Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir šuo namuose

QUOTE(Gierika @ 2008 12 26, 14:42)
O pas mane kiek kitaip...  ax.gif  Nusipirkom suni vasario menesi, jam ja truputi daugiau nei metai, nusipirkau ir po sav suzinojau, kad laukiuos... Praejus menesiui pradejau sunio iki siol nekesti, nezinau kodel, nemoku paaiskinti, o kai maziukas atsirado is vis man jis antipatijas pradejo kelti...  doh.gif  Nesuvokiama cia...  verysad.gif  Gal del to, kad jis paaugo, nes kai maziukas buvo, tai labai grazus buvo, o dabar toks perauges versis...  unsure.gif 

user posted image
Papildyta:
Cia tas versis...  tongue.gif

user posted image

Atleiskit uz tai ka pasakysiu bet tokio mastymo zmones isvis neturetu augint sunu, tipo mazas tai grazus o paskui tai jau s.. vietoj doh.gif Uztai paskui pilnos prieglaudos gyvunu verysad.gif Siaip pati haski auginu, super sunys, puikiai sutaria su vaikais wub.gif
Atsakyti
Mes taksiukę įsigijom kol dar neplanavom lėlytės. Ją ir auginau kaip vaikiuką. biggrin.gif Paskui sužinojau, kad laukiuosi. Kai man buvo 6 nėštumo mėnuo, mano augintinę pervažiavo mašina. Kankinami sielvarto su vyru nusprendėm įsigyti kitą. Vėliau truputį pasigailėjom. Artėjant gimdymo terminui ištiesų šiek tiek pasikeitė požiūris į šuniukę g.gif . Man ji atrodė nešvari, nors ir maudydavau.
Grįžus iš gimdymo namų supažindinau Braškę(taksiukė) su dukryte biggrin.gif , leidau apuostyt. Juk reikia, kad priprastų prie naujo šeimos nario.
Sūnus jau pirmokas, todėl dėl šunės vedžiojimo atsakingas jis. Labai didelių rūpesčių dėl kalytės neturiu, ji jau didelė wub.gif ir paklusni.
Atsakyti
musu spiciukas- egoistas. Suo sau, vaikas- sau. Gal dabar tik pradejo zaisti. Problemu nera jokiu
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2008 12 26, 21:07)
Ta prasme grazus?  blush2.gif Ar atvirksiai?  ax.gif

labai jau grazus smile.gif
kai as savo mazaji namo parsiveziau man ir mano Aira kokia tai murzina atrodyt pradejo blusuota kirmeliuota ir t.t. bet tik kokia savaite kol apsipratau o dabar tai maniskis is jos grudus atimineja ir prisideda pilna burna lotuliukas.gif tai dabar jau mao Airuska zino kad esti gaus tik ryte kol mazius miega kai tik jis atsibunda bliudai slepiami o kai jau ji nori lakt tai prie vonios duru sedi tai ir paduodu ir saugau nuo mazio kad nesimaudytu bliude man jam tai Airos visi bliudai pavadeliai patys mieliausi zaislai smile.gif
Atsakyti
mano sūnui virš metų, turim cverga (mažaūgiai tokie barzdukai) ganosi abu vienoj erdvėj, puikiai sutaria. biggrin.gif rolleyes.gif kai vaikas valgo sausainį šuo laukia kol nukris koks trupinys, bet net ir tada nevisada ima, laukia kol leisim biggrin.gif (iš vaiko rankų tuo labiau neima) bet dabar vaikas išmoko pasiūlyti šuniui pats, žinoma šuo neatsisako, o tada vaikas pakelia vėją kodėl anas mano sausainį suvalgė doh.gif bet šiaip labai linksma biggrin.gif Dar gaudo kartais vienas kitą, kartais šuo pats išprovokuoja žaidimus thumbup.gif biggrin.gif jei reikia, minute kita pabūna ir vieni kambary, nejaučiu dėl to nerimo. šuns pavydo nepastebėjau nė ženklo, (na gal tada kai svečiai ateina - labai lenda jiems į akis ir nutaisius nelaimėlės pozą švelnumo reikalauja (kalytė, artistė mat)) biggrin.gif .

O pas mane kiek kitaip...  ax.gif  Nusipirkom suni vasario menesi, jam ja truputi daugiau nei metai, nusipirkau ir po sav suzinojau, kad laukiuos... Praejus menesiui pradejau sunio iki siol nekesti, nezinau kodel, nemoku paaiskinti, o kai maziukas atsirado is vis man jis antipatijas pradejo kelti...  doh.gif  Nesuvokiama cia...  verysad.gif  Gal del to, kad jis paaugo, nes kai maziukas buvo, tai labai grazus buvo, o dabar toks perauges versis...  unsure.gif 

user posted image
Papildyta:

user posted image

nu šakės, blink.gif tikiuosi čia po gimdymo tokia reakcija ir vėliau vėl pajusite simpatiją šuniui.. o tai antraip sakyčiau gal reikėjo prieš įsigyjant šunį du kart pagalvoti ir nusipirkti vietoj to kalendorių su šuniukais g.gif g.gif
Atsakyti

user posted image
Papildyta:

user posted image

Sirdi skauda skaitant. Toks jausmas, kad visiskai nezinojot, kas per veisle ir koks isaugs...Labai grazus suniukas wub.gif
Atsakyti
o man nepatinka namuose šuo ir mažas vaikas...visuomet atrodo taip nešvaru...todėl, kol mažiukas paaugs apie jokį šunį kambaryje net mintis nekyla...o lauke turiu du kiemsargius prie būdos, tai mažiukas iš toliau jais pasidžiaugia ir man tiek jų bendravimo pilnai užtenka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2008 12 26, 22:07)
Ta prasme grazus?  blush2.gif Ar atvirksiai?  ax.gif

Tikrai labai grazus suo,o kad tu turi su protu problemu ,tai jau tikrai matosi,kreipkis greiciau i psihologa,nes greit vaikutis tavo uzaugs ir taip pat sakisi ant jo versis,buvo mazas grazus mielas ,o uzaugo pradejo mane erzinti reikstias antipatijos ir t.t...ir tapo tikras versys,tai kad brangute,kad taip nebutu,tai ir nepradetu tave greit erzinti vaikutis, tai jau kreipkis i specelistus.Nepyk,butum protingesne tokiu dalyku nerasytum,o kur nors ieskotum psihologu pagalbos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2008 12 26, 15:42)

user posted image
Papildyta:

user posted image

Tikrai labai grazus suo,o kad tu turi su protu problemu ,tai jau tikrai matosi,kreipkis greiciau i psihologa,nes greit vaikutis tavo uzaugs ir taip pat sakisi ant jo versis,buvo mazas grazus mielas ,o uzaugo pradejo mane erzinti reikstis antipatijos vaikeliui ir t.t...ir tapo tikras versys,tai kad brangute,kad taip nebutu,nepradetu tave greit erzinti vaikutis, tai jau kreipkis i specelistus.Nepyk,butum protingesne tokiu dalyku neberasytum,o kur nors ieskotum psihologu pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teorema: 03 sausio 2009 - 15:11
nepulkime smerkti, juk ji tik parase kaip jauciasi unsure.gif as po gimdymo pasidariau ne tokia pakanti savo suniui, natutalu, pervargstu, visa demesi skiriu kudikiui... bet rupinimasis sunimi nesumazejo nuo to smile.gif
Atsakyti
Nu jo, cia ir papylet keraso... biggrin.gif thumbup.gif Ne jusu reikalas kaip as elsiuosi su savo suniu.. Plius, kai buvo mazas jis taip nesiserdavo, o dabar pilna plauku, nors namus valau kiekviena diena, bet tenka ankiot vaikui ir is burnos... O jus tik smerkt sugebat... As jo kitam atiduot negaliu, nes ji myli vyras, nors suo mano... As jo nemusu, bet ir per daug i draugystes nebesileidziu: i lauka isvestas, valgyt paduota...
Atsakyti
4u.gif mes irgi turejom suniuka, paprasta dvarniaskiuka, labai mielas wub.gif , protingas rolleyes.gif . pilnai suprantu Gierika del tos visos suns sukeltos netvarkos ir plaukuotumo doh.gif . kai buvau niescia tai pati taip pat pykau ant suns ir ant viso pasaulio, visa ta netvarka fui scare.gif ... bet kai parsiveziau maziuka musu augintinis ji labai siltai prieme ir saugojo,visada norejo apuostyti , prisiglausti prie vaiko, nu tiesiog pasaka smile.gif . karta pati nustebau, atejo kaimyne aplankyti vaikelio, o suo ne arti neprileido. bigsmile.gif ... saugoja saviski . vaikai labai ji mylejo, graziai zaisdavo .labai saunus sunelis wub.gif . tik gaila kad nebeturim, partrenke masina varkseli, tai teko uzmigdyti verysad.gif .........
Atsakyti