Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

aga noreciau pasendinti pacia servetele ant dekoruoto daikto, aciukas cikcak uz issisakyma ir uz patarima, zinau kad senasnaujas turi irgi visokiu ten priemoniu, bet ten reikia siustis, o cia vat pati pabuvosiu Klaipedoj, tai sakau sutaupysiu bent jau siuntima cool.gif nes kaip gali buti Klaipedoj ir neuzsukti i ta parduotuvele cool.gif
Atsakyti
aurelija_ma,pirkus esu tą laką man jis visai patiko, o dar jei siųstis nereikia tai iš viso puiku, tie trūkimai truputį stambesni būna nei lakų iš Senas naujas pvz. kokio "Medium", mačiau Artmanijoje yra su panašiu efektu kaip Sotille tik kitos firmos, bet nebandžius, negaliu pasakyti ar geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 10 sausio 2008 - 11:10
sveikos ax.gif per dvi savaites atostogu jusu neskaiciau, tai nuo vakar geriu info smile.gif lb miela, kaddaug darbeliu ir nemazai diskusiju ivyke blush2.gif
nepaisant to, kad nesu nei profenei dar kazin kas, drasiai pasirodysiu smile.gif turejau 4 dezutes (pringles ir nuo viskio), 1 sugadinau unsure.gif , bet 3 isejo visai idomios. ir dar isbandziau dekupaza ant kamstiniu padekliuku g.gif bet tiesa sakant, man jie nesmagus kazkokie.. gal kamstis per plonas g.gif o gal kad lakas balta spalva vos vos pageltonino g.gif na,bet bandyti buvo verta smile.gif
ups, reik sumazinti nuotraukas
Papildyta:
naujausi darbeliai cia smile.gif
nemoku ikelti foto tokiu, kad butu mazos ir galima jas didinti doh.gif bet sumazintu kelti nematau prasmes, nes tada nebesimato trukumu blush2.gif
turiu klausima - noriu juodo pagrindo. isigijau juodo pigmento (paprastai naudoju pigmentus) bet juk gaunasi tik pilkas g.gif ar buna juodo akrilinio dazo? nesu macius parduotuveje g.gif bet matau jusu darbeliuose unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 10 sausio 2008 - 12:02
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 10, 12:12)
turiu klausima - noriu juodo pagrindo. isigijau juodo pigmento (paprastai naudoju pigmentus) bet juk gaunasi tik pilkas g.gif  ar buna juodo akrilinio dazo? nesu macius parduotuveje g.gif  bet matau jusu darbeliuose unsure.gif

nueik į dailininkų prekes ir prašyk juodų akrilinių dažų thumbup.gif
Atsakyti
aciukas Pavonijai mirksiukas.gif
o cia mano naujai daryti darbeliai ax.gif
lempute:
http://public.fotki....1/dscn1793.html
buteliukas dar pilnas vyno:
http://public.fotki....1/dscn1801.html
ir dar viena maziuko arbatos dezute:
http://public.fotki....1/dscn1805.html
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 10, 14:26)
o cia mano naujai daryti darbeliai  ax.gif
lempute:
http://public.fotki....1/dscn1793.html
buteliukas dar pilnas vyno:
http://public.fotki....1/dscn1801.html
ir dar viena maziuko arbatos dezute:
http://public.fotki....1/dscn1805.html

labai labai dailus darbeliai thumbup.gif
man tai lempa wub.gif wub.gif wub.gif

Ar cia su servetele ant lempos darei? Ir lakavai dar ant virsaus ar nebe? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :) Joanna: 10 sausio 2008 - 15:28
O aš senokai nieko nedekupažinau schmoll.gif - čia ko gero tos didžiosios metų šventės savo korekcijas padarė drinks_cheers.gif
Tik skaitinėju ir jūsų darbeliais žaviuosi 4u.gif

Na bet galiu parodyti seniau darytus, pvz. pakaba mirksiukas.gif

Tik vat niekaip man nesigauna tesingai nuotraukos sumažinti, kad tiek ryškumo ji praranda ir beveik nieko nesimato... blush2.gif
Pas Jus nors ir mažos tos nuotraukos - bet ryškumas pakankamai geras. Per kokią programą mažinat nuotraukas? ax.gif

O gal čia tik man taip atrodo? Prie savo darbų visada kabinėjuosi, o kitų visada atrodo viskas padaryta geriau ir gražiau rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
smile.gif Joanna+2008 01 10, 16:24-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2008 01 10, 16:24)
labai labai dailus darbeliai  thumbup.gif
man tai lempa  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ar cia su servetele ant lempos darei? Ir lakavai dar ant virsaus ar nebe? g.gif

aciukas smile.gif , aga su servetele, lakuota tik kur pats paveikslis, su purskiamu laku, nes su paprastu laku tai neaisku kaip butu gavesi, juk vis del to popierine jinai smile.gif o del nuotrauku, tai idealaus dydzio , nereikia net puslapio i sonus stumdyti, man tai graziai tavo padaryta ir pats darbelis ir foto dydis thumbup.gif , niu nezinau cia bent jau mano nuomone, kad viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 10, 13:26)
aciukas Pavonijai  mirksiukas.gif

Labai malonūs darbeliai smile.gif Ma n irgi lempa labai patiko thumbup.gif

smile.gif Joanna+2008 01 10, 16:12-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2008 01 10, 16:12)
O gal čia tik man taip atrodo? Prie savo darbų visada kabinėjuosi, o kitų visada atrodo viskas padaryta geriau ir gražiau rolleyes.gif

user posted image

Pakaba labai graži ir vardas įdomiai "įpaišytas" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 10, 11:12)
sveikos ax.gif  per dvi savaites atostogu jusu neskaiciau, tai nuo vakar geriu info smile.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 10, 12:26)
aciukas Pavonijai  mirksiukas.gif

smile.gif Joanna+2008 01 10, 15:12-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2008 01 10, 15:12)
O aš senokai nieko nedekupažinau  schmoll.gif  -
Na bet galiu parodyti seniau darytus, pvz. pakaba  mirksiukas.gif

Faini darbeliai thumbup.gif Man fainiausi ziogelio2 dezute su uogytem, aurelijos_ma lempos gaubtas, na o Joannos pakabos irgi wub.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau čia aš vis- jau seniai skaičiau- bet bandyti kažkaip nesiryžtu, nors norėčiau... blush2.gif Man įdomu, ar per nudekupažintą daiktą braukiant pirštu jaučiasi ta servetėlė ir paviršiaus grubumas toje vietoje , kur priklijuotos detalės, ar paviršius daugmaž vientisas? Gal nupurškus laku pasidaro lygu, ir nesijaučia, kad paveiksliukas priklijuotas?- nes pabandžiau kartą atsluoksniuoti ploną lapelį servetėlės, ir priklijuoti, ir dar margučius kažkada bandžius taip dekupažinti, su tais rinkinukais kur spec. margučiams būna pardėse prieš velykas- bet rezultatas....na...-iš tolo gal ir gražu 4u.gif Bet palietus.....kažkaip nerimta schmoll.gif - jaučiasi, kad priklijuota. unsure.gif

Tai kažkaip nekyla ranka pirkti lakų, jei panašiai būna ir nulakavus... O jūsų darbeliai labai šaunūs atrodo:)

Bet iš nuotraukų nelabai matosi kiek pavyksta išgauti lygų paviršių, ar nelabai matosi, jog priklijuota atskiros detalės?

- beje, kažkam reikėjo juodo akrilo- aš kažkada pirkau senukuose juodų akrilinių dažų- indelis tokio dydžio kaip grietinės mažasis.. Bet tas labai seniai buvo.
Atsakyti
Melyna smile.gif aciukas
Nenuorama aciukas
svytejimas ezero dugne del laku is mano pastebejimo, as nulakuoju trys sykius ir jau nebesijaucia, jei lygiai servetele priklijuota (be susiraukslejimo), o jei nelygiai, tai po pirmo nulakavimo, kai nudziuna, tai pasveiciu su svitriniu popieriu ir tada du sykius dar nulakuoju, ir nesijaucia nieko ir nesimato smile.gif cool.gif
ir dar Joanna noejau paklausti, kaip varda padarei ant pakabos, ir kaip nuotraukeles sutvarkei kad vienoj foto dvi, kokia programele naudoji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 10 sausio 2008 - 21:24