Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

Pas mane tai,stamperios crackle sottile,ir aliejiniais dazais triniau,ir seseliais...gal aliejiniais maziau issitepia,bet vistiek istepia verysad.gif
Atsakyti
į sottile geriausiai šešėlius arba pudrą tept, ir kuo sausiau tuo geriau, negalima drėgnu skudurėliu trint...
o į Antikus trinant, galima ir su drėgnu pavalyt, nieko jiems neatsitiks...

evemashka, o tu gerai palaukei kol išdžius ? g.gif nes šiaip su sottile lengva labai, kad ir po to kai įtrynei, su sausu skudurėliu perbrauk (čia kai šešėliais trini) ir perteklius turi nusitrint...o su aliejiniais nebandžiau į sottile trint, tai nelabai žinau
Atsakyti
Su AntikI ir AntikII dirbant tai man kuo puikiausiai tinka akriliniai dažai - įtrinu nedideliais ploteliais ir su drėgnu skudurėliu paviršių nuvalau...tikrai nelieka net žymės. Svarbiausiai - pakankamai ilgai džiovinti darbelį prieš įtrinant thumbup.gif

Su Stamperia "Sottile" man irgi sunkiau sekasi...su akriliniais be šansų gražiai įtrinti...o su aliejiniais gaunasi, bet reik labai atsargiai dirbti - aš labai mažais plotais įtrinu 4u.gif Na, su pudra ir šešėliais man niekaip nepavyko gražiai su Sottile padaryt schmoll.gif Matyt nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 02 sausio 2008 - 23:47
QUOTE(justess22 @ 2008 01 02, 23:47)
Su AntikI ir AntikII dirbant tai man kuo puikiausiai tinka akriliniai dažai - įtrinu nedideliais ploteliais ir su drėgnu skudurėliu paviršių nuvalau...tikrai nelieka net žymės. Svarbiausiai - pakankamai ilgai džiovinti darbelį prieš įtrinant thumbup.gif

as taip pat darau-kol kas nera nesigave ir niekas nesitepliojo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 01 03, 00:40)
evemashka, o tu gerai palaukei kol išdžius ? g.gif

As para laukiau,poto dar fenu dziovinau(del viso ko),su sesliais,man labai tepliojo,as ir skudureliu,ir vata valiau,nenusivalo,vistiek seseliai lieka,vaizdas ispurvinto daikto.O su aliejiniais,kaip justess22 sake,po nedideli plota itrint,maziau tepa,bet jau visos rankos buvo istepliotos dazais,taciau geriau isitrine,skilinimajimai riskiau isejo clap_1.gif
Atsakyti
aš į sottile trinu porporiną ir su tokiu spec šepetėliu (stamperios firmos) tai jokių bėdų niekada neturėjau dėl tepliojimo schmoll.gif bet kartais kur reikia šviesesnių skilinėjimų - trinu su šviesiais akių šešėliais arba bronzos pudra...irgi viskas puikiausiai gaunasi, niekas neteplioja g.gif
user posted image
Atsakyti
O man tai ir su Sotile ir su kitais viskas išeina ax.gif . Tik aš įtrinu patina (Sotile), Antiką iš Artmanijos įtrinu bronzos pudra, Medium dar nedariau nors turiu. Bandžiau įtrinti aliejiniais bet man kažkaip nelabai, aš matyt prie patinos esu pripratusi doh.gif . Štai ko niekad nedarau tai netepu dvikomponenčių sendinimo priemonių iškarto ant priklijuotų motyvų. Prieš tai būtinai lakuoju akriliniu laku ir ne vieną kartą, kad neliktų nepadengto plotelio, tik tada dengiu dvikomponenčiu, gal tai turi įtakos kad man nesiteplioja. Dvikomponenčiu padengti viską pakankamai gerai nesigauna (gaila- išeiga bus didelė) o tepasi būtent ten kur nepakliūna lakas, štai dėl to aš ir dedu kaip apsauginį-dengiamąjį sluoksnį akrilinį laką, o tik po to jau tuos skilinėjančius mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiskia as per trumpai dziovinu ir slapiai nevalau.
Ir itrinimui naudoju tokia pasta...
Metallic paste
Atsakyti
Gavau lauktuvių iš Paryžiaus -aukso lapelių. O jau trapumas doh.gif .. tik norėjau pirštu paliesti ir trūkinėja ax.gif . Gal esat kurį ką bandžius su tuo auksu? gaila, kad nuotraukos įdėti neturiu galimybės.
Atsakyti
Jie visi tokie wink.gif , kai jau susiruoši jais klijuoti tai pasiklok laikraštį, uždaryk duris, kad skersvėjo nebūtų ir imk lapeliu sausom rankom, nes kibs prie rankų. Kas liko trupinėlius nuo laikraščio pasidėk kokioj dėžutėj kitą kartą panaudosi( nes nubyra tai nemenkai) unsure.gif
Atsakyti
ačiū už patarimą biggrin.gif . mėginsiu ką nors nuauksint...

Aš jų viena turbūt nesunaudosiu, kreipkitės, jei ką..
Atsakyti
Teisingai Pavonija rašo....viską užsidaryk ir stenkis netgi į tą pusę nekvėpuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Turiu ir aš tą malonumą, sugadinau vieną lapelį daugiau ir prisiliesti bijau doh.gif . Imti kiek skaičiau galima ir įelektrinus kokį nors platų minkštą teptuką arba šepetėlį galima platesnius kosmetinius panaudoti, idealiausia būtų dailininkų tokie kaip vėduoklė, bet jie labai brangūs g.gif. Žinau kad yra ir spec klijai, senasnaujas turi-gal su jais geriau pavyksta, nes aš ant pieštukinių bandžiau, tai nelabai schmoll.gif . Įdomumo dėlei kiek jie ten kainuoja, nes pas mus tai labai nepigu doh.gif Faber Castel firmos keli lapukai virš 25 Lt doh.gif doh.gif
Atsakyti