Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir šuo namuose

As labai pergyvenu. Mano pekinukui 3metukai. Musu lepunelis, visi sako, kad mano sunus ten blush2.gif zodziu lepsiukas toks. Bet baisiai skupacina, megsta, kad tik jis butu mylimas, pavydus... Buvo drauge atejusi su suneliu, tai sunelis paeme mano suniuko zaisla-jis vos neisprotejo is nervu, kita uzkliuvo netycia, tai jau bego prie kito, kad tik neimtu jo daiktu rolleyes.gif
O kai nebeskirsiu jam tiek demesio jam bus sokas manau unsure.gif
Baisu, kad jis, vargsiukas, nesijaustu nuskriaustas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2010 04 17, 21:27)
Laba vakara..turim 3 sunis, panelei 3 men-jokiu problemu..parsivezem namo-sunys pauoste ir tuom viskas baigesi..kasryta laukia kol mazoji atsikels-sokineja ir dziaugiasi, kai ja pamato..zodziu bedu nulis..tik nezinau kaip bus, kai panele prades sliauziot, viskuo dometis g.gif

Ir as su baime to laikotarpio laukiu
Atsakyti
Na musu namuose jau pusmeti gyvena trumpaplaukis taksiukas,tai dukryte jau didele ir jai idomu,pati varda isrinko ir zaidzia kartu,nors pradzioje gal buvo pykciu,kad suo ima jos zaislus,bet dabar jis turi savo,o ji savo 4u.gif
Kadangi bet kuria dienele i pasauli pasibels musu mazasis broliukas,tai pradejau pergyventi kaip bus tada,nes taksas tiek nori demesio sau...sau...tik sau biggrin.gif Manau pradzioje gali jaustis kazkiek nuskriaustas 4u.gif Bet mane labiausiai erzina jo plaukai,nors ir trumpaplaukis,bet plauku visur doh.gif o man tvarka butinas dalykas blush2.gif Kartais pasiuntu,kad jis taip seriasi doh.gif
Atsakyti
Mane lbiausiai erzina, kai savo augintinio plauka randu ant vaikelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luliana @ 2010 04 07, 17:45)
dar priklauso koks šuo, mūsų durnas buvo, tai bijojau palikti su mažiuke vienam kambaryje, teko išvežti pas tėvus trumpam, kol vaikas paaugs  smile.gif
o ir kudlų namie ohohh  doh.gif  pas vaiką burnoje net buvo  doh.gif

nebūna durnų šunų, jie labai protingi ir imlūs padarai, tik dažnai papuola pas durnus šeimininkus, kurie įsigyja kaip žaislą, kaip papuošalą, tiesiog šiai, be prasmės, neišmanantys ir nesistengiantys išmokti, suvokti, perprasti šunų poreikių, jų būdo, nesiimantys net menkiausios dresūros, mąstantys, kad dresūra tik dideliems šunims, o mažiukas lai kimba visiems į kojas doh.gif
o po to ir pareiškimai apie durnus gyvūnus doh.gif
Papildyta:
smile.gif+2010 04 17, 22:27-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 04 17, 22:27)
As labai pergyvenu. Mano pekinukui 3metukai. Musu lepunelis, visi sako, kad mano sunus ten blush2.gif zodziu lepsiukas toks. Bet baisiai skupacina, megsta, kad tik jis butu mylimas, pavydus... Buvo drauge atejusi su suneliu, tai sunelis paeme mano suniuko zaisla-jis vos neisprotejo is nervu, kita uzkliuvo netycia, tai jau bego prie kito, kad tik neimtu jo daiktu rolleyes.gif
O kai nebeskirsiu jam tiek demesio jam bus sokas manau unsure.gif
Baisu, kad jis, vargsiukas, nesijaustu nuskriaustas unsure.gif

tai skirk, privalai skirti rolleyes.gif juk šuo buvo pirmesnis, jis nekaltas, kad po to ir vaikų užsinorėjai gimdyti, čia jau tavo pasirinkimas ir tavo atsakomybė, kad iš pat pradžių šunį tik čiūčinai, lepinai, o po to prigimdysi jam konkurentų. Domėkis koks turi būti supažindinimas šuns su kūdikiu. Jei šuo namuose jaučiasi 'šeimos galva', kaip visų vadas, tai ir atitinkamai šuniui kūdikį turi pristatyti, maždaug taip, lyg tas kūdikis būtų jo, jis turėtų tau padėti juo rūpintis ir pan. Jokiu būdu negali pravyti šuns schmoll.gif
Atsakyti
Jokiu būdu negali pravyti šuns

Tikrai, negalima pravyti suns, bet is tiesu tai suo turi buti seimoje ant zemiausio hierarchijos laiptelio smile.gif Deja, jam jau teko tokia dalia. Galbut jis visa gyvenima siekia pakilti auksciau, bet taip ir lieka maziausias seimos narys.
Nors, kaip jau cia kazkas rase, suo - protingas padaras ir tinkamai pristacius jam maziuka, gali buti geras drauglis. smile.gif
Atsakyti
Na ziuresiu kaip man seksis susitvarkyti su suniu ir kudikiu.
Suo pas mane nedidelis, bet mano lepunelis, pavydus ir piktas svetimiems. Giminaiciai tik ir diskutuoja, kad gimus kudikiui reiks ji atiduoti, net atsirado norinciu priglausti smile.gif Taciau as kazkodel tikiu, kad pavyks juos supazindinti ir dideliu bedu nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
As auginu basetuka, jam 1 metukai. Kai nusipirkome dar nezinojau kad laukiuos. Tad visa nestuma jis gyveno jau su mumis. Visad miegodavo isitaises tarp mano koju prisiglaudes prie pilvelio. Ir kai turejo gimt mazyle taip pat pergyvenau, o kas dabar? Nes jir irgi buvo tikras lepunelis, demesio centras biggrin.gif bet nieko, viskas ivyko paprastai. Kai gryzom su mazaja namo, jis tiek dziaugesi mane pamates, kad nesuprato, kad vaika parsivezem. Davem uostyt, o jis is dziaugsmo ne nesuprato, kad naujas kvapas thumbup.gif bet kai mazoji pradejo verkslenti, tai jis sureagavo i nauja garsa. Noredavo pasistiebes ant galiniu kojyciu priejes prie lovos paziureti ir mes nedrausdavom, tik nelesidavom per daug nosiuko i lovyte kisti. Ir taip diena po dienos priprato jis prie vaiko. Dabar geriausias sargas, jei tik mazoji suverkia, jis iskart ziuri i mane "mazdaug ka negirdi" lotuliukas.gif mano dukrytei jau 2 menesiukai, o suo visai nebereaguoja, daznai net vienas eina sau ir miega ir nereikalauja demesio kai esam 3 namie. Bet jeigu ateina sveciu, tada jau turi ir jis gaut doze demesio kitaip lakstys ratais po namus. Na siaip dziaugiuosi, kad mano vyras suni be galo myli, jis visada atranda laiko ir sau, ir mazylei ir suniui rolleyes.gif
Atsakyti
Mes auginam jorksyro kalyte. Kai pradejau lauktis vaikelio labai pergyvenau, kaip sureaguos ji i nauja seimos nari, nes mes ja labai lepinom, auginom kaip vaika ir isaugo jinai labai pavydi. Taciau be reikalo as nerimavau, dabar mano mazylei jau puse metuku, ir niekas jai nesuteikia tiek dziaugsmo kaip suo, nuo 5 men pradejo sliauzti, dabar jau ropoja po visa buta ir visa tai deka suns, nes dukryte vis bando pagauti sniuka ir jai tai paskata judeti. Suniukas aisku ja irgi labai pamilo.
Atsakyti
Sveikos,
Ar katik gimusiam leliukui suo nieko negali padaryti? g.gif
Tarkim alergija sukelti ir t.t...
Tos kurios augino suniukus, gimus leliukui toliau laiket ar kam atidavet? g.gif
Atsakyti
Laikinai paprašiau savo tėčio, kad padraugautų su šuniu, tad nuo grįžimo iš ligoninės jo nebuvo, nors porai dienų buvo apsilankęs, nieko neatsitiko tikrai mirksiukas.gif Čia blogybė kita - laiko nėra, kada su juo užsiimt. Bet, manau, vaikui paaugus sugrįš smile.gif
Atsakyti
Kiek esu girdėjusi ir skaičiusi, naminių gyvūnų geriau neatiduoti gimus vaikeliui, jei vėliau ketinama vėl pasiimti. Priežastis paprasta: gyvūnas gali neigiamai sureaguoti į naująjį šeimos narį todėl, kad žiūrės į jį kaip į priežastį to, kad buvo "išgyvendintas" iš namų.
Dėl alergijos: sakoma, kad jei nėščioji turi namie gyvūną, šansas, jog vaikutis bus alergiškas būtent tam gyvūnui (katei šuniui), sumažėja iki minimumo, nes per mamytę, dar gimdoj gyvendamas, "pripranta" prie jo.
Vienok vienareikšmiško atsakymo į Jūsų klausimą nėra. Niekas negali pasakyti, kaip reaguos Jūsų šuo į vaikutį ar vaikučio organizmas į šunį. Tačiau net jei šuo yra taikiausios rūšies ir geriausio charakterio, vieno su leliuku palikti nederėtų. Žmonės yra neprognozuojamos būtybės, ką jau bekalbėti apie gyvūnus...
Mūsų dvi katės naująją narę priėmė teigiamai, tik kniaukdavo tuo metu, kai mažoji verkdavo biggrin.gif
Atsakyti