Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir šuo namuose

Šuo dresiruotas, tai klauso kai liepi nelįsti. O šiaip kartais ateina pauotyti ir toliau savo reikalais užsiima smile.gif
Atsakyti
sveikutės,mes turim trumpaplauki taksą 1,5 metų,jis užaugo su vyresniąja dukra,o dabar antrai dukrytei 4 mėn.,žinoma šuo nelenda,bet kogero teks užmigdyt,nes nors trumpaplaukis bet plaukų pilna,o kai vaikas pradės šliaužiot bijau kad šuo dar neužkabintų,nes augo jis dėmesio pertekęs,o kai gimė dukrytė jo nebeteko,o beto sako taksai su charakteriu,gaila šuns bet net nežinau kaip geriau pasielgt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deika @ 2008 03 13, 20:05)
sveikutės,mes turim trumpaplauki taksą 1,5 metų,jis užaugo su vyresniąja dukra,o dabar antrai dukrytei 4 mėn.,žinoma šuo nelenda,bet kogero teks užmigdyt,nes nors trumpaplaukis bet plaukų pilna,o kai vaikas pradės šliaužiot bijau kad šuo dar neužkabintų,nes augo jis dėmesio pertekęs,o kai gimė dukrytė jo nebeteko,o beto sako taksai su charakteriu,gaila šuns bet net nežinau kaip geriau pasielgt doh.gif

siaubas UZMIGDYT! doh.gif GAL padovanokit jei jau apsisprendet nebeaugint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 03 13, 19:09)
siaubas UZMIGDYT! doh.gif GAL padovanokit jei jau apsisprendet nebeaugint verysad.gif

Ir man širdį skauda kai apie užmigdyma kalbam.Svetimam atiduoti nenoriu nes šuo tik kankinsis,nes jis priprates tai prie musų,o beto su charakteriu.Pvz.vasarą su vyresniaja dukra gulėjom Vilniuj ligoninėj,tai jis kol mes negryžom namie kruvas š doh.gif darė,nors vyras ilgiausiai vedžiodavo ir kai mes tik gryžom viskas susitvarkė.Kadangi vyras dažnai išvažiuoja tai jis prisirišęs prie manes ir dukros,o jei svetimam charakterį rodys tai muš,o apie tai net liūdna pagalvot.O beto vasarai norim išvažiuot,mama pasimtų į sodą,bet pririštas loja visą laiką,o palaidas daržą knisa.Padėtis be išeities doh.gif
Atsakyti
As auginu maltos bisona. Tai labai tinkamas suniukas auginti turint vaika. Ir nuo pat pirmos dienos labai myli kudiki.
Atsakyti
QUOTE(Draja @ 2008 03 13, 21:17)
As auginu maltos bisona. Tai labai tinkamas suniukas auginti turint vaika. Ir nuo pat pirmos dienos labai myli kudiki.

Kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
kaip gali sirdi skaudeti kai atiduodi kam nors suni o uzmigdyti tai jau sirdi neskaudes niekaip nesuprantu blink.gif ir jeigu jau tokia meile suniui kaip galima pagalvoti apie uzmigdyma g.gif nesuprantu tokiu zmoniu suniui tik 1.5m o jau uzmigdyti negaliu tik susinervinau perskaicius aggressive.gif negi jau taip sunku tuos serius bent trys kartus per diena slapia sluoste pereiti ir surinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(deika @ 2008 03 13, 21:05)

Baisu.Užmigdyt 1,5m sveiką šunį?Maniškiai abu augo su basetų veislės šuniu(skirtingais).Patikėkit,jau jų charakteris,tai doh.gif .reiktų dar paieškot tokių.Ant manęs šiepdavo dantis,o vaikų niekada neskriaudė nei vienas,nors tampydavo visaip.Kai atsibosdavo,nueidavo į savo guolį.Per šėrimosi laikotarpius grindis plaudavau po 5k.per dieną.Ir nieko,nenukrito rankos.Bet kiek vaikam laimės,kaip meiliai jie prisiglaudžia,žaidžia kartu.Man išvis toks požiūris,kad va atsirado vaikas,tai šunimi atsikratysim. schmoll.gif Nu įsijaučiau čia aš mad.gif
Man teko nelaimė migdyt nusenusį šunį(buvo dalinai paralyžuotas+apsisuko skrandis ir reikėjo skubiai spręst ar operuot ar migdyt).,aš jo akis dar dabar (po 5metų) prisimenu.O čia sveikas,jaunas.Nu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fiona35: 13 kovo 2008 - 22:36
QUOTE(Viktorijag @ 2008 03 13, 22:05)
kaip gali sirdi skaudeti kai atiduodi kam nors suni o uzmigdyti tai jau sirdi neskaudes niekaip nesuprantu  blink.gif  ir jeigu jau tokia meile suniui kaip galima pagalvoti apie uzmigdyma  g.gif nesuprantu tokiu zmoniu suniui tik 1.5m o jau uzmigdyti negaliu tik susinervinau perskaicius  aggressive.gif negi jau taip sunku tuos serius bent trys kartus per diena slapia sluoste pereiti ir surinkti  g.gif

Nedėl šeriu ta šunį užmigdyt norim,aišku niekam neidomu,bet dabar tokia padėtis:vyras išvažiaves,dukra septynmetė išveda tik diena,aš vakare kai mažoji užmiega,ateina vasara ir jei man su dukrom dėl šuns neišeis išvažiuot pas vyrą tai pati staugsiu kaip šuo,žinoma jum atrodis kas čia tokio,bet vienai su kudikiu ir vaiku patikėkit tikrai sunku.Nors mano draugė vis tikina rasi išeitį,atsiprašau jei ka pykdau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deika @ 2008 03 13, 23:46)
Nedėl šeriu ta šunį užmigdyt norim,aišku niekam neidomu,bet dabar tokia padėtis:vyras išvažiaves,dukra septynmetė išveda tik diena,aš vakare kai mažoji užmiega,ateina vasara ir jei man su dukrom dėl šuns neišeis išvažiuot pas vyrą tai pati staugsiu kaip šuo,žinoma jum atrodis kas čia tokio,bet vienai su kudikiu ir vaiku patikėkit tikrai sunku.Nors mano draugė vis tikina rasi išeitį,atsiprašau jei ka pykdau verysad.gif

na bet tikrai neuzmigdyti tikrai manau atsiras geri zmones kurie gali myleti ir nemusti uz suns charakteri tik reik pradet ieskoti tokiu o sedint ir nieko nedarat tikrai jie neatsiras gal kas i koki kaima paimtu vistu pavaikyti tongue.gif
Atsakyti
Mano situacija buvo tokia:kai buvau 8nėšt.mėn.teko užmigdyt pirmąjį mūsų basių,kuris gyveno pas mus 10m ir su juo augo dukra.Buvo keista,kad nėra šėrių,nereik vedžiot,tačiau pradėjo trūkt(betvarkės tikriausiai).Kai mažėliui buvo 8mėn.netyčia radau skelbimą,kad parduoda 1m.basetą.Kai pamatėm su vyru,pirmas įspūdis buvo:koks panašus į buvusį,perkam(net kaimynai klausė ar ne tas pats?)Pardavė jauna šeima,kurioje,mūsų manymu ,vyras nenorėjo tokio šuns,nes moteris verkė.Jie,galbūt buvo nesusidūrę su toookio charakt.veisle.Pradžioj gavo lupt,nes buvo ir palepintas.Vyro nebūdavo namie po 1-1,5mėn.Tekdavo man vesti į darželį vyresnėlę(5m),stūmti vežimą ir vestis už pavadžio šunį.Nesvarbu,koks oras.Buvo tikrai sunku.Bet užtat bet kokiu oru eidavom pasivaikščiot,mažius nesirgo visiškai.Visada turėjau ką veikt.
Jei jau nusprendėt neturėt,gal duokit skelbimą,kad parduodat ar atiduodat,siųlykit visom tetulytėm,bobusytėm.Juk taksiukai mieli ir nedideli
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 03 14, 00:13)

Jei jau nusprendėt neturėt,gal duokit skelbimą,kad parduodat ar atiduodat,siųlykit visom tetulytėm,bobusytėm.Juk taksiukai mieli ir nedideli

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti