Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir šuo namuose

Tikriausiai kiek zmoniu tiek nuomoniu, parasysiu apie musu suni (kurio,gaila nebera). Kai ji isigijome - rotveileris su dokumentais - tai gyvenome name - del vietos problemos nebuvo, po to as pastojau ir kai kudikis gime, persikrausteme pas mano tevus i 2 kamb. buta. Aisku vietos mazoka doh.gif Bet viskas priklauso nuo poziurio - vyras suni dresavo, suo zinojo kas vadoje seimininkas ir kas galima, ko ne, tad problemu neturejome, net tada kai kudikis su vaikstyne uzvaziuodavo ant jo koju - aisku to netoleruodavome, bet kiekviena minute negalejau buti salia, nuo mazens mokydavome nedaryti suniui skauda, nors jau labai norejosi ir aisku padarydavo, kaip zinome dideli sunys skausmui pakantus, bet atsarga gedos nedaro - mano manymu svarbu suni isaukleti. Iki 2 metu suo lakste nuo vaiko, kad tik jis jo , veliau jie tapo geriausiais draugais thumbup.gif
Atsakyti
Labai pergyvenau kaip mano lepunelis taksas susitaikys su naujo seimos nario atsiradimu smile.gif Bet mano nuostabai, jis musu dukryte prieme labai gerai, Jei ateina sveciu ir ima mazyle tai jis laksto aplink, stebi kas vyksta, saugo smile.gif o seip tai vis bando ja palaizyt, tai va tas ir sunkiausia, apsaugot ja nuo jo liezuvio rolleyes.gif Darau viska kad taksiukas nesijaustu atstumtas, visada yra su mumis, kai turiu laiko zaidziu su juo, glostau ir pan. nes zinau tik viena, jei jis pasijaus atstumtas, ziures i vaika, kaip i konkurenta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2010 10 26, 14:48)
veinas ir tas pats irnesakyk.gif tik antrasis apvadinimas švelniau skamba. Atidavė kitiems, atsižadėjo, išmetė iš savo namų, ištrėmė. Nepateisinu, jei nėra objektyvių priežasčių. Augintinis ne metams ar dviem. Reikia mąstyti prieš įsigyjent. Juk tai gyvas sutvėrimas, o ne bedvasis daiktas.

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mažas vaikas ir šuo schmoll.gif Ir užneša po to į darželį visokių parazitų, kenčia visi aplinkiniai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir dar kartą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 12 13, 08:47)
Mažas vaikas ir šuo  schmoll.gif  Ir užneša po to į darželį visokių parazitų, kenčia visi aplinkiniai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ir dar kartą schmoll.gif

Jo, tokiems vaikučiams, kurie yra saugojami nuo menkiausios bekterijos iš tiesų yra labai pavojinga, nes jie paskui serga ir serga, o mamos verkia, kad visokie netikšos iš namų su šunimis juos užkrečia doh.gif
Aš labai džiaugiuosi, kad mes turim šunį, nes ir mažiukas išmoks gyvūnus mylėti, ir atsparesnis bus, ir visada šalia pats geriausias lavinamasis žaislas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 12 13, 07:47)
Mažas vaikas ir šuo  schmoll.gif  Ir užneša po to į darželį visokių parazitų, kenčia visi aplinkiniai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ir dar kartą schmoll.gif

čia šiaip pastebėjimas biggrin.gif info galima rasti laisvai.... šunys nešioja mažiau ligų nei žmonės ir žmogui užsikrėsti nuo šuns šansų nedaug ( yra tokių ligų, bet jomis serga neprižiūrimi valkataujantys guvūnai, o ne ant sofų namie miegantys lepūnėliai smile.gif), o va nuo kačių vaikai gali prisinkti bet ko....

pas mane pačią dabar 3 savaičių sūnelis ir 5 šunys namie, kurie laisvai vaikšto visur tik ant tos lovos kur guliėjam mes su mažium negalima ir tik laikinai, kol mažius šiek tiek ūgtels wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 13 gruodžio 2010 - 19:04
QUOTE(lacosta @ 2010 12 13, 21:03)
čia šiaip pastebėjimas  biggrin.gif  info galima rasti laisvai.... šunys nešioja mažiau ligų nei žmonės ir žmogui užsikrėsti nuo šuns šansų nedaug ( yra tokių ligų, bet jomis serga neprižiūrimi valkataujantys guvūnai, o ne ant sofų namie miegantys lepūnėliai smile.gif), o va nuo kačių vaikai gali prisinkti bet ko....

pas mane pačią dabar 3 savaičių sūnelis ir 5 šunys namie, kurie laisvai vaikšto visur tik ant tos lovos kur guliėjam mes su mažium negalima ir tik laikinai, kol mažius šiek tiek ūgtels wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif saunuole smile.gif
Atsakyti
Manau, kad visur turi buti saikas, juk ne veltui kudykiui ir ciulptukus dezinfekuojam, nuo zemes juk neduodam nieko..ir rankas nusiplaunam pries imdamos gryze is lauko..taip ir cia. suo turi buti priziurimas, paskiepytas, suduoti visi reikiami vaistukau ir pan. Tada as tik uz suni namuose. Beja, kas ten rase apie katinus, kad ligas nesioja..? viskas priklauso nuo to, kur gyvunas laikomas, mano katinas nera buves lauke, tai..Jei suo ar katinas priziuretas, manau, kad jie tikrai naujagymiui nepakenks, bet cia juk nuo seimininku priklauso..
Atsakyti

gryniausia nesamone mirksiukas.gif
Atsakyti

Arba nemastot pries rasydama, arba nieko nenusimanot apie sunis lotuliukas.gif Slyksciai nuskambejo labai, jei kenciate nuo parazitu, nereikia sakyt kad visi nuo ju kencia, gal jusu vaikas vienintelis ju turi, su tokiom mamos ziniom apie parazitus nieko nuostabaus lotuliukas.gif
Gaila man vaiku, kuriem tevai perduoda poziuri kad sunis turi parazitu, liestis negalima, pazaisti negalima...Tai vaikas ir uzauga nemyledamas gyvunu, neturedamas normalios vaikystes.
Siaip tai sunis skiepyja, priziuri, jie parazitu turi maziau nei jusu vaikas lotuliukas.gif
Neisizeiskit, bet labai kvailai mastot lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš už šunį ar katę namuose, vaikas turi augti su gyvūnu - tikrai užaugs švelnesnis, mokės pasirūpinti kitu, jo bus stipresnis imunitetas, greičiau išmoks naujų dalykų, galų gale jis bus daug laimingesnis. Mano dukrytė irgi auga su kate, pas mamą pabendrauja su šuniu, su mielu noru stebi žuvytes ir graužikus. Aišku, būtina prižiūrėti gyvūną, rūpintis juo, maudyti, skiepyti, tinkamai maitinti, skirt dėmesio, pratinti prie vaiko - tada tikrai viskas bus gerai. Geriausi draugeliai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2010 12 13, 17:20)
Jo, tokiems vaikučiams, kurie yra saugojami nuo menkiausios bekterijos iš tiesų yra labai pavojinga, nes jie paskui serga ir serga, o mamos verkia, kad visokie netikšos iš namų su šunimis juos užkrečia  doh.gif
Aš labai džiaugiuosi, kad mes turim šunį, nes ir mažiukas išmoks gyvūnus mylėti, ir atsparesnis bus, ir visada šalia pats geriausias lavinamasis žaislas smile.gif

Na jei jūs įsivaizduojate, kad tikimybė užsikrėsti kirmėlėmis ir kitais parazitais padaro vaikus atsparius ligoms, tai doh.gif neturiu žodžių, nuo kada parazitai atlieka grūdinimo funkciją?Juk žinot, kad šuniukas po lauką laksto, padaro kakų, kiti šuniukai padaro tą patį, grįžta namo laižosi sau letenas, užpakalį, kailiuką prie kurio ir prikimba visokie kirmelių kiaušinėliai, vaikas glosto šunį, kiša rankas į burną, o su jais ir parazitai, va toliau ir prasideda, tualete mama ir pamato įkritusią kirmelę, brrrrr vaikšto nukandžioti blusų. Nea, jau teko pamatyti iš šalies tokių varijantų, brrrrrrrrrr
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 12 14, 18:28)
Na jei jūs įsivaizduojate, kad tikimybė užsikrėsti kirmėlėmis ir kitais parazitais padaro vaikus atsparius ligoms, tai doh.gif neturiu žodžių, nuo kada parazitai atlieka grūdinimo funkciją?Juk žinot, kad šuniukas po lauką laksto, padaro kakų, kiti šuniukai padaro tą patį, grįžta namo laižosi sau letenas, užpakalį, kailiuką prie kurio ir prikimba visokie kirmelių kiaušinėliai, vaikas glosto šunį, kiša rankas į burną, o su jais ir parazitai, va toliau ir prasideda, tualete mama ir pamato įkritusią kirmelę, brrrrr vaikšto nukandžioti blusų. Nea, jau teko pamatyti iš šalies tokių varijantų, brrrrrrrrrr

Ricca rase apie bakterijas, o jus apie tas kirmeles doh.gif
Suo, kuris gyvena namuose ir yra priziurimas neturi jokiu kirmeliu, cia labai labai retas atvejis. Sunys yra skiepyjami nuo parazitu, jiems sulasina skyscio nuo kirmeliu.
Vaikas gali tu kirmeliu parsinest nuo kito vaiko, kurio tevai neismoke plauti rankas po suns, kates, lauko, tualeto ir t.t.
Beje blusos ant zmoniu nesokineja, nezinojot? lotuliukas.gif Pasidomekit labiau del ko kirmeles atsiranda mirksiukas.gif Paaiskinkit vaikui, ismokykit elementarios higienos ir nebus paskui jokiu brrrrr lotuliukas.gif

Man teko ir higienos kursa praeit, ir kazkada labai domejausi sunu elgesiu bei dresura, tai galiu tik dar karta pakartot kad vaikui naudinga augt su suniu, tik reikia nepalikt nei vieno be prieziuros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina861: 14 gruodžio 2010 - 22:20