Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir šuo namuose

o kaip pasireiškia alergija, kurią sukelia šuo? mano mergytei kažkokia keista sloga- kaip ir nėra, bet kazkoks karkavimas girdisi, o kai valau, tai tik skystos bespalves gleives atsisiurbia.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 10 15, 08:52)
o kur tu sugebejai perskaityti, kad seimos nario issizadejo? parasyta buvo, kad seimos augintini atidave kitiems - tai " siek tiek" skirtingos savokos.

o man atrodo, kad būtent jūs visiškai ne taip suprantat išsižadėjimą...
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 10 14, 20:55)
Grįžus namo pirmiausiai pasisveikinau su šunimi, tada parodėme vaiką.
O lauke tai visi priešai  ax.gif Jos čia "teritorija" ir viskas

Šis metodas tikrai pasiteisina 100proc. drinks_cheers.gif Kad kai grįžti su vaikučiu namo būtinai reikia duoti šuniukui susipažinti su naujuoju šeimos nariu ir tada bus mažiau bėdos ir problemų... mirksiukas.gif Nes jei saugosi nuo pat pradžių tą vaikutį tai jau šuniukas kitaip reaguos, gali daryti bloga nepiktybiškai ar šiaip neigiamai žiūrėti.Tik stebėti vistiek manau vertėtų kol leliukai maži,nes atsarga gėdos nedaro aš manau ir beabėjo vaikutį mokyti (jau paaugusi kad šuniuką mylėtų ir pan...) Atrodo banalu, bet tikrai šuns ir naujojo šeimos nario pirmas susitikimas (šuns apuostymas,kvapo pažinimas mažjo vaikučio) daug lemia ateity... mirksiukas.gif

Beje mūsų šuo irgi namie SUPERINIS O lauke " VISI JO ŠUNYS PRIEŠAI" (Išskyrus žmonės )lotuliukas.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 17 spalio 2010 - 05:02
QUOTE(0rchideja @ 2010 10 17, 04:58)
Šis metodas tikrai pasiteisina 100proc.  drinks_cheers.gif Kad kai grįžti su vaikučiu namo būtinai reikia duoti šuniukui susipažinti su naujuoju šeimos nariu ir tada bus mažiau bėdos ir problemų... mirksiukas.gif Nes jei saugosi nuo pat pradžių tą vaikutį tai jau šuniukas kitaip reaguos, gali daryti bloga nepiktybiškai ar šiaip neigiamai žiūrėti.Tik stebėti vistiek manau vertėtų kol leliukai maži,nes atsarga gėdos nedaro aš manau ir beabėjo vaikutį mokyti (jau paaugusi kad šuniuką mylėtų ir pan...) Atrodo banalu, bet tikrai šuns ir naujojo šeimos nario pirmas susitikimas (šuns apuostymas,kvapo pažinimas mažjo vaikučio) daug lemia ateity... mirksiukas.gif

Beje mūsų šuo irgi namie SUPERINIS O lauke " VISI JO ŠUNYS PRIEŠAI" (Išskyrus žmonės )lotuliukas.gif  doh.gif mirksiukas.gif

as dar tik laukiausi bet savo kalytei pradejau aiskinti kad teks keisti savo iprocius,po truputi atpratinau nuo megojimo lovoje ,ir kai gryzau su suneliu, jai parodziau kad tai naujas seimos narys ir kad negalima eiti i kambari kai jis ant lovos,ji i kambari ateidavo tada kai ir as ten budavau,o jau kai paaugo mazius tada vienas be kito negalejo ,kai suneliui buvo 2,5 metuku ,ji nuo senatves nustipo,tai jis verke taip kaip butu netekes tikro draugo,tai vaziavau pirkau kita suniuka,dabar su situo neisskiriami draugai ,vienas zaidzia kitas griauna ,vienu zodziu turiu du nedidelius vaikus,kuriuos tenka ir i atskirus kambarius uzdaryti kad namai nesugriutu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dabar laukiuosi, o visi tik ir kalba, kad mano šunį atiduoti reiks. Draugo mama sako,tai mes ją pasiimsime, o aš iškart vos rėkt nepradėjau, jie net savo šuns neprižiūri,tai kaip aš savą galėčiau jiems atiduoti, o močiutė į kažkokį kaimą norėjo išvežti, tai dabar pasiskaičius jūsų pokalbius tikrai ramiai galėsiu laikyti šuniuką ir neleist kitiems galvoti apie jo atidavimą. O i šiaip manoji tokia gerietė, ji net kačių bijo, o ir vaikai jai didžiausias džiaugsmas, ją ir aprengdavo lėlių rūbais ir į vežimą pasodindavo,o ji patenkinta sėdėdavo,kad su ja užsiema biggrin.gif Tai manau jei tik nebus alergijos viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
O mes suniuka isigijom kai sunui buvo 4menesiukai .Ir labai graziai abu sutaria nekanda tik labai laizo,o sunus nelabai patenkintas buna kai ji aplaizo biggrin.gif Bet manau kai paaugs labai myles Bitute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 10 17, 17:47)
Aš dabar laukiuosi, o visi tik ir kalba, kad mano šunį atiduoti reiks.

Svarbiausia tinkamai viską padaryti nuo pradžių. Grįžusi iš ligoninės pirma sveikinausi su šunimi ir dėmesį rodžiau jai. Tada parodėm dukrytę. Pirmom dienom stengėmės daugiau pabūti su šuniu, ilgiau pavedžioti kad nebūtų nuoskriaudų kokių. O kai ateidavo lankyti dukros, visi pradžioje pasidžiaugdavo šuniu ir tik tada eidavo pas dukrą.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 10 17, 21:54)
Svarbiausia tinkamai viską padaryti nuo pradžių. Grįžusi iš ligoninės pirma sveikinausi su šunimi ir dėmesį rodžiau jai. Tada parodėm dukrytę. Pirmom dienom stengėmės daugiau pabūti su šuniu, ilgiau pavedžioti kad nebūtų nuoskriaudų kokių. O kai ateidavo lankyti dukros, visi pradžioje pasidžiaugdavo šuniu ir tik tada eidavo pas dukrą.

Taip ir darysiu. Aš ir dabar ją pasikviečiu ir aiškinu, kad bus vaikutis, kad reikės gražiai elgtis, dažniau šukuosimes, labai sveikai biggrin.gif gyvensim ir pan. O ji tokiom protingom akim žiūri ir atrodo viską supranta tik atsakyt negali
Atsakyti
Musu suniukas labai jaute busima nauja nari. Penkias dienas kai buvau ligoninej po gimdymo visa laika lauke prie duru ant suoliuko. Kai parsivezem maziuka namo, tapo auklyte nr.1. Kai tik maziukas suverkdavo begvao pati pirma prie lovytes prie tai mane nosimi apibaksnojusi, kad kelkis ar negirdi biggrin.gif
Ir dabar labai myli maziuka, kai tik yra proga priejusi lyzteli rankyte ar galvyte.
O jei vaikas graudziai pradeda verki guodzia pati pirma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2010 10 19, 13:57)
Musu suniukas labai jaute busima nauja nari. Penkias dienas kai buvau ligoninej po gimdymo visa laika lauke prie duru ant suoliuko. Kai parsivezem maziuka namo, tapo auklyte nr.1. Kai tik maziukas suverkdavo begvao pati pirma prie lovytes prie tai mane nosimi apibaksnojusi, kad kelkis ar negirdi  biggrin.gif
Ir dabar labai myli maziuka, kai tik yra proga priejusi lyzteli rankyte ar galvyte.
O jei vaikas graudziai pradeda verki guodzia pati pirma  biggrin.gif

Mūsų irgi dukriukas labai bendrauja su mūsų labradore. Nors dukrytei dar tik 5,5 mėn. bet jau senai krykštauja šunę pamačius. Galiu būti irzliausia, bet pamačius šunę pradeda juoktis, krykštauti. Labradorė mūsų irgi be galo myli dukrytę mūsų.
Čia tikrai kaip lavinamas dalykas tas šuniukas ir šiaip kaip šeimos narys gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 26 spalio 2010 - 10:14
QUOTE(Bekasė @ 2010 10 15, 09:52)
o kur tu sugebejai perskaityti, kad seimos nario issizadejo? parasyta buvo, kad seimos augintini atidave kitiems - tai " siek tiek" skirtingos savokos.

veinas ir tas pats irnesakyk.gif tik antrasis apvadinimas švelniau skamba. Atidavė kitiems, atsižadėjo, išmetė iš savo namų, ištrėmė. Nepateisinu, jei nėra objektyvių priežasčių. Augintinis ne metams ar dviem. Reikia mąstyti prieš įsigyjent. Juk tai gyvas sutvėrimas, o ne bedvasis daiktas.
Atsakyti
Niekada net nekilo mintis, kad gimus vaikui tektų šunį kam nors atiduoti schmoll.gif Negana to, kai laukiausi, priglaudėm dar vieną šunį. Tiesa, jis lauke gyvena. Bet ta kuri buvo kambarinė ir liko gyventi namie. Šuns atidavimą galėčiau pateisinti tik tuo atveju, jei vaikui alergija arba šuo agresyvus ir pavydus, kelia pavojų vaikui. Bet kiti atiduoda dar net nežinodami kaip viskas bus doh.gif
Atsakyti