sunys ,kates,visi gyvuneliai reikalauja prieziuros,man mano suo ta yra seimos narys,irniekada negaleciau jo nuskriausti
mes turim taksiuka Roki. kai buvau nescia visi tik ir sake, kad suo pavydes maziukui meiles ir puls ant jo, bet as sakiau, kad mano taksiukas protingas ir myles vaikiuka...
ir ka jus sau galvojat pasirodo as buvau teisi. pirma karta pamates Ajuka Rokis labai susidomejo leidau apuostyt drabuzelius, bet artyn neleidom. tai suo taip isimylejo musu maziu, kad net savo geriausio draugo katino neprileidzia kai mazylis prabudes pradeda verkti Rokis bega pas mane ir inkscia, pranesa kad eiciau pasiziuret, kai maitinu atsigula prie kojyciu leliuko ir snaudzia nors Ajukas jam kartais ir i nosi ispiria
ir ka jus sau galvojat pasirodo as buvau teisi. pirma karta pamates Ajuka Rokis labai susidomejo leidau apuostyt drabuzelius, bet artyn neleidom. tai suo taip isimylejo musu maziu, kad net savo geriausio draugo katino neprileidzia kai mazylis prabudes pradeda verkti Rokis bega pas mane ir inkscia, pranesa kad eiciau pasiziuret, kai maitinu atsigula prie kojyciu leliuko ir snaudzia nors Ajukas jam kartais ir i nosi ispiria
Mano sunelis ignoruoja vaika jei nereiku suniuko vedzioti tai isvis jokios bedos... bet kai lelius dar mazas, nei su savim nestis nei namie mieganti palikti... o su vezimu suns vedzioti nepavyksta, nes jam tai reik po pievas palakstyti
mano suniukas baisiai myli musu maziuka.visada atejas laizo rankytes prisiglaudzia prie jo,o kai mazius jam tempia uz ilgu jo plauku jis net nekanda tik cypa
vargsai ilgaplaukiai suneliai
mes laikom taksiuke, kuri jau yra suaugusi.. leliukas atkeliaus pas mus jau uz keliu menesiu, bet nei kiek nesibaiminu del jo saugumo..
zinoma svara reikes palaikyti namuose, kaip ir anksciau.. o visa kita absoliuciai negasdina.. tikiu, kad suniukas myles vaika taip smarkiai, kaip ir mudu su vyru
mes laikom taksiuke, kuri jau yra suaugusi.. leliukas atkeliaus pas mus jau uz keliu menesiu, bet nei kiek nesibaiminu del jo saugumo..
zinoma svara reikes palaikyti namuose, kaip ir anksciau.. o visa kita absoliuciai negasdina.. tikiu, kad suniukas myles vaika taip smarkiai, kaip ir mudu su vyru
QUOTE(Tian @ 2009 05 12, 19:44)
vargsai ilgaplaukiai suneliai
tikrai myles jei nedrausit jam uostineti leliuko, susipazinti su juo.as niekada nedraudziau ir neatstumdavau augintinio,kaip tik pasikviesdavau salia kad prigultu kol maitindavau ir va rezultatas puikus o mazius pamates suni vieno juoko nezinau kodel cia taip yra
Musu suo su vaikais ir gi puikiai sutaria Kartais buna net gaila suns, kai dukra jai patempia stipriai uz ausies ar uodegos, tai suo tik ziuri i mus ir cype, prasydama pagalbos, net suurzgus niekada nebuvo zinoma, mes dukrai aiskinam, kad netinkamai elgiasi su gyvunu, bet... Jos net zaidzia, dukra pradeda begioti, o suo is paskos ir gaudo viena kita, smagu ziureti i jas
laikome bokseri, jis kartu uzaugo su vidurineliu. Kai grizome su mazium namo, truputeli baiminausi, neleidau jo i kambari kur buvo lelius, taciau leliui suverkus, jis pats pirmas uzgirzdavo ir begdavo ziureti . Dabar leliui jau 6men neber jokios baimes, na tik pasaugau, kad bezaizdamas suo neuzgautu mazylio, o siaip tai nepraeis suo pro sali nepalaizes mazylio, nors visa laika baru , o mazylis jei tik pasieks tai butinai paciups suni, tai taip ir gaudo vienas kt
Mes jau astunti metai laikom vokieciu avigani ir as taip pat baiminausi, kad bus bedu del jo gimus vaikiukui. Taciau klydau. Pirmaja diena apuoste ir nuo tol juo nebesidomi, net i kambari nebeateina..
neturim augintiniu...
netureciau laiko sunio vedzioti,kur vaika viena palikciau?
netureciau laiko sunio vedzioti,kur vaika viena palikciau?