Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir šuo namuose

QUOTE(vikusedo @ 2009 08 24, 12:40)
Turim 4 m. šarpėjų. Total košmar. Baigiu išprotėt. Vien plaukai. Į diena  po šimtą sykių galima grindis plaut, vistiek takai plaukų nutiesti. Nežinau kaip bus kai pradės šliaužiot. Tūrbūt šunį teks padovanot  verysad.gif

Veterinarinėj vaistinėj pardavinėja spec. kapsules šunims nuo plaukų slinkimo paprašyk pardavėjo tikrai žinos esu pati išbandžiusi tik pakuotę išmečiau doh.gif tai pavad. neatsimenu.
pamatysi viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Mes turime beveik 5 metu anglu setere ir 5 men dukryte. Sios veisles sunys pasizymi ramumu, protingumu ir supratingumu, taigi net nebuvo abejoniu, kad viskas bus gerai, kai grisime namo, Pirmiausiai daveme jai apuostyti ir apziureti. Savaite laiko vyko adaptacija, nes jai buvau as seimininke, ne vyras, taigi kai staiga neteko mano demesio - paskelbe bado streika, taciau sugebejome susitarti, su ja dazniau pabudavau, kai maze miegodavo. Db viskas liuks - kur mes, ten ir ji, i kiema ir tai einame kartu - eina salia vezimom, net nereikia vesti. Kai dukryte paaugo, labai smagu stebeti, kaip jos abi viena i kita ziuri, mazoji vis stengiasi ja paliesti. O kas liecia tvarka, tai : seriasi rudeni/pavasari, tai tiesiog dazniau grindis prasiurbiu (pas mus visur kilimine danga), ji nesilaizo, taigi jokiu problemu. Vien tik teigiamos emocijos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milija99 @ 2009 12 29, 15:09)
ji nesilaizo, taigi jokiu problemu.  thumbup.gif

Kaip jums gerai, o musiskis kaskart eidamas pro supyneje gulinti vaikuti, taikosi ji palaizyti doh.gif kartais net nespejam issiziot sudrausminti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2010 01 03, 21:35)
Kaip jums gerai, o musiskis kaskart eidamas pro supyneje gulinti vaikuti, taikosi ji palaizyti  doh.gif  kartais net nespejam issiziot sudrausminti  rolleyes.gif

Patarti nelabai ka turiu, nebent paguosti, kad nieko mirtino suns seilese nera smile.gif, na ejo, palaize - jus pamatet - nuprauset ir toliau jusu lialka supasi.
Atsakyti
QUOTE(milija99 @ 2010 01 08, 00:58)
Patarti nelabai ka turiu, nebent paguosti, kad nieko mirtino suns seilese nera  smile.gif, na ejo, palaize - jus pamatet - nuprauset ir toliau jusu lialka supasi.

Musu rotveilere irgi eidama vis palaizo sunu ir suinkscia, ji kaip spurduliuke kokia, dar jauna, tad taip ir bando zaisti su vaiku... o po kokiu meetu jau begs nuo jo biggrin.gif
Siaip tai nieko baisaus tam palaizyme nematau, tik duokit suniui vaiztu nuo kirminu kas kokius 3 menesius, dazniau prauskite ir viskas smile.gif jau geriau tegu palaizo, o ne nemegsta...
Atsakyti
Isigijom savo baseta dar pries man suzinant, kad pastojau. Dabar jam 1 metukai, o mazyliui - 9 savaites. Pirma savaite tai pavydas buvo nerealus - suo visur mane sekiojo, tiesiog buvo prilipes prie koju. O dabar jau apsiprato. Suniui leidziama eiti visur - jis ir miega su mumis. Na, o mazylis turi savo lovyte. Suo prie vaiko labai nelenda, tik vis taikosi ji apuostyti (o jo nosis salta ir slapia!). Siaip jis draugiskas, tik siek tiek baiminuosi, kad netycia neuzgriutu ant vaikucio - visgi jis sveria net 25 kg., nors, kai matau, kaip jis zaidzia su mazesniais suniukais, tai atrodo, kad labai svelnus ir tikrai niekada neuzspaudzia ju.
Ir dar skaiciau, kad butina grieztai atskirti vaiko ir suns zaislus - jie negali liesti vienas kito zaislu. Tuomet tarp ju ir nekils kokiu nors konfliktu.
Labai tikiuosi, kad augsime visi draugiskai ir be problemu. Aisku, reikia dazniau kambarius del plauku prasiurbti.
Atsakyti
4u.gif mano Tinute kalyte, buvo metu kai gime musu sunus, tai kai isvaziavau gimdyt, ji is spintos istrauke mano rubus kiek pasieke is lentynu, biggrin.gif po to kai jau gryzom is ligonines, (buvo vasara) issikrauste i balkona (karsta durys atidarytos) tai jos buvo neimanoma prisikviesti, neede, kailis slinkt pradejo, bet po truputi ja vis prisiviliodavom pabuti sykiu visiems, kad susidraugautu su mazyliu, tai ji bandydavo musu vaika pakasti (bet ta darydavo labai juokingai, doh.gif ) doh.gif ant lovos ant dekucio paguldydavau, tai ji uzsilipus su nosim krastus uzvartydavo ant vaiko, kad jo nesimatytu, lotuliukas.gif, potruputi apsiprato,pamilo taip, kad tapo vos ne jos vaiku, pygdavo jai svetimas paima, dar nespedavo pradeti vaikas verkti,o ji jau mane perspedavo, zodziu tapo sauni pagalbininke, dabar neuzilgo turesim dar viena leliu, idomu, kaip reguos,...
Atsakyti
turime namuose suniuka,., bet jam visai vaikas neydomus,net nekreipia demesio i ja biggrin.gif
Atsakyti
Turim veislinį Nykštukinį pinčerį- hyper aktyvus šuo lotuliukas.gif na iš karto labai atsargiai leidom apsižiūrėti, apsiuostyti, kai maitindavo mažylį, šuo irgi atsisėsdavo man ant kelių , paremdavo mažiuką thumbup.gif dabar žaidžia šalia, mažiukas labai mėgstą į jį žiūrėti, taaaip įdomu thumbup.gif palaižo, juk net gydytoja man sakė, kad šuns burna švaresnė nei žmogaus tongue.gif Užmigdau mažiuką, šuo šalia atsigula ir miega kartu, kai mažiuką kas nors paima svetimas, neplaidžia iš akių, ir dar mus kviečia, kad kas mes maždaug atidavėm thumbup.gif tik mano tėvus pripažysta.
Šuo metais vyresnis už vaiką, bet labai džiaugiuosi, kad auga kartu, manau bus geri draugučiai thumbup.gif aišku, kartais įsikimba į ausį, tai tik cypia ir į mus žiūri, kad išgelbėtume, nes žino, kad kitaip, oi kaip bus blogai unsure.gif
Gražu žiūrėt, mažiukas rankute mosuoja, šuniukas laižo ją, sniukučiu žaidžia- abu laimingi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
jei didelis namas tada viskas ok, gali buti tas suo, bet jei mazas butukuas tau as gieztai pries suni namuose doh.gif
Atsakyti
Namuose auginames dvynukes ir Samojeda 1menesiu jaunesny nei jos. Na, visad iskyla kokiu neramumu - tai kojines sugrauzia, tai isnesioja kokius daiktus, tai vel ka nukrecia. O jau ka kalbeti apie buvima kambaryje kartu ... tai lyztelna burnytes, tai lengvai kramsnoja pirstukus, tai zaisliukus pasiima, taciau mazyles ant jos labai nepyksta, dziaugiasi, tampo uz plauku, eina paskui su vaikstynemis tad daznai pastumia suny y sona ar pan. Bet, na, tenka susitaikyti su viskuom, todel gal kartais ir pikta, taciau kartu ir smagu kai mergytes vos isgirde suns varda iskart nurimsta verkti, arba bega pziureti kur jsi uzdarytas...

tad, jei yra mylimas seimos draugas, tai jis tp myles ir jusu vaikus...
soske.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif . Mums sunkiai sekasi suderinti dukrytes auginima su suniu verysad.gif . Turim grazuoli auksaspalvi retriveri. Suo pats nuo mazyles laikosi atstumo, nes karta sudrausminome, kai is mazes rankytes atiminejo sausaini. Bet tie plaukai doh.gif . Dukryte slauzioja, pakelus nuo zemes visa buna aplipusi sunio plaukais. Bandem duot suniui ir vitaminu kad kailis nesisertu, nelabai gelbejo g.gif . Veterinaras sake jei suo auginamas namuose, ne lauke, kailis seriasi visus metus. Tikimes gal seneliai kokia pusmeciui augintini priglaus, kol maze vaikscioti prades.
Atsakyti