Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

agnytia_number1
AHA.....kaip pagaliau po ilgo skaitymo supratau tai LENTYNOS IŠORINĖ DALIS>>ŠONAS g.gif o gal ne taip perskaičiau doh.gif

O dekupažas tai tos 2 žvaigždutės.....na jos tai gal ir nieko thumbup.gif....sendinimas geras, bet tai dar ne dekupažas. Lauksime daugiau darbelių 4u.gif 4u.gif

Pavonija kaip visada PUIKU thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 07 sausio 2008 - 15:22
sweikutes, anksciau buwo tema, kurioje buwo galima parduoti popierines serweteles dekupazui. Atsiprasau, kad cia taip isiwerziau, bet gal galetumet padeti - ar tokia teme dar egzistuoja? Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2008 01 07, 18:42)
sweikutes, anksciau buwo tema, kurioje buwo galima parduoti popierines serweteles dekupazui. Atsiprasau, kad cia taip isiwerziau, bet gal galetumet padeti - ar tokia teme dar egzistuoja? Dekui smile.gif

Tikrai buvo tokia tema, bet paskiau ji peraugo į štai šią temą:
Swap - keičiamės servetėlėm dekupažui
Manau, kad gali toj temoj parodyt savo parduodamas servetėles arba paklausti merginų, ar jos turi servetėlių, kokių tau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Vėl paburbuliuosiu tongue.gif
Hm g.gif
Manau gimtą kalbą ir bendravimo kultūrą pirmiausiai reiktų išmokti... tongue.gif o po to ir dekupažu galima užsiimti.
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 01 07, 15:25)
lentynis isprine dalis..sonas blush2.gif
esme ne kas cia, o pats dekupazas tongue.gif

Sendinimas matau nelabai pavyko - nutekėjo... Visko būna, man irgi ne visada pasiseka, bet tai nėra dekupažas mirksiukas.gif
Apie dekupažą ir jo esmę gali pasiskaityti ČIA
Tos žvaigždutės g.gif , servetėlės motyvą klijuojam ant šviesaus paviršiaus, tam kad jis būtų ryškus ir gerai matytųsi.
Tavosios žvaigždutės paskęsta margumyne, ir jokio iš to grožio...
Ir pabaigai - nuotraukų kokybė taip pat svarbi!

P.S. Gerbk kitus, tada ir tave gerbs. 4u.gif

PAVONIJA be komentarų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O pačių dėžučių forma... wub.gif

O čia galite akis paganyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 07 sausio 2008 - 19:54
apie nuotrauku pateikima as irgi noriu paklausti, su kokiom programom jus sudeliojate nuotraukeles, nes noreciau graziau sudeti nuotraukas, kaip pvz. buna po kelias foto vienoje, bet neturiu nei vienos programeles, sorry uz ne i tema ax.gif
P.S. ir gal zinot is kur parsisiusti kokia programele, kur nesudetingai butu su ja dirbti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 07 sausio 2008 - 20:05
cikcak, IF..., smagu ,kad nepapeikėt wub.gif , o tai esu iš tų kuri savo darbu visada nepatenkinta mastau.gif
Atsakyti
nežinau kaip jūs, bet aš pastoviai pavoniją su cikcak painioju laugh.gif panašios jos man kažkuo ax.gif tai kaskart rašydama bijau suklyst, baisiai gėda būtų

pavonija, dėžutės kaip visada wub.gif ypač pimoji man patiko wub.gif
QUOTE(IF... @ 2008 01 07, 19:43)
O čia galite akis paganyti

kiek grožių ten bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 07, 19:59)
P.S. ir gal zinot is kur parsisiusti kokia programele, kur nesudetingai butu su ja dirbti  ax.gif

kažkurioj temoj rašiau, kad aš delioju su programėle skirta scrapbookingui "Scrapbook Flair" vadinasi, per google paieškok, rasi tikrai ir siuskis. Labai lengva naudotis thumbup.gif
Atsakyti
pavonija
nesikuklink,jau tavo dezutes labai grazios! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Siom denom stampuoju as..
user posted image
ir dar,mama parveze is kaimo,nutariau pagrazint,vasara i lauka isnesiu su gelem ax.gif
user posted image
bet man cia kazko truksta,nekaip negaliu sugalvot ko.. victory.gif
Atsakyti
turiu klausimą justess22 kur randasi ta Hobycentras parduotuvė aleksote blush2.gif myniau myniau ratus kaip višta,niekur neradau unsure.gif mokesčių inspekcijos tas pastatas be numerio mano kvaila galva turėtų būt 132nr blush2.gif nu neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2008 01 07, 21:34)
turiu klausimą justess22

Važiuojant nuo Aleksoto tilto pakyli kalnu, tada privažiuoji geležinkelio pervažą ir už jos pirma gatvė į dešinę. Tada pavažiuoji apie 50m ir suki į kairę prie pirmo pastato mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 07, 21:30)
aciukas  mirksiukas.gif  kad rasyta kazkurioj temoj tai ta zinau, nes visas esu perskaicius, bet vat kad rasti kur parasyta tai  doh.gif dar karta aciu smile.gif  jau einu ieskoti  bigsmile.gif

va gali pasiskaityti ČIA!

O aš iš nemokamų siūlyčiau GIMP (http://gimp.akl.lt/atsisiuntimai.html) arba nesenai pasirodžiusią PAINT (paint.net) tik ją norint reikia susiinstaliuoti ir .NET Framework 2.0 programą (ČIA jų puslapis).
O pats paprasčiausias variantas, jei kompe yra Windows'ai yra tokia programa Paint (Accsessories - Paint) su ja tikrai gali sudėliot kelias nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 07 sausio 2008 - 22:03
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 02, 16:59)
Nu nors nusisauk-nelabai man dekupazuoti iseina g.gif  neiseina, bet vistiek norisi... nu kai asilas uzsispyrusi

Kad atrodo iseina! 4u.gif
QUOTE(evemaska @ 2008 01 02, 21:49)
Man tas pats,nesigauna,parodisiu darbeli,nenorejau kelt,nes geda buvo

Simpatiska dezute thumbup.gif O remelis salia dekupazintas ar pirktas? wub.gif
QUOTE(cikcak @ 2008 01 04, 09:44)
Imti kiek skaičiau galima ir įelektrinus kokį nors platų minkštą teptuką arba šepetėlį galima platesnius kosmetinius panaudoti, idealiausia būtų dailininkų tokie kaip vėduoklė, bet jie labai brangūs  g.gif. Žinau kad yra ir spec klijai, senasnaujas turi-gal su jais geriau pavyksta, nes aš  ant pieštukinių bandžiau, tai nelabai

Maciau kaip auksina ikonas tokiais aukso lapeliais (nezinau ar ten tas pats ax.gif ), tai ten ima paprasciausiai ranka ta lapeli, deda prie pavirsiaus, kuri auksins, papleksnoja ranka ir tas auksas prikimba, neprikibusias vietas nukrato atgal i dezute. Bet mums turbut tai netinka ax.gif blush2.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 05, 20:59)
niu biski parodysiu savo pakabele  ax.gif

Pasiseks jusu gydytojai ir sesutei! wub.gif
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 01 07, 07:38)
Na stai, ikeliu ir savo pirmaji darbeli  ax.gif

Keistokas, man atrodo, bet dar yra laiko tobulet, kiti darbeliai bus tobulesni mirksiukas.gif
QUOTE(pavonija @ 2008 01 07, 12:31)
Užėjo noras pasirodyti biggrin.gif , trys vienodos dėžutės su skirtingais piešiniais rolleyes.gif

Labai wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(evemaska @ 2008 01 07, 19:45)
Siom denom stampuoju as..
mama parveze is kaimo,nutariau pagrazint,vasara i lauka isnesiu su gelem
bet man cia kazko truksta,nekaip negaliu sugalvot ko..

Mieli darbeliai, vazonas man labiausiai wub.gif Gal reikejo apacioj palikt naturalios spalvos juostele, tokia kaip virsuje? g.gif Arba "pariebint" tuos ornamentus? g.gif
Atsakyti