aciukas cikcak, as klausiau ne pavonijos, o aplamai tik pries tai buvau pavonija pagyrusi, matai kaip cia gaunasi sendinau lempa ir is trecio sykio gavosi taip kai noriu tas pasendinimas, ir daba noriu kazkaip ta paveiksliuka su angeliuku priklijuoti, bet uzklijavau, tai visiskai nieko nesimato, o daba pagalvojau, kad jei serveteles kita puse nudazius su akriliniais dazais ir tada priklijavus idomu kas gautusi, einu muset bandyti
aciu ir pavonijai uz atsakyma, bet muset einu serveteles kita puse dazyti, nes lempos tai jau nebeperdazinesiu, mat jau ir laku nulakuota vienu sluoksniu
Dažyti servetėlės antrą pusę oi oi, bijau kad vargu ar kas gausis. Dabar vienintelė išeitis dekupažinis popierius, jis storesnis netaip persišviečia tik su juo irgi nelabai lengva - žiūrint kokioje vietoje klijuosi, sunkiausiai su juo einasi ant visokių sulinkimų išgaubimų
QUOTE(cikcak @ 2008 01 11, 16:37)
Dažyti servetėlės antrą pusę oi oi, bijau kad vargu ar kas gausis. Dabar vienintelė išeitis dekupažinis popierius, jis storesnis netaip persišviečia tik su juo irgi nelabai lengva - žiūrint kokioje vietoje klijuosi, sunkiausiai su juo einasi ant visokių sulinkimų išgaubimų
gavosi valio
QUOTE(pavonija @ 2008 01 11, 11:47)
rodau savo paskutinį "derlių", visi spausdinti paveiksliukai, krašteliai dėžučių tapyti, nes dailiai apklijuoti spausdintinio paveiksliuko neišeina, taip ir sukuosi iš situacijos
Tiesiog "Oho"!
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 13:28)
sendinau lempa ir is trecio sykio gavosi taip kai noriu tas pasendinimas, ir daba noriu kazkaip ta paveiksliuka su angeliuku priklijuoti, bet uzklijavau, tai visiskai nieko nesimato, o daba pagalvojau, kad jei serveteles kita puse nudazius su akriliniais dazais ir tada priklijavus idomu kas gautusi, einu muset bandyti
Puiku, kad tau gavosi nudazyt serveteles kita puse baltai Nepersigere dazai? Kazkas sake, kad gali persisunkt mazyciai taskuciai... Ir dar tokioms situacijoms kazkas siule tokia iseiti: uzdedi ir apvedi iskirpta motyva, o ta vieta nudazai baltu akrilu, kai isdziusta - klijuoji. Gal irgi neblogas budas
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 09, 23:46)
mergaites, gal kas galetumete padeti, su kokiu sendinanciu dvikomponenciu dirbote ar dirbate ir buvo geras ir buvo lengvai dirbti, ir ypac kas pirko is ARTMANIJOS, mat bus proga pabuti Klaipedoje, tai sakau nusipirkciau, zinau kad buvo kazkur kalbama apie tai skaiciau, bet tikrai nebepamenu ir nebeatkapstysiu, mat kai skaiciau ir ziurinejau darbelius nemaniau kad man patiks dekupazas, dabar noreciau dar pabandyti servetele pasendinti, o ne tik pati daikta pasysakykit
Siulau pameginti ARTmanijos nauja laka Fine Crackle Finish, jis yra dvikomponentis ir gaunasi labai ploni itrukimai. Labai lengva dirbti. kaina irgi gera 28Lt.
sveikutės, jau ( ) skaitysiu 7 temą, ot užsikabinau.. dar nieko doro nepadariau tik ant kamstiniu padekliuku po gelyte paklijavau ir ant lentutės sadolin atique išbandžiau, "didieji" darbai laukia ateity..
Norėjau tik parašyti kad esat šaunuolės ir skaitant labai fainai pažiūrėt į Jūsų darbelius
ir iš vis šios temos atmosfera labai gerai nuteikianti, draugiška - malonu skaityt.
Norėjau tik parašyti kad esat šaunuolės ir skaitant labai fainai pažiūrėt į Jūsų darbelius
ir iš vis šios temos atmosfera labai gerai nuteikianti, draugiška - malonu skaityt.
QUOTE(Mėlyna @ 2008 01 11, 17:39)
Puiku, kad tau gavosi nudazyt serveteles kita puse baltai Nepersigere dazai? Kazkas sake, kad gali persisunkt mazyciai taskuciai... Ir dar tokioms situacijoms kazkas siule tokia iseiti: uzdedi ir apvedi iskirpta motyva, o ta vieta nudazai baltu akrilu, kai isdziusta - klijuoji. Gal irgi neblogas budas
aga gavosi ir labai paprastai pasidejus ant pleveles, bandymas pavyko, ir dazai jokie nepersigere
QUOTE(atsringa @ 2008 01 11, 21:04)
sveikutės, jau ( ) skaitysiu 7 temą, ot užsikabinau.. dar nieko doro nepadariau tik ant kamstiniu padekliuku po gelyte paklijavau ir ant lentutės sadolin atique išbandžiau, "didieji" darbai laukia ateity..
sveika prisijungus
Pavonija,
kokios gražios tavo dežutės
man aišku irgi su Merlin labiausiai patiko, pati juk neseniai dariau, jei dar nepamiršot
http://public.fotki....e/marilynm.html
Tiesa, mano MB akies kraštelių pamatęs Justess darbus atnešė ir man degiklį, rado kažkur rūsy iš savo mokyklos laiku - senas toks, pobaisis, bet veikia - tai gal netrukus turėsiu ką parodyt šalia dekupažo
kokios gražios tavo dežutės
man aišku irgi su Merlin labiausiai patiko, pati juk neseniai dariau, jei dar nepamiršot
http://public.fotki....e/marilynm.html
Tiesa, mano MB akies kraštelių pamatęs Justess darbus atnešė ir man degiklį, rado kažkur rūsy iš savo mokyklos laiku - senas toks, pobaisis, bet veikia - tai gal netrukus turėsiu ką parodyt šalia dekupažo
QUOTE(else @ 2008 01 11, 19:37)
Siulau pameginti ARTmanijos nauja laka Fine Crackle Finish, jis yra dvikomponentis ir gaunasi labai ploni itrukimai. Labai lengva dirbti. kaina irgi gera 28Lt.
niu daba ir nebezinau ka ir bepirkti, idomu butu pamatyti tuos itrukimus, gal kas imestu foto jei nesunku, ir cia net patinos ziuriu nereikia, uztenka tipo tik akrilo nebezinau ka daryti
Joanna niu kaip gi galima pamirsti tavo dezute, kai tokia nereali, o is kur dazus juodus pirkai, jei ne paslaptis, sako kad senukuose yra, bet kol nepabuvosiu didesniam mieste tai muset ir busiu be juodu dazu, nes cia nera pas mus pirkti, siulo tik pigmentus, bet kad ir kiek to juodo pigmento bepiltum kaip pilka taip pilka
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 16:23)
gavosi valio
prašom detaliau, su kokias dažais dažei ir ar tik tą viršutinį sluoksnį su paveikslėliu, ar kaip kitaip? Nes man tik teptuku prie servetėlės prisilietus viskas persigeria baltais dažais Matyt kažko dar nežinau
Joanna+2008 01 11, 20:56-->
QUOTE( Joanna @ 2008 01 11, 20:56)
Tiesa, mano MB akies kraštelių pamatęs Justess darbus atnešė ir man degiklį
žiūriu, kad aš čia naują virusą stipriai užnešiau Jau merginos skundėsi, kad degiklių nebėra kur nusipirkt - visi dingo nuo lentynų Dabar aš jau su degintais darbeliais čia nebelendu, nes yra tam skirta tema
Jei kam įdomu: Deginti ant medžio darbeliai
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 21:09)
niu daba ir nebezinau ka ir bepirkti, idomu butu pamatyti tuos itrukimus, gal kas imestu foto
galiu porą foto įmest...
Stamperia firmos "Sottile" (tarpeliai įtrinti aliejiniais dažais)
Iš Artmanijos AntikI ir AntikII (tarpeliai įtrinti sidabriniu akrilu)
Patirties su kitais dvikomponenčiais neturiu
pavonija man labiausiai ta medinė lakuota dėžutė
nu žinok turbūt dviratį išradai...niekaip man galvoje netelpa kaip tu ten ką dažei ir svarbiausia kaip pavyko papasakok plačiau
aš irgi tokį senuką turiu tik jau senokai nedeginau
tai nueik į kokią maximą ir prie kanceliarinių prekių yra akrilinių dažų rinkinukai, tik nedideli kiekiai ten
kokia graži šita
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 20:24)
aga gavosi ir labai paprastai pasidejus ant pleveles, bandymas pavyko, ir dazai jokie nepersigere
nu žinok turbūt dviratį išradai...niekaip man galvoje netelpa kaip tu ten ką dažei ir svarbiausia kaip pavyko papasakok plačiau
QUOTE( Joanna @ 2008 01 11, 20:56)
senas toks, pobaisis, bet veikia - tai gal netrukus turėsiu ką parodyt šalia dekupažo
aš irgi tokį senuką turiu tik jau senokai nedeginau
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 21:09)
bet kol nepabuvosiu didesniam mieste tai muset ir busiu be juodu dazu
tai nueik į kokią maximą ir prie kanceliarinių prekių yra akrilinių dažų rinkinukai, tik nedideli kiekiai ten
QUOTE(justess22 @ 2008 01 11, 21:28)
Iš Artmanijos AntikI ir AntikII (tarpeliai įtrinti sidabriniu akrilu)
kokia graži šita
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 22:09)
kai tokia nereali, o is kur dazus juodus pirkai, jei ne paslaptis, sako kad senukuose yra, bet kol nepabuvosiu didesniam mieste tai muset ir busiu be juodu dazu, nes cia nera pas mus pirkti, siulo tik pigmentus, bet kad ir kiek to juodo pigmento bepiltum kaip pilka taip pilka
Aš viską spausdinausi - susikomponavau kompe, padariau juodą foną ir pirmyn Na pavariau aišku, nes toneris greitai baigėsi po tų mano darbelių
O dažus juodus pirkau Thomas Philips, didelė tubelė atrodo kainavo apie 6-7 Lt (tik šitai dežutei jų visai nenaudojau).