savo serveteliu )
b_i_k
o kaip vis delto pasidaryti ar kur gauti ta pacia sage ant kurios dekupazinti butu galima, gal ir buvo cia rasyta, bet tikrai nepamenu, gal kas pasakytu
ir dar Justes22 gal dar butu galima viena katalogeli kaip pvz KITI MIESTAI (prie serveteliu, nes as pvz is siauliu, tai net ir neisetu man ideti, ir dar gal pasvorda butu galima, kad butu galima imesti savo serveteliu )
b_i_k
sveikos
ar pastebejot kad senasnaujas dezutes po pora litu pabrango
ar pastebejot kad senasnaujas dezutes po pora litu pabrango
QUOTE(virgonca @ 2008 01 14, 13:35)
sveikos mergaites, visas dekupoazo temas perskaiciau ir dabar ir as is jusu ismokau dekupazinti, mano pats pirmas ir graziausias darbelis, super kaip man patinka, tik nezinau kaip iseis foto ideti
Papildyta:
Papildyta:
LABAI GRAZU
Man visos patinka!