sveikos,
vis pasiziuriu kokiu grozubiu jus cia pridekupazinusios....ir seiles isvarva....
turiu toki klausima...atsakyma visur ieskojau, neradau..
klaust, .....bijojau reakcijos...
bet perskaicius sios temos pirmo puslapio gincus ir pasisakymus apie geranoriska pagalba....vis delto isdrysau....
toks klausimukas ar galiu as serveteles klijuoti ant naturalaus medzio ji nedazant ir nelakuojant?????
sugalvojau pasidaryti laikrodi ant medzio pliauskos....ir norisi ant naturalaus.....
lauksiu....atsakymo....ir didelis aciu.....
o jau mamos-gulbes dezutes tos su saulegrazom na ir kitu...tai vau....man ypac patinka sviesus naturalus medzio pagrindas....kai tie paveiksliukai is jo isauga....
QUOTE(dangek @ 2008 01 07, 23:13)
sveikos...
Sveika , jei jau taip žiūrėjai, tai kaip nepamatei, kad tos pačios mamos gulbės dekupažas padarytas ant nedažyto medžio ?
Šiaip kiek suprantu tavo ta pliauska turi būti šiek tiek paruošta - tai yra su kokiu švitriniu (gal net kelių skirtingų numerių/skirtingo grubumo) pazūlinta/palyginta, kad paviršius būtų glotnus, nes jei jis bus labai grublėtas tai ir servetėlę bus sunku klijuoti, o ir pats rezultatas... Nors ką gali žinot? O jei ta pliauska papilkavus (nes net neįsivaizduoju ką tu ten turi parsitempus? ) tai ir motyvas nebus ryškus, gal tada kokį dekupažinį popierių naudot?
Tai va, aš tiek teišmąsčiau dėl tavo pliauskos gal kas kitas daugiau ką patars
o lakuot darbelį tai patarčiau (yra neblizgių lakų), nes kitaip net dulkių nuo jo nenuvalysi (čia iš praktinės pusės).
QUOTE(Mėlyna @ 2008 01 07, 23:10)
Mieli darbeliai, vazonas man labiausiai Gal reikejo apacioj palikt naturalios spalvos juostele, tokia kaip virsuje? Arba "pariebint" tuos ornamentus?
tai ne vazonas,o ciuguninis indas(nezinau kaip letuviskai bus)na buvo panasus i sita:
,siaip aciu uz patarimus
Sveikos
Pavonija, labai gražios dėžutės Man asminiškai ta pirmoji mieliausia
Aurejia ma, pakabėlė tikrai labai švelni, kokiai lengvai vasariškai suknutei pakabint
Pavonija, labai gražios dėžutės Man asminiškai ta pirmoji mieliausia
Aurejia ma, pakabėlė tikrai labai švelni, kokiai lengvai vasariškai suknutei pakabint
QUOTE(dangek @ 2008 01 07, 21:13)
toks klausimukas ar galiu as serveteles klijuoti ant naturalaus medzio ji nedazant ir nelakuojant?????
sugalvojau pasidaryti laikrodi ant medzio pliauskos....ir norisi ant naturalaus.....
Tik nereikia bijot klaust - kas nors vistiek atsakys, o jei ne, tai klausk dar karta
Serveteles galima klijuoti ant bet kokio lygaus pavirsiaus, bet paskui reiktu nulakuot Jei gali, idek tos pliauskos nuotrauka, gal tada bus lengviau kitoms pasakyt, kaip butu geriausia viska atlikt
QUOTE(evemaska @ 2008 01 07, 22:05)
tai ne vazonas,o ciuguninis indas(nezinau kaip letuviskai bus)na buvo panasus i sita, siaip aciu uz patarimus
Geras! O as maniau, kad vazonas tokios formos Tada, man atrodo, geriausia butu apacioj krasteli toki, kaip virsuj padaryti
Tokiu puodu pas mociute maciau, gal reiktu bandyt koki iskaulinti ...
Mijaka, Evamaska,Nenuorama,Mėlyna
evemaska, taip ir pamaniau , kad čia toks puodas gal tu jam kokį ornamentą apačioj aplinkui dar užklijuok , priduos vizualinio svorio
justess22, oho net planiukus ištrauki, šaunuolė
dangek, bent aš tai taip dariau jei lakuota tą vietą kur klijuoju pašveičiu( jei nelakuota iškart padažau) ir padažau baltai tada klijuoju motyvą ir galutinai visą daiktą perlakuoju laku. Jei spausdintas paveikslėlis galima jo antrą pusę padažyti baltai akrilu tik kartais jei labai plonas popierius gali dažų taškiukai persigerti. Dekupažiniu popieriumi klijuojant tikrai nereikia dažyti, bet jis storokas ir ar rasi tokį paveiksliuką kokį nori.
evemaska, taip ir pamaniau , kad čia toks puodas gal tu jam kokį ornamentą apačioj aplinkui dar užklijuok , priduos vizualinio svorio
justess22, oho net planiukus ištrauki, šaunuolė
dangek, bent aš tai taip dariau jei lakuota tą vietą kur klijuoju pašveičiu( jei nelakuota iškart padažau) ir padažau baltai tada klijuoju motyvą ir galutinai visą daiktą perlakuoju laku. Jei spausdintas paveikslėlis galima jo antrą pusę padažyti baltai akrilu tik kartais jei labai plonas popierius gali dažų taškiukai persigerti. Dekupažiniu popieriumi klijuojant tikrai nereikia dažyti, bet jis storokas ir ar rasi tokį paveiksliuką kokį nori.
agnytia_number1 na tu pati perskaityk ką parašei, tada suprasi ką norėjo IF pasakyti. Aš vos supratau apie kokį dekupažintą daiktą kalba eina
mijaka man tai laaabai netgi savimeilę glosto, kad tu mane su Pavonija painioji
Pavonija man irgi ta pati problema dažnai būna (čia aš apie pasitenkinimą )
dangek aišku gali klijuoti ant natūralaus medžio, tik reikia pasistengti daryti labai tvarkingai, nes ten kur klijai bereikalingai permerks medį bus medžio spalvos pasikeitimai taip kad reikia stegtis "akuratnai". Prisimink kad ir medžio struktūra persišvies taigi motyvus reikia rinktis tinkančius. Justess 22 gražiai daro pas ją ir motyvai labai parinkti, man ypač visi tie "žoliniai- paukštiniai" tinka
mijaka man tai laaabai netgi savimeilę glosto, kad tu mane su Pavonija painioji
Pavonija man irgi ta pati problema dažnai būna (čia aš apie pasitenkinimą )
dangek aišku gali klijuoti ant natūralaus medžio, tik reikia pasistengti daryti labai tvarkingai, nes ten kur klijai bereikalingai permerks medį bus medžio spalvos pasikeitimai taip kad reikia stegtis "akuratnai". Prisimink kad ir medžio struktūra persišvies taigi motyvus reikia rinktis tinkančius. Justess 22 gražiai daro pas ją ir motyvai labai parinkti, man ypač visi tie "žoliniai- paukštiniai" tinka
Pagalbos!!!
Gal žinote kieno čia portretas panaudotas ir kas autorius?
QUOTE(IF... @ 2008 01 08, 12:20)
Pagalbos!!!
čia ne portretas šiaip, o fantazijų moteris o autorius toks italų architektas Fornasetti
IF.. aciukas uz informacija , daba jau vyras sake kad ides kokia programele, kai pamete, kad pamate kad ieskau - klausineju
MELYNA, NENUORAMA aciukas
dar vargstu su lempa, baisuokle nereali, apie spalva tyliu, tai bandau sendinti, tai jau kelis sykius prausesi, niu gal kaip nors, o tos arbatos HIPP dezutes tai ir as apdirbineju visas, kurias tik nusiperkam, tik va nebesuprantu, kur kokia arbata
MELYNA, NENUORAMA aciukas
dar vargstu su lempa, baisuokle nereali, apie spalva tyliu, tai bandau sendinti, tai jau kelis sykius prausesi, niu gal kaip nors, o tos arbatos HIPP dezutes tai ir as apdirbineju visas, kurias tik nusiperkam, tik va nebesuprantu, kur kokia arbata
aciu mergaites....labai visos padejot...is vienos viena is kitos kita....
bet supratau, kad galiu nei lakuoti nei dazyti tiesiog turi buti svarus ir lygus pavirsius....
kai kazka padarysiu ikelsiu foto....mat ten ta lenta tokia didele ant jos desis ventiliacijos groteles, pirties temometras...ir sugalvojome joje imontuoti laikrodi tai visa lakuoti nenoriu o dali nebus grazu....tai del to ir iskilo man toks klausimas...
aciu dar karteli.....
bet supratau, kad galiu nei lakuoti nei dazyti tiesiog turi buti svarus ir lygus pavirsius....
kai kazka padarysiu ikelsiu foto....mat ten ta lenta tokia didele ant jos desis ventiliacijos groteles, pirties temometras...ir sugalvojome joje imontuoti laikrodi tai visa lakuoti nenoriu o dali nebus grazu....tai del to ir iskilo man toks klausimas...
aciu dar karteli.....