Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir šuo namuose

mes irgi turime suniuka , jam jau 4 metai.chihuahuos veisles .bet tie is didesniu, nenykstukinis. kai pirkome musu klause ar neturime mazu vaiku, nes jieskojo kas neturi vaiku ,nes sake jie lb pavydus. tai va jis yra musu sunus, mes ji visada taip vadiname . kai buvau nescia tai jis man visada ant pilvo miegodavo, o kai gime Olivute tai jis visa menesi is tolo net neprieidavo , nors jis visada miega su mumis koju gale. dabar jau jis bando apuosyneti lb atsargiai, jau lb atsargiai! kartais net per prievarta tempiame ji kad jis lyzteltu ja bet jis ne per kur nesiduoda doh.gif bet atsigula salia jos per puse metro ir yra tikrai nepavydus. mes lb patenkinti juo.
Atsakyti
Mes turim 3 metu stafu kalyte,ir tikrai gerai sutaria...Bus labai smagu,kai mazius prades sliauzioti po namus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2009 08 27, 16:41)
O ka katyte gali padaryti vaikui?
Niekaip nerandu tinkamo paaiskinimo doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ir as nerandu. O kai buvau nescia as miegodavau kaciu ir sunu apsuptyje, nosi i kaili ikisus . Man jie mylimiausi padarai, tai ka man daryt? Tikrai negaliu atsisakyti ju.
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2009 08 27, 16:41)
O ka katyte gali padaryti vaikui?
Niekaip nerandu tinkamo paaiskinimo doh.gif  doh.gif  doh.gif

jei vyrui gali perdreksti venas tai pagalvokit ka vaikui gali padaryt-stai jums ir paaiskinimas!!!!!
Atsakyti
Ir pas mus namie netiketai atsirado Maltos bisone smile.gif Kuriai dbr greit 4men,o musu mazyliui tik 10men.Kaip sakant abu tokio pat proto lotuliukas.gif Labai idomu juos stebeti.Mazius ropineja ir ji is paskos,jei renka zaislus is dezes,tai abu sykiu,jei iskraustyt lentynas nusiteikes pyplys,tai maltute butinai padeda doh.gif Namie neliudna doh.gif Didelis pliusas,kad sitos veisles suniukai nesiseria ir galima juos laikyt net alergiskiems zmonems(tas tiesa,nes as pati alergiska katino plaukui,o dbr tikrai jokios blogos reakcijos bigsmile.gif ).
O sunu mokome,kad negalima liesti maltutes maisto ir nesiknaisioti po jos guoliuka.Dar visko pasitaiko,bet jie juk maziukai ir sparciai mokosi blush2.gif
Tiesa suniukas atsirado kai musu namuos jau buvo kudikelis rolleyes.gif,todel turejome galimybe pasirinkti tokios veisles,kuri keltu maziau problemu bunant abiems sykiu su vaiku vienoje erdveje thumbup.gif
Atsakyti
mano dalmatinui jau 8 metai, oantram maziukui 1,9 metuku , jokiu problemu nera, atvirksciai maziukas labai myli suni, nuolat ji glosto, pamaitina sausainiais biggrin.gif o ir suo kai gime maziukas pradzioje nejo i ta kambari, tik kai leliukas paaugo isidrasino ir palaize ji tongue.gif zodziu as manau kad vaikams geriau augti su gyvunais ir atsiranda kazkokia meile jiems, nemanau kad ateity toks vaikas skriaustu gyvunus, kankintu kaip dabar eilgiasi paaugliai doh.gif
Atsakyti
O mes turim 4 metu anglu buldoge. Dukrytei 1 men. Kol kas viskas gerai, nors reikia priziuret, kad neuzlaizytu dukrytes. Tik palik jas abi sekundei, jau ziurek maziukes veidas slapias biggrin.gif Zodziu, reikia labai saugoti. Bijau ne nulaizymo, bet kad neuzliptu ar is meiles neprispaustu. Vis tik suo 30 kg sveria... Ziuresim kas bus kai dukryte paaugs. Kol kas suns elgesiu esam patenkinti 4u.gif
Atsakyti
o mano vaikai auga su toiterjerų veislės kalyte, šie šuniukai labai judrūs bet vis dar negaliu atsistebėti kaip jie prisitaiko prie visų šeimos narių smile.gif kol mano mergina buvo mažutė šunytė su ja draugaudavo vogdavo iš jos sausainius bet nelesdavo kad ją imtų ant rankų, o dabar mano merginai 4 ir matau kad jos visai gerai sutaria jau ir ant rankų leidžia paimti ir gaudynių žaidžia.
O su mano mažuoju kalyte elgiasi kitaip kol jis nešliaužiojo ji jį saugodavo pranešdavo kai jis pabusdavo žodžiu buvo pagalbininkė thumbup.gif bet vos tik pradėjo šliaužioti ir vaikščioti pradėjo nuo jo kavotis ir stengiasi jam nesimaišyti smile.gif
Aš manau kad kiekvienas gyvūnas yra labai protingas ir vaikų tikrai neskriaudžia aišku nuolatinė priežiūra reikalinga nes jie gyvūnai. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes taip pat turim toyterjeru veisles kalyte smile.gif dukrytei ę menesiai ir suniukas kol kas gyvena pas mano teveliu. po truputi pratinam. jau spejo ir susidraugauti jos smile.gif artimiausiu laiku zadam parsivesti sunyte atgal ir gyvensim visi keturi smile.gif
Atsakyti
Mes laikome vakaru skotu baltaji terjeriuka o musu dukrytei 4 men. suo nuo pat pirmos dienos labai draugiskai elgiasi, visada nulaizo, kai mazoji verkia pimas bega patikrinti kas nutiko. Kai pradejom valgyti koseles dirba "ranksluosciu" biggrin.gif
Manau kai paaugs dukryte abi bus geros drauges. Tiesa suo nesiseria tai problemu del plauku neturime, o del "nesterilios"aplinkos manau pas vaika stipresns imunietas bus jei augs ne "siltnamio" salygomis.
Atsakyti
QUOTE(vikusedo @ 2009 08 24, 14:40)
Turim 4 m. šarpėjų. Total košmar. Baigiu išprotėt. Vien plaukai. Į diena  po šimtą sykių galima grindis plaut, vistiek takai plaukų nutiesti. Nežinau kaip bus kai pradės šliaužiot. Tūrbūt šunį teks padovanot  verysad.gif

Nepulkit i panika, viskas bus gerai. bigsmile.gif Namuose, kuriuose auginami gyvunai, vaikai, paprastai, buna geresni.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miix: 28 gruodžio 2009 - 18:01
mes auginame 7 metu katina ir 1metu rotveilere, kudikiui beveik 2 menesiai, ta mus kalyte tikra zaidimu fanatike, tad nuo jos energijos nukencia katinas, kuriam zaidimai jau neberupi. Labai bijojau, kas bus kai atsiras vaikelis. Kai grizome is ligonines reikejo su suniu labai grieztai pabendrauti, nes tai didelis ir labai stiprus gyvunas, kuris dar ir be galo smalsus, be to pavydo jausmas irgi nesvetimas smile.gif bet dabar jau grietumu tokiu nebereikia, ji praeidama palaizo vaikiuka ir tiek smile.gif o katinas apskritai savaite gyveno spintoj, nes naujasis gyventojas jam simpatiju nesukele, o dabar jau apsiprato ir nebesisalina, nors meile irgi nespinduliuoja, vaikas jam nulio vietoj... blush2.gif
Atsakyti