QUOTE(aušranojus @ 2009 03 14, 13:31)
sveikos mamytės
aš naujokė tad pirma tema man užkliuvo apie šuniukus ir vaikus.Mes namuose laikom pekinuką tai jis prie mažylio nelenda netgi bijo jo tik viena blogybė kad namuose daug plaukų nuo jo.Odaugiau tai nieko blogo kad šuniukas auga su vaikais.na aišku yra visokių veislių šunų netgi neprognozuojami kiti tai toki tai neauginčiau prie vaikų.
Kad plaukų nebūtų reikia pirkti gerą subalansuotą kokybišką superpremium klasės sausą ėdalą
O kas liečia veisles ir neprognozuojamus šunis, tai kaip žmogus daug metų dirbantis su įvairiomis veislėmis, prie tų neprognozuojamų galiu priskirti būtent pekinus. Bet kiekvienas šuo, nesvarbu kokios veislės jis yra, daugiau ar mažiau yra neprognozuojamas, todėl tam esam mes - šeimininkai, kad bet kokį neleistiną veiksmą sustabdytume.
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 14, 00:09)
Sutinku su nuomone, kad vaikams reikalingas šuo (kaip ir bet koks kitas gyvūnas), nes tai ugdo pareigos jausmą, atsakomybę. Na o pavedžiojimai pas mane paprasti: atidarai duris ir .... O jūsų atveju tai esit visi....
Beje, pagal nuotrauka nelabai suprantu veislę...
Jums gerai
aš irgi norėčiau nuosavo kiemo, kur galėčiau duris pradaryti ir paleisti kieman savo augintinius, bet dabar gyvenam 4 aukšte
Visiems eiti irgi nepavyks
Vienu ėjimu galiu paimti du šunis ir paskui grįžus reikia dar viena likusį išvesti atskirai.
Mano avataro nuotraukoje senoji kalė 6 metų - amerikiečių stafordšyro terjeras
Jei įdomu galiu parodyti ir tuos visai nesilaižančius augintinius
Papildyta:
QUOTE(vygita @ 2009 03 14, 09:58)
O kodėl jus galvojat kad kaime neprižiūrėti gyvunėlei
kiekvieną šuniuką ar kačiuką ir nereikia duoti glostiti kaimynu ar dar kokiu pamestinukų
ir aš nieko prieš kad kasnors laiko gyvunelius,man paprasčiausiai namuose tai nepriimtina
Kad kaimuose taip jau būna, negi močiutės rūpinasi šuniukų blusomis ir vidaus parazitais? Sutikit kad nesirūpina, jau nekalbu apie kažkokį tai normalesnį to gyvūnelio maitinimą ar gydymą. Vargu ir ar paskiepija bent kartą metuose, o kad prieš skiepus reikia suduoti vaistų nuo kirminų taip pat močiutės nežino...
Aš suprantu, būna žmonių, kuriems tiesiog nepatinka gyvūnai, kai saviškius šunis vedžioju, visada prasilenkdama su žmonėmis pasitraukiu į šalį, nes žinau, kad nevisi jaučia simpatiją tam šuniui. O namuose bent menkiausias gyvas padariukas daug šilumos ir džiaugsmo atneša