Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir šuo namuose

QUOTE(vygita @ 2009 03 05, 16:21)
man patinką šunys,bet kaip bute gyvenam tai neimanomas dalykas schmoll.gif .kur mažas vaikas  aš manau šuo ar kates negali gyventi kambaryje rolleyes.gif

rolleyes.gif viskas priklauso nuo požiūrio 4u.gif Visada mylėjau šunėkus tongue.gif , o po gimdymo kažkas susijaukė. Atrodė murzė mano pusmetrinė kalaitė, nors iki tol lovoje miegodavo. Visada švarią išmaudytą ir paskiepytą auginom. Kažkoks nepaaiškinamas priešiškumo jausmas buvo atsiradęs, ir ji vargšiukė tai jautė unsure.gif . Nedrąsiai net žiūrėdavo į mane. Bet apsipratau pati su naujo žmogučio atsiradimu namuose, paūgėjo ir dukrytė, matyt ir mano hormonai apsitvarkė ir dabar viskas thumbup.gif . Taksiukė žino,kad nemaudyta į lovą neįsliūkins, o kai švari - leidžiu ir su mažiuke pasilabinti. Ir visi patenkinti: šuniukė pamylėta, dukrytė zoologijos pamokas pravedinėja, o man irgi smagu į jas bežiūrint bigsmile.gif
Atsakyti
mes auginam labradora. pupa su juo lb draugauja 4u.gif tik suneliui buvo depresija, kai gime maziuke, svorio numete, dbr jau lyg atsigavo mirksiukas.gif lauke visus aploja,kas prieina prie vezimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 03 05, 15:21)
man patinką šunys,bet kaip bute gyvenam tai neimanomas dalykas schmoll.gif .kur mažas vaikas  aš manau šuo ar kates negali gyventi kambaryje rolleyes.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 03 05, 16:21)

QUOTE(renatakuz1 @ 2009 03 08, 00:40)

Kodėl negali? Juk jei naminis šunelis jis yra prižiūrimas taip kaip patys save prižiūrime. O iki kokio amžiaus vaikas yra mažas?
Atsakyti
Mes turim auksaspalvi retriveri namie. Myli jis mano maziuke ax.gif o ir man paciai meile suniui nedingo, kai atsirado naujas zmogutis gyvenime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2009 03 08, 18:38)
Kodėl negali? Juk jei naminis šunelis jis yra prižiūrimas taip kaip patys save prižiūrime. O iki kokio amžiaus vaikas yra mažas?

pvz aš neturėčiau laiko dar aplink šuni dar eiti,vistiek reikia priežiuros doh.gif o mes į kaimą nuvažiuojam ira ir šuneliu ir kateliu
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 03 08, 19:50)
pvz aš neturėčiau laiko dar aplink šuni dar eiti,vistiek reikia priežiuros doh.gif o mes į kaimą nuvažiuojam ira ir šuneliu ir kateliu

Tai išeina,kad tik dėl laiko stokos, bet šiaip gali tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katukė: 10 kovo 2009 - 00:20
mes taip pat turime 40kg augintini. gyvenam 1 kambario bute. kai laikiausi, vyrui sakiau, kad reikia sugalvot kur ta musu drauga padet. bet taip diena po dienos, sirdi vis labiau eme skaudet del suns, ir pagimdyt spejau, va jau mazei pusmetis, ir toliau visi sykiu gyvenam.
per daug neleidom suniui lyst ir laizyt vaiko, vet dabarm jau kai maze sedi supynej, tai pirma pradeda prie suneko priekabiaut smile.gif
Atsakyti
Turiu du šunis ir katę. Vienas šuo tik lauke, kitas - dalmatinas - namie...Tačiau prie vaiko nelenda. Tik su kate pakariauja. O bėdos tik tiek, kiek sau leidi. Dažniau grindis išplaunu ir tiek. Laiku kaip priklauso paduodu vaistus nuo kirminų. Tiek tos bėdos... 4u.gif
Atsakyti
O pas mus bulterjeras ir su maziuke jie sutaria kuo puikiausiai. Suo zino savo vieta ir supranta, kad jis yra 2 vietoj. Auginom ji kaip savo vaika ax.gif tad smurto suo nemate. Jis labai mielas ir draugiskas VISIEMS. Maziuke su juo sausainiais ir bananais dalinasi, o tas dziaugiasi, kad namuose atsirado dar vienas maitintojas lotuliukas.gif nes labai jau megsta pavalgyti cool.gif
Atsakyti
Musu bokseriuke ispradziu ignoravo dukryte,nueidavo salin ar nusisukdavo,kai dukryte atnesdavau arciau,dabar jau aplaizo rankytes,bet mazai simpatiju rodo,pavydi,juk 11 metu aplink ja visi sokinejo,o dabar i lova nepriima,palot neleidzia,net i kita kambari isveja blush2.gif ,nezinau,kaip bus toliau,nes jau dabar progai pasitaikius,dukryte tampo ja uz ausu doh.gif ,bet net minties nebuvo,kad kazkur isvezti savo suniuka smile.gif ,dabar tik nepalieku abieju vienu kambaryje.
Atsakyti
KLAUSIMAS ar duosite mazyliams vaistuku nuo kirminu??? teko girdet, kad visa seimyna geria vaistukus tuo pat metu kai ir sunelis girdomas?? nu gal cia keistai skamba, bet man smalsu, gal, sakau, visai verta
Atsakyti