agnytia_number1
AHA.....kaip pagaliau po ilgo skaitymo supratau tai LENTYNOS IŠORINĖ DALIS>>ŠONAS o gal ne taip perskaičiau
O dekupažas tai tos 2 žvaigždutės.....na jos tai gal ir nieko ....sendinimas geras, bet tai dar ne dekupažas. Lauksime daugiau darbelių
Pavonija kaip visada PUIKU
sweikutes, anksciau buwo tema, kurioje buwo galima parduoti popierines serweteles dekupazui. Atsiprasau, kad cia taip isiwerziau, bet gal galetumet padeti - ar tokia teme dar egzistuoja? Dekui
QUOTE(aagnyte @ 2008 01 07, 18:42)
sweikutes, anksciau buwo tema, kurioje buwo galima parduoti popierines serweteles dekupazui. Atsiprasau, kad cia taip isiwerziau, bet gal galetumet padeti - ar tokia teme dar egzistuoja? Dekui
Tikrai buvo tokia tema, bet paskiau ji peraugo į štai šią temą:
Swap - keičiamės servetėlėm dekupažui
Manau, kad gali toj temoj parodyt savo parduodamas servetėles arba paklausti merginų, ar jos turi servetėlių, kokių tau reikia
Vėl paburbuliuosiu
Hm
Manau gimtą kalbą ir bendravimo kultūrą pirmiausiai reiktų išmokti... o po to ir dekupažu galima užsiimti.
Sendinimas matau nelabai pavyko - nutekėjo... Visko būna, man irgi ne visada pasiseka, bet tai nėra dekupažas
Apie dekupažą ir jo esmę gali pasiskaityti ČIA
Tos žvaigždutės , servetėlės motyvą klijuojam ant šviesaus paviršiaus, tam kad jis būtų ryškus ir gerai matytųsi.
Tavosios žvaigždutės paskęsta margumyne, ir jokio iš to grožio...
Ir pabaigai - nuotraukų kokybė taip pat svarbi!
P.S. Gerbk kitus, tada ir tave gerbs.
PAVONIJA be komentarų O pačių dėžučių forma...
O čia galite akis paganyti
Hm
Manau gimtą kalbą ir bendravimo kultūrą pirmiausiai reiktų išmokti... o po to ir dekupažu galima užsiimti.
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 01 07, 15:25)
Sendinimas matau nelabai pavyko - nutekėjo... Visko būna, man irgi ne visada pasiseka, bet tai nėra dekupažas
Apie dekupažą ir jo esmę gali pasiskaityti ČIA
Tos žvaigždutės , servetėlės motyvą klijuojam ant šviesaus paviršiaus, tam kad jis būtų ryškus ir gerai matytųsi.
Tavosios žvaigždutės paskęsta margumyne, ir jokio iš to grožio...
Ir pabaigai - nuotraukų kokybė taip pat svarbi!
P.S. Gerbk kitus, tada ir tave gerbs.
PAVONIJA be komentarų O pačių dėžučių forma...
O čia galite akis paganyti
apie nuotrauku pateikima as irgi noriu paklausti, su kokiom programom jus sudeliojate nuotraukeles, nes noreciau graziau sudeti nuotraukas, kaip pvz. buna po kelias foto vienoje, bet neturiu nei vienos programeles, sorry uz ne i tema
P.S. ir gal zinot is kur parsisiusti kokia programele, kur nesudetingai butu su ja dirbti
P.S. ir gal zinot is kur parsisiusti kokia programele, kur nesudetingai butu su ja dirbti
cikcak, IF..., smagu ,kad nepapeikėt , o tai esu iš tų kuri savo darbu visada nepatenkinta
nežinau kaip jūs, bet aš pastoviai pavoniją su cikcak painioju panašios jos man kažkuo tai kaskart rašydama bijau suklyst, baisiai gėda būtų
pavonija, dėžutės kaip visada ypač pimoji man patiko
kiek grožių ten
kažkurioj temoj rašiau, kad aš delioju su programėle skirta scrapbookingui "Scrapbook Flair" vadinasi, per google paieškok, rasi tikrai ir siuskis. Labai lengva naudotis
pavonija, dėžutės kaip visada ypač pimoji man patiko
QUOTE(IF... @ 2008 01 07, 19:43)
kiek grožių ten
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 07, 19:59)
kažkurioj temoj rašiau, kad aš delioju su programėle skirta scrapbookingui "Scrapbook Flair" vadinasi, per google paieškok, rasi tikrai ir siuskis. Labai lengva naudotis
turiu klausimą justess22 kur randasi ta Hobycentras parduotuvė aleksote myniau myniau ratus kaip višta,niekur neradau mokesčių inspekcijos tas pastatas be numerio mano kvaila galva turėtų būt 132nr nu neradau
QUOTE(kitty*** @ 2008 01 07, 21:34)
turiu klausimą justess22
Važiuojant nuo Aleksoto tilto pakyli kalnu, tada privažiuoji geležinkelio pervažą ir už jos pirma gatvė į dešinę. Tada pavažiuoji apie 50m ir suki į kairę prie pirmo pastato
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 07, 21:30)
aciukas kad rasyta kazkurioj temoj tai ta zinau, nes visas esu perskaicius, bet vat kad rasti kur parasyta tai dar karta aciu jau einu ieskoti
va gali pasiskaityti ČIA!
O aš iš nemokamų siūlyčiau GIMP (http://gimp.akl.lt/atsisiuntimai.html) arba nesenai pasirodžiusią PAINT (paint.net) tik ją norint reikia susiinstaliuoti ir .NET Framework 2.0 programą (ČIA jų puslapis).
O pats paprasčiausias variantas, jei kompe yra Windows'ai yra tokia programa Paint (Accsessories - Paint) su ja tikrai gali sudėliot kelias nuotraukas
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 02, 16:59)
Nu nors nusisauk-nelabai man dekupazuoti iseina neiseina, bet vistiek norisi... nu kai asilas uzsispyrusi
Kad atrodo iseina!
QUOTE(evemaska @ 2008 01 02, 21:49)
Man tas pats,nesigauna,parodisiu darbeli,nenorejau kelt,nes geda buvo
Simpatiska dezute O remelis salia dekupazintas ar pirktas?
QUOTE(cikcak @ 2008 01 04, 09:44)
Imti kiek skaičiau galima ir įelektrinus kokį nors platų minkštą teptuką arba šepetėlį galima platesnius kosmetinius panaudoti, idealiausia būtų dailininkų tokie kaip vėduoklė, bet jie labai brangūs . Žinau kad yra ir spec klijai, senasnaujas turi-gal su jais geriau pavyksta, nes aš ant pieštukinių bandžiau, tai nelabai
Maciau kaip auksina ikonas tokiais aukso lapeliais (nezinau ar ten tas pats ), tai ten ima paprasciausiai ranka ta lapeli, deda prie pavirsiaus, kuri auksins, papleksnoja ranka ir tas auksas prikimba, neprikibusias vietas nukrato atgal i dezute. Bet mums turbut tai netinka
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 05, 20:59)
niu biski parodysiu savo pakabele
Pasiseks jusu gydytojai ir sesutei!
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 01 07, 07:38)
Na stai, ikeliu ir savo pirmaji darbeli
Keistokas, man atrodo, bet dar yra laiko tobulet, kiti darbeliai bus tobulesni
QUOTE(pavonija @ 2008 01 07, 12:31)
Užėjo noras pasirodyti , trys vienodos dėžutės su skirtingais piešiniais
Labai
QUOTE(evemaska @ 2008 01 07, 19:45)
Siom denom stampuoju as..
mama parveze is kaimo,nutariau pagrazint,vasara i lauka isnesiu su gelem
bet man cia kazko truksta,nekaip negaliu sugalvot ko..
mama parveze is kaimo,nutariau pagrazint,vasara i lauka isnesiu su gelem
bet man cia kazko truksta,nekaip negaliu sugalvot ko..
Mieli darbeliai, vazonas man labiausiai Gal reikejo apacioj palikt naturalios spalvos juostele, tokia kaip virsuje? Arba "pariebint" tuos ornamentus?