Mes turim Sarpeju, taciau su juo jokiu problemu nekyla, jis didelis tinginys, beveik visa diena pramiega , sunelis ji irgi domina tik tada kai jis baranka valgo, bet jis visada graziai sedi salia jo kedutes ir laukia, kada suneliui is ranku iskris baranka, tada jau reiskia jo. Dometis juo nesidomi tik kartais prieina pauostyti ir apsisukes nukiutina i savo guoli. Turim puzle kilimeli ant kurio sunelis zaidzia, tai jis niekada ant jo nelipa, apeina aplinkui. Nu zodziu problemu jokiu
QUOTE(deika @ 2008 03 13, 20:05)
sveikutės,mes turim trumpaplauki taksą 1,5 metų,jis užaugo su vyresniąja dukra,o dabar antrai dukrytei 4 mėn.,žinoma šuo nelenda,bet kogero teks užmigdyt,nes nors trumpaplaukis bet plaukų pilna,o kai vaikas pradės šliaužiot bijau kad šuo dar neužkabintų,nes augo jis dėmesio pertekęs,o kai gimė dukrytė jo nebeteko,o beto sako taksai su charakteriu,gaila šuns bet net nežinau kaip geriau pasielgt
užmigdyti? o tai kai emet šuni dar neketinot nei vaziuoti kur nors, nei daugiau vaiku tureti? juk reikia prieš prisiimant atsakomybe gerai pagalvoti. ziauru. tikrai imanoma ka nors sugalvoti: surasti sunu viesbuti, laikinus ar naujus seimininkus, nezinau. akivaizdu, siais laikais labai patogu gyventi - nusibodo vyras - išsiskiriu, nenoriu vaiko - padarau valyma, trukdo šuo - užmigdau, dar va eutanazijos truksta, kad nuo senukai ir ligoniai nuo sprando nuliptu ...
sorry už morala, bet nesusilaikiau, tikiuosi rasit humaniškesni būda, šuo jaunas, jei reiks tikrai prisitaikys naujomis sąlygomis.
besirdziai jus ir tiek suo ir turi sidele ir jausmus pripras prie to ritmo ir wiskas o jeij uzmigdysis kazkada atsiimsit sawo uztai...
QUOTE(deika @ 2008 03 13, 21:05)
sveikutės,mes turim trumpaplauki taksą 1,5 metų,jis užaugo su vyresniąja dukra,o dabar antrai dukrytei 4 mėn.,žinoma šuo nelenda,bet kogero teks užmigdyt,nes nors trumpaplaukis bet plaukų pilna,o kai vaikas pradės šliaužiot bijau kad šuo dar neužkabintų,nes augo jis dėmesio pertekęs,o kai gimė dukrytė jo nebeteko,o beto sako taksai su charakteriu,gaila šuns bet net nežinau kaip geriau pasielgt
Tik nenuskriauskit sunycio,jeigu jau labai noresit atsikratyti juo,atiduokit man.Nors esu pries ,auginima bute su mazu vaiku,bet priglausciau.
QUOTE(Sunderu @ 2008 03 27, 14:21)
Tik nenuskriauskit sunycio,jeigu jau labai noresit atsikratyti juo,atiduokit man.Nors esu pries ,auginima bute su mazu vaiku,bet priglausciau.
auksine ir didele tavo sirdis kad Lietuvoje tokiu geru zmoniu daugiau
QUOTE(Viktorijag @ 2008 03 31, 23:28)
auksine ir didele tavo sirdis kad Lietuvoje tokiu geru zmoniu daugiau
Tai kad cia ir kalbos but negali ir as priglausciau kad tik suniuko nemigdytu, manau dauguma butu priglaude ta taksiuka. Cia isvis nesuprantama kaip taip galima net pagalvot apie uzmigdyma
laba, turime prancūzų veislės lepūną 1 metų su virš amžiaus Kodėl sakau lepūnas, todėl, kad visada reikia derinti maistą, nes kitaip šeriasi, bet nematau problemos. Vienai dukrytei 4metukai, kitai 8mėn. Visas problemas šuniuko plaukų išsprendžiu: išsisiurbliuoju ir išsiplaunu ir plaukų nėra, ir šuniuko nereikia barti.
kai paskaitau, kad kiti žmonės dėl to ruošiasi net šunis užmigdyti, tai nesuprantu , juk ir šuniukai turi širdį ir jausmus, baisu
kai paskaitau, kad kiti žmonės dėl to ruošiasi net šunis užmigdyti, tai nesuprantu , juk ir šuniukai turi širdį ir jausmus, baisu
QUOTE(deika @ 2008 03 13, 20:59)
Ir man širdį skauda kai apie užmigdyma kalbam.Svetimam atiduoti nenoriu nes šuo tik kankinsis,nes jis priprates tai prie musų,o beto su charakteriu.Pvz.vasarą su vyresniaja dukra gulėjom Vilniuj ligoninėj,tai jis kol mes negryžom namie kruvas š darė,nors vyras ilgiausiai vedžiodavo ir kai mes tik gryžom viskas susitvarkė.Kadangi vyras dažnai išvažiuoja tai jis prisirišęs prie manes ir dukros,o jei svetimam charakterį rodys tai muš,o apie tai net liūdna pagalvot.O beto vasarai norim išvažiuot,mama pasimtų į sodą,bet pririštas loja visą laiką,o palaidas daržą knisa.Padėtis be išeities
Negera tu, reik mest tokias mintis iš galvos, aš su 4 šuniais ir dviem katėm gyvenu, plaunu kambarius du kart per dieną, į miegamuosius neleidžiu ir problemų nedarau.
QUOTE(Viktorijag @ 2008 03 13, 23:05)
kaip gali sirdi skaudeti kai atiduodi kam nors suni o uzmigdyti tai jau sirdi neskaudes niekaip nesuprantu ir jeigu jau tokia meile suniui kaip galima pagalvoti apie uzmigdyma nesuprantu tokiu zmoniu suniui tik 1.5m o jau uzmigdyti negaliu tik susinervinau perskaicius negi jau taip sunku tuos serius bent trys kartus per diena slapia sluoste pereiti ir surinkti
QUOTE(fiona35 @ 2008 03 14, 00:13)
Mano situacija buvo tokia:kai buvau 8nėšt.mėn.teko užmigdyt pirmąjį mūsų basių,kuris gyveno pas mus 10m ir su juo augo dukra.Buvo keista,kad nėra šėrių,nereik vedžiot,tačiau pradėjo trūkt(betvarkės tikriausiai).Kai mažėliui buvo 8mėn.netyčia radau skelbimą,kad parduoda 1m.basetą.Kai pamatėm su vyru,pirmas įspūdis buvo:koks panašus į buvusį,perkam(net kaimynai klausė ar ne tas pats?)Pardavė jauna šeima,kurioje,mūsų manymu ,vyras nenorėjo tokio šuns,nes moteris verkė.Jie,galbūt buvo nesusidūrę su toookio charakt.veisle.Pradžioj gavo lupt,nes buvo ir palepintas.Vyro nebūdavo namie po 1-1,5mėn.Tekdavo man vesti į darželį vyresnėlę(5m),stūmti vežimą ir vestis už pavadžio šunį.Nesvarbu,koks oras.Buvo tikrai sunku.Bet užtat bet kokiu oru eidavom pasivaikščiot,mažius nesirgo visiškai.Visada turėjau ką veikt.
Jei jau nusprendėt neturėt,gal duokit skelbimą,kad parduodat ar atiduodat,siųlykit visom tetulytėm,bobusytėm.Juk taksiukai mieli ir nedideli
Jei jau nusprendėt neturėt,gal duokit skelbimą,kad parduodat ar atiduodat,siųlykit visom tetulytėm,bobusytėm.Juk taksiukai mieli ir nedideli
Šauni jūsų istorija, o dėl paėmimo tu teisi, atsiras kas priglaus.
Ačiū keletui mamų,kurios tikrai suprato ir bandė rast išeitį ,įdomu tos kurios taip griežtai smerkė,ar jau tokios niekad neklystančios ,o beto reikėjo geriau isiskaityt juk klausiau patarimo,o nepasmerkimo O tas šunelis tebelaksto ir ieškom kam vasarai palikt
QUOTE(deika @ 2008 04 09, 20:16)
Ačiū keletui mamų,kurios tikrai suprato ir bandė rast išeitį ,įdomu tos kurios taip griežtai smerkė,ar jau tokios niekad neklystančios ,o beto reikėjo geriau isiskaityt juk klausiau patarimo,o nepasmerkimo O tas šunelis tebelaksto ir ieškom kam vasarai palikt
As pvz irgi nesuprantu to smerkimo Uzmigdem savo myleta katina po to kai idreske metuku neturinciai dukrytei Tiesiog del to, kad nebesijautem ramus del jo elgesio...Mano prioritetas yra zmones, siuo atveju kudikis, o gyvunai yra gyvunai, ju suzmoginti ir paversti seimos nariais manau nereiktu cia mano nuomone, nepykit
Padovanoti gyvuliuka kaip kokia vaza irgi manau nera geriausia iseitis. Svarbiausia darykit taip kaip geriausia jums, o svarbiausia jusu vaikeliui Sunukas yra viso labo suniukas, su kudikiu tikrai uzteks rupesciu, o islepintas suo gali ir nesuprasti kodel demesys krypsta nebe i ji viena
QUOTE(ugniukas1 @ 2008 04 09, 21:05)
As pvz irgi nesuprantu to smerkimo Uzmigdem savo myleta katina po to kai idreske metuku neturinciai dukrytei Tiesiog del to, kad nebesijautem ramus del jo elgesio...Mano prioritetas yra zmones, siuo atveju kudikis, o gyvunai yra gyvunai, ju suzmoginti ir paversti seimos nariais manau nereiktu cia mano nuomone, nepykit
Padovanoti gyvuliuka kaip kokia vaza irgi manau nera geriausia iseitis. Svarbiausia darykit taip kaip geriausia jums, o svarbiausia jusu vaikeliui Sunukas yra viso labo suniukas, su kudikiu tikrai uzteks rupesciu, o islepintas suo gali ir nesuprasti kodel demesys krypsta nebe i ji viena
ne tai jus nesupykit, taip ne visos esame tobulos bet snekam apie gyvuno gyvybes atemima! reikia anksciau galvoti pries laikant suni, jei jau taip susikloste manau reikia leisti gyvuneliui gyventi ir patiketi ji kamnors kas ji myletu. CIA MANO NUOMONE
QUOTE(ugniukas1 @ 2008 04 09, 21:05)
o as manu kad tikai galima pasaugoti kad gyvunas nebutu tame kambaryje su vaiku jei jau reikalas toks bet jau uzmigdymas tai tikrai jau per daug