labai šitos saulėgražos
net nugarėlė dekoruota... nežinočiau iš kurios pusės padėti
QUOTE(Tranquility @ 2007 12 21, 13:51)
labai šitos saulėgražos
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 21, 10:35)
ai dar biski deginimo technikos naudojau
si kart dazu spaslepiau kad vel nepripaiseliiociau nieko
va
Na va šitas darbelis tikrai vykęs. Tik iš arčiau norėtųsi, kaip ten ar raukšlių nepalikai
Šaunuolė
QUOTE(cikcak @ 2007 12 21, 13:10)
Tu čia apie ką?
QUOTE(IF... @ 2007 12 21, 15:16)
:Tu čia apie ką?
Eina sau čia ne tau, čia ko gero Mėlynai Paukštei skyriau, citavimą supainiojau čia su tom diskusijom galima visai nublūdyti, kas ką sakė. Aš apie tai kad yra kas paslaptimis pasidalina
QUOTE(IF... @ 2007 12 21, 15:16)
Na va šitas darbelis tikrai vykęs. Tik iš arčiau norėtųsi, kaip ten ar raukšlių nepalikai
Šaunuolė
Tu čia apie ką?
raukslytes nei gramo nera -
gi tiek isntrukciju prisiskaiciau, tai geda butu dabar su rakslem klijuoti, viskas isplota lygu lygu
žinot panos, negražu taip ana tema dar nebaigta buvo, o jūs jau kiek naujoj prišnekėjot....katik ta baigėsi tai ėjau ieškot, žiūriu jau nuo vakar čia tupit einu skaityt
Papildyta:
ir aš turiu tokią dėžutę bet nedrįstu pradėt, nežinau nuo kurio gali prieit prie jos tau puikiai pavyko
aga ir aš pastebėjau na aš visada išpasakoju viską ką žinau ir ko nežinau irgi tik dažniausiai manęs per AŽ klausia visom atsakau, jeigu ka kreipkites
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 21, 09:35)
"Saules gelele"
ir aš turiu tokią dėžutę bet nedrįstu pradėt, nežinau nuo kurio gali prieit prie jos tau puikiai pavyko
QUOTE(cikcak @ 2007 12 21, 12:10)
Ir išviso kažko čia visos taip užsiciklinusios ant tų skilinėjimo lakų, net nesuprantu kodėl vien apie juos klausimai sukasi
aga ir aš pastebėjau na aš visada išpasakoju viską ką žinau ir ko nežinau irgi tik dažniausiai manęs per AŽ klausia visom atsakau, jeigu ka kreipkites
As irgi kaip Mijaka isokau i vaziuojanti traukini
Diskusijos vyksta abiejose temose... Viena nepasibaigus, o jau kita pradsidejus
MELYNA PAUKŠTĖ , puikios tavo idejos ir sumanymai del galerijos
Jau matau vizija - kai igriusim kada visos i svecius su dovanom
Diskusijos vyksta abiejose temose... Viena nepasibaigus, o jau kita pradsidejus
MELYNA PAUKŠTĖ , puikios tavo idejos ir sumanymai del galerijos
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 21, 08:35)
as naudoju iprastinius klijus ir servetkas
laka turiu maziuke bonkute ale spec. bet jo uzteks tik vienai dezutei aplakuoti - taigis vaziuosiu i senukus
va mano darbukai
laka turiu maziuke bonkute ale spec. bet jo uzteks tik vienai dezutei aplakuoti - taigis vaziuosiu i senukus
va mano darbukai
Kokio dydzio dezute? Kuo dekoruota? Na, ar ten tokios skirtingos gelytes, ar spausdinta, ar dekupazinis popierius... Labai fainuoliska O dar pastatyt galima bet kur, nes grazi is visu sonu
Joanna+2007 12 21, 15:50-->
QUOTE( Joanna @ 2007 12 21, 15:50)
MELYNA PAUKŠTĖ [/b], puikios tavo idejos ir sumanymai del galerijos
Arba: igriusim kada visos i svecius dovanu!
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 21, 18:04)
Kokio dydzio dezute? Kuo dekoruota? Na, ar ten tokios skirtingos gelytes, ar spausdinta, ar dekupazinis popierius... Labai fainuoliska O dar pastatyt galima bet kur, nes grazi is visu sonu
kaip smagu kad patiko mano dezute
dezutes matmenys 14.5x20x6.5
ten servetele, viena tik tokia teturejau..ir ant servettkos buvo visos skirtingos saulegrazos,tai visas ir sudejau i sita dezute
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 12 21, 11:09)
Apskritai tai pastebejau, kad yra asmenybiu, kurios tik ir laukia kokio kabliuko suregzt konflikteliui ir diskusija jau nebesigauna.
Pas mus daug kas viska slepia, kad tik kitas neismoktu, kad nepradetu daryti, nes visur mato konkurencija.
Pas mus daug kas viska slepia, kad tik kitas neismoktu, kad nepradetu daryti, nes visur mato konkurencija.
Nerodysim pirštais, kas šitą jovalą pradėjo... pirmiausiai kaktusais apmėtė, o paskui jau gerutė, kursus, galeriją siūlo... Gal tau lenkė pažadėjo nemokamus kursus, jei dar porą naivuolių atveši?
O merginos čia tikrai geranoriškos: kiek aš klausiau - visos atsakė, kiek manęs - irgi. Kiek prirašiau asmeninių žinučių, aiškindama "paslaptis" - ant jaučio odos nesurašysi...
Rašytos ir nerašytos visų forumų taisyklės skelbia - jei tau nepatinka, geriau nutylėkm, o kurstyti aistras negražu... Kaip mergaitėms po tokių apmėtymų išdrįsti rodyti savo darbelius? Juk čia dauguma susirenkančių dar tik mokosi dekupažo pradmenų, praprususios dauguma dingsta, sėkmingai dirba ir parduoda tikrai neprastus darbus. Lieka tikros savanorės, su dideliu atsidavimu aiškinančios vėl ir vėl atrodytų paprastus dalykus. Beje, forumas viešas, po tokių pasakymų ir tos paskutinės gali įsižeisti ir atsukti nugaras - ar neteko matyti mirštančių temų, kur lankosi vien naujokės, klausinėjančios viena kitos ir kepančios tuos pačius blynus?
O GAL JAU LAIKAS PARODYTI, KĄ PATI SUGEBI???
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 21, 16:44)
kaip smagu kad patiko mano dezute
dezutes matmenys 14.5x20x6.5
ten servetele, viena tik tokia teturejau..ir ant servettkos buvo visos skirtingos saulegrazos,tai visas ir sudejau i sita dezute
Na, kaip galetu nepatikt? Tai ji tokia mazute, papuosalams ar pan.?
Na man musu merginos tai super grazius darbelius padaro nesuprantu kodel sake kad nelabai
Papildyta:
Gal galite atsakyti, o ryzini popieriu ar plesote ar iskerpate?
Papildyta:
Gal galite atsakyti, o ryzini popieriu ar plesote ar iskerpate?